catering woerden
Café Restaurant El Rey Woerden-Breukelen El Catering El Rey Woerden.
Het dienstenaanbod van restaurant El Rey breidt zich op natuurlijke wijze uit. Aangezien we steeds vaker worden gevraagd voor het verzorgen van bedrijfscatering partycatering en catering voor de borrel feesten en partijen hebben we besloten van onze cateringservice een vast bedrijfsonderdeel te gaan maken. En de feestelijke naam luidt El Catering. Lees hier meer over de mogelijkheden. Als restaurant met roots in Spaans en Latijns-Amerikaanse keukens draait het bij El Reys catering service natuurlijk allereerst om tapas. En deze kunt u in vele soorten en maten bij ons afnemen.
Catering Woerden compleet buffet op locatie Buffetten Boer. Voor 1200 besteld morgen bezorgd. Vlees vis en verse ingrediënten. Inclusief BBQ borden en bestek. Geen afwas.
Catering in Woerden met complete buffetten. Genieten van een uitgebreid buffet met al uw gasten? De catering in Woerden van De Buffetten Boer regelt dit van A tot Z. Voor iedere gelegenheid worden alle buffetten geleverd. De buffetten zijn van ambachtelijke kwaliteit tegen een lage prijs! Heerlijk geselecteerd vlees van de slager. Huisgemaakte salades en aanvullende buffetten. Levering in Woerden inclusief al het servies. Catering voor ambacht en gemak. Voor écht ambachtelijk genot zit u bij De Buffetten Boer helemaal goed. Er is keuze uit acht soorten buffetten.
Catering Woerden.
Onze ambachtelijke slagerij staat in Woerden en omgeving bekend om de hoge kwaliteit van ons vlees en onze lekkere worsten die wij zelf maken in onze eigen worstmakerij. Ook verzorgen wij de gehele catering bij feesten en partijen waarbij u kunt genieten van onze ambachtelijke vleesproducten. Specialist in catering in de omgeving van Woerden. Staat er binnenkort een groot feest op de planning?
Partyservice Woerden.
Wij hebben een eigen slagerij in Harmelen waar u dagelijks terecht kunt voor lekker en vers vlees. Maar onze slagerij is ook in te schakelen als partyservice in Woerden Linschoten Vleuten Montfoort en Harmelen voor het verzorgen van de catering bij grote feesten en evenementen. Neem contact met ons op en informeer naar onze mogelijkheden. Professionele partyservice in Woerden en omgeving. Heeft u binnenkort een groot feest of evenement op de planning staan in de buurt van Linschoten Woerden Vleuten Harmelen of Montfoort?
Catering Woerden Your Choice Catering.
Buffeten catering Woerden Your Choice Catering heeft een buffet bij iedere gelegenheid. Onze buffetten zijn divers en smaakvol zodat u altijd iets aantreft dat aansluit bij uw wensen. Barbecue catering Woerden Voor ons is het hele jaar uitgeroepen tot barbecueseizoen! Niet alleen als de dagen langer en de temperatuur hoger wordt kunt u bij Your Choice Catering terecht voor een lekkere barbecue. Walking diner catering Woerden Het walking dinner is een grote hit.
Ad Brak Catering.
Onze flexibiliteit naar onze opdrachtgevers en de kwaliteit die wij uitdragen maakt Ad Brak Catering een gewilde partner om een event of feest te doen slagen. Wij koken graag a la carte en live voor uw gasten. Wij werken uitsluitend met verse producten en verassende smaken. U bepaalt bij ons de inrichting aankleding en sfeer. Uw wensen staan bij ons centraal. Wij overtreffen uw verwachting! 31 0 6 300 20 111. Kallameer 18 3446 JG Woerden. De Klepper Oudewater is het paradepaardje van Ad Brak Catering BV.
Hapjes Broodje Midas te Woerden.
Flextent Woerden HiP Catering.
Een waanzinnige eyecatcher en nog functioneel ook! Nieuw in ons assortiment is de flextent van 10 x 12 meter. Een flextent is zoals de naam al doet vermoeden zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen. Bent u op zoek naar een stijlvolle flextent in Utrecht die groot genoeg waterdicht flexibel en betaalbaar is? Een flextent is ideaal te gebruiken voor elke bruiloft tuinfeest concert personeelsfeest verjaardag of outdoor-event wat bijzonder moet zijn. U bent bij HiP Catering aan het juiste adres.

Contacteer ons

Resultaten voor catering woerden