catering woerden
Ad Brak Catering.
Kallameer 18 3446 JG Woerden. De Klepper Oudewater is het paradepaardje van Ad Brak Catering BV. Midden in het centrum, recht tegenover het oude stadhuis hebben we de beschikking over twee fraaie zalen. Hierin verzorgen wij complete bruiloften inclusief diners, bedrijfsfeesten, themafeesten maar ook culturele evenementen zoals theater en cabaret.
Catering Woerden Josselins Catering.
De catering in Woerden regelen wij van A tot Z. Josselins Catering is in staat om een gepassioneerd en professioneel team voor uw evenement in te zetten. Of u in Woerden nou een bedrijfsfeest organiseert voor uw collegas of kerstborrel heeft, wij regelen alles van A tot Z.
Catering.
Catering laten bezorgen in Woerden? Laat uw catering verzorgen door La F ermata. Wij doen het met liefde en passie voor de Italiaanse keuken. La Fermata gebruikt hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten en dat proeft u uiteraard terug in onze producten.
Catering de HALL burgerEI zakenlui.
Ook tijdens evenementen verzorgen wij graag de catering, of het nu op een zelf gekozen locatie, in de HALL of in één van de ZAALLen is. Een walking diner, een vergaderontbijt, beurscatering, lunch-to-go tijdens een bedrijfsuitje, een walking dinner: de mogelijkheden zijn eindeloos. Elk groot of klein feest wordt nog leuker met een BBQ buffet. Van lekker basic tot een culinair BBQ arrangement. Met het XXL BBQ arrangement trakteer je op een ultieme BBQ beleving. Een mooie afsluiting van een bedrijfsuitje of personeelsfeest. Echt iets bijzonders? Lange Tafels zorgt voor een unieke setting op onverwachte locaties. Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij dat het je gasten aan niets ontbreekt. Neem contact met ons op voor meer informatie. GEZOND EN LEKKER VOOR IEDEREEN. We vinden het belangrijk dat iedereen bij ons terecht kan, dus we houden graag rekening met mensen met een voedselallergie lactose, gluten, noten of speciaal dieet. Is je allergie of dieet minder gangbaar? Laat het ons van te voren weten. Dan zorgen wij dat er ook voor jou iets lekkers op tafel komt. De Hall, Korenmolenlaan 4, Woerden, Email: frontofficeadehall.nl, Tel: 0348-705280.
Catering Woerden: compleet buffet op locatie Buffetten Boer. Voor 1200: besteld, morgen bezorgd. Vlees, vis en verse ingrediënten. Inclusief BBQ, borden en bestek. Geen afwas.
Catering in Woerden met complete buffetten. Genieten van een uitgebreid buffet met al uw gasten? De catering in Woerden van De Buffetten Boer regelt dit van A tot Z. Voor iedere gelegenheid worden alle buffetten geleverd. De buffetten zijn van ambachtelijke kwaliteit tegen een lage prijs!
Refresh.
Catering Vacatures in Woerden Vacatures.nl.
Utrecht Nederhorst den Berg Amstelveen Hilversum Nieuwegein Gouda. Emballage Medewerker Facilitair Medewerker Medewerker Catering Office Manager Oracle Specialist Medewerker Callcenter. Dit formulier mag geen extra velden bevatten. Vacatures 41 50 van 105. Catering in Woerden Vacatures 41 50 van 105.
Party catering Woerden Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
De plaats Woerden is de vierde kaasstad van Nederland. Dit komt door de jaarlijkse kaasmarkt die al sinds 1885 in de zomermaanden wordt gehouden. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Woerden, die ook te vinden zijn in rubriek party catering!

Contacteer ons

Op zoek naar catering woerden?