catering emmen
Alle catering in Emmen overzicht van 11 bedrijven over catering in Emmen.
De volgende 11 bedrijven gerelateerd aan catering service uit Emmen zijn gevonden. De bedrijven in onderstaande lijst bevinden zich in of in de omgeving van Emmen en behoren tot de categorie catering services. Klik een item uit de categorie catering services in de plaats aan voor onder andere informatie betreffende de onderneming of contactgegevens. De lijst is gekoppeld aan partycatering in Emmen. Meer bedrijven in Emmen. Wij vonden meer informatie over partycatering. De volgende trefwoorden vallen ook onder deze bedrijven rubriek.
Restaurant Da Xin Emmen Voor catering bent u bij ons aan het juiste adres!
Restaurant Da Xin biedt 4 verschillende soorten menu's aan voor catering. Deze menu's zijn te bestellen vanaf 10 personen menu 13 en 15 zijn vanaf 15 personen te bestellen. De catering bezorgen wij gratis binnen Emmen en wordt geleverd in Chafing-dishes. Deze zorgen ervoor dat de gerechten optimaal op temperatuur blijven. Daarnaast kunnen wij ook gratis borden en bestek meeleveren. Aanpassingen aan deze menu's zijn in overleg altijd mogelijk.
Catering Emmen de Buffetten Boer staat voor u klaar! Voor 1200 besteld morgen bezorgd. Vlees vis en verse ingrediënten. Inclusief BBQ borden en bestek. Geen afwas.
Plus verse salades sauzen en stokbrood. 100% ambachtelijk vlees vis en verse ingrediënten. Ook vegetarisch glutenvrij en halal. Wij halen alles gratis op en doen de afwas. Laat alle vaat vuil achter lekker makkelijk! Voor 1200 besteld morgen gratis bezorgd vol is vol. In Nederland 7 dagen per week ook zon en feestdagen. Voor een deel van Zeeland en Limburg rekenen we 50 bezorgkosten. Wij leveren niet op de waddeneilanden. opwarm schalen servies en bestek. Plus verse salades sauzen en stokbrood. 100% ambachtelijk vlees vis en verse ingrediënten. Ook vegetarisch glutenvrij en halal. Wij halen alles gratis op en doen de afwas. Laat alle vaat vuil achter lekker makkelijk! Bent u op zoek naar iemand voor catering in Emmen?
Catering Emmen Heerlijke gerechten compleet naar wens.
De kook en eetcultuur is daarbij het voornaamste kenmerk. Ook verzorgen wij feesten voor zowel particulieren als voor bedrijven. culturele evenementen besloten congressen en recepties. Variërend van een tapasbuffet een volledig uitgeserveerd meerder gangen maar ook lunches borrels een high tea of gewoon koffie met taart! Emotion Event catering Emmen is van alle markten thuis. Dus u bent op zoek naar een catering in Emmen? Dan bent u bij Emotion Event catering Emmen aan het goede adres.
Italiaanse Ambachtelijke Catering.
Il Sapore Gastronomia Italiana Pizzeria Italiaanse specialiteiten en delicatessen. Bij Il Sapore koopt u de lekkerste olijfolie! Bij Il Sapore koopt u de lekkerste olijven! Bij Il Sapore koopt u de lekkerste Italiaanse wijnen! Bij Il Sapore heeft u de lekkerste ambachtelijke koekjes.
Home Catering emmen.
Komt u er niet uit bel dan 06-52335844 of vul ons offerteformulier in. Wij verzorgen al uw cateringopdrachten door heel Nederland vanuit 65 keukens! Catering Emmen is een uniek samenwerkingsverband van cateraars door heel Nederland. Door de landelijke verspreiding is het mogelijk om overal in het land onze hapjes te leveren. Dit betekent door heel Nederland hetzelfde aanbod dezelfde prijs en dezelfde kwaliteit. Het bestellen via onze website is snel en eenvoudig. U maakt een keuze geeft aan waar en wanneer de hapjes geleverd moeten worden en bevestigt de bestelling. Voor een uitgebreide partycatering zoals een uitgebreid buffet lunch tapas tuinfeest bbq of housewarming party kunt u ons offerteformulier invullen.
Welkom bij HD Partyservice.
Welkom bij HD Partyservice.
Buffetten Catering Het wapen van Emmen.
t Wapen van Emmen verzorgt buffetten in alle soorten en maten. Staat uw buffet er niet bij of valt het buiten uw budget. Neem gerust contact met ons op en een advies op maat is gauw gemaakt. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van de buffetten die wij serveren. Koud en Warm buffet Vanaf 25 personen. opgemaakt met div soorten vlees rauwkost en exotische vruchten. salade opgemaakt met diverse vleessoorten. met bijgaande garnituren bestaande uit meerdere vissoorten. gerookte zalm garnalen makreel en tonijn. boeren scharrel eiersalade opgemaakt met gevulde eitjes en rauwkost. Vleesschalen met rollade varkenscaré en Ardenne ham met meloen.

Contacteer ons

Zoeken naar catering emmen