catering emmen
Restaurant Da Xin Emmen Voor catering bent u bij ons aan het juiste adres!
Restaurant Da Xin biedt 4 verschillende soorten menu's aan voor catering. Deze menu's zijn te bestellen vanaf 10 personen menu 13 en 15 zijn vanaf 15 personen te bestellen. De catering bezorgen wij gratis binnen Emmen en wordt geleverd in Chafing-dishes. Deze zorgen ervoor dat de gerechten optimaal op temperatuur blijven. Daarnaast kunnen wij ook gratis borden en bestek meeleveren. Aanpassingen aan deze menu's zijn in overleg altijd mogelijk.
Welkom Broodjeshuis Sunshine de lekkerste belegde broodjes online bestellen.
gebakken kip paprika chili saus kaas 7.50. Broodje Ham Asperge Hollandaise. op stokbrood ham asperge hollandaise saus kaas over bakken 7.50. 3 soorten vlees kip shoarma cowboyvlees grillsaus 7.50. Pesto ham chorizo paprika ui kaas champ gedr. Pesto salami ui brie bacon kaas paprika 7.50. Beenham beenhamsaus kaas grillsaus 5.25. Cowboyvlees remouladesaus kaas 5.99. Broodje Ajam Pangang speciaal. Gebakken kip pangangsaus kaas 7.50. Beenham kaas gebakken ei spek champignons 7.95. 1/2 Baguette wit of Italiaanse bol. Kip Zoekt Ei op Italiaanse bol. Sla ei eiersalade gerookte kipfilet tomaat en komkommer 5.50. Engels stokbrood Bacon and Eggs. Ham sla eiersalade ei bacon 4.99.
Alle catering in Emmen overzicht van 8 bedrijven over catering in Emmen.
De volgende 8 bedrijven gerelateerd aan catering service uit Emmen zijn gevonden. De bedrijven in onderstaande lijst bevinden zich in of in de omgeving van Emmen en behoren tot de categorie catering services. Wilt u meer weten over catering services in uw plaats? Klik op het item om meer over de onderneming te weten te komen of hoe u contact kunt opnemen welke overeenkomen met partycatering in Emmen. Meer bedrijven in Emmen. Wij vonden meer informatie over partycatering.
Restaurants in Emmen met catering Eet.nu.
Spring naar begin van de pagina. Restaurants in Emmen met catering. Alle Restaurants in Emmen met catering. Uit eten in Emmen? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Afhaal en bezorg 2. Laat nog 6 keukens zien. Eindcijfer tussen 1 10. Eindcijfer tussen 2 10.
Welkom bij HD Partyservice.
Welkom bij HD Partyservice.
Cateringservice Op Dreef.
Van iedereen hoorde ik dat het vlees zo lekker was. Bedankt voor de service. Tijdens verblijf in de Nardusbloem te Musselkanaal. We hebben veel complimenten gehad van onze gastenbedankt voor jullie service en catering het was dik voor mekaar! Hallo Bedankt voor de goede service. Alles was prima geregeld! Eddie en Harma Warmelts Exloo. Hallo Ik wilde langs deze weg jullie ff bedanken voor de superverzorgde barbecue van afgelopen zaterdag. Om de bouwvakvakantie straks af te sluiten met de gehele straat zullen we vast weer een beroep op jullie doenHet was geweldig! HalloNamens de Ouderraad en het team van OBS De Badde te Musselkanaal wil ik even doorgeven dat het kerstmenu geslaagd was.
Catering in Emmen? Kies voor onze Thuiskoks! Thuisafgehaald.
Catering in Emmen door de thuiskoks van Thuisafgehaald. Geweldig lokaal eten met een persoonlijk tintje van onze cateraars. Hieronder vind je een overzicht van cateraars per provincie en gemeente. Je kunt bij mij terecht voor een heerlijke barbecue. Dit is inclusief brood sauzen en overheerlijke eigengemaakte salades. BBQ Max 40 pers. Word fan op Facebook. Volg Thuisafgehaald op Twitter.
Faillissement Euro Evenementen En Catering te Emmen F.18/16/228 FaillissementsDossier.nl.
Faillissement Euro Evenementen En Catering. Op 26-10-2016 is Euro Evenementen En Catering te Emmen Drenthe door de rechtbank in Noord-Nederland failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F.18/16/228. De hoofdactiviteit van Euro Evenementen En Catering is sport en recreatie. Er zijn nog geen verslagen beschikbaar. Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren. Algemene informatie over de failliet.

Contacteer ons

Resultaten voor catering emmen