catering doetinchem
Restaurant Pand 9 Doetinchem catering.
Nieuw bij Pand 9 Op locatie! Vanwege de vele aanvragen hebben we ons gespecialiseerd in diverse cateringoplossingen en kunnen we uw speciale moment voorzien van culinaire heerlijkheden! Heeft u een feestje bedrijfsborrel opening of andere gelegenheid? Denk dan ook eens aan Pand 9! Het bites concept van Pand 9 leent zich uitstekend voor diverse vormen van catering. Compleet bites menu in buffet vorm. Schalen met diverse hapjes. Al vanaf 1 per bite/hapje. Walking diner gasten genieten op ongedwongen manier van hapklare bites die door ons in rondes worden geserveerd.
Catering door Plok Partycentrum Plok Didam.
Stel hier je eigen arrangement samen. Specialist in catering hapjes buffetten buffetten salades en koude en warme buffetten. Zevenaar Arnhem Doetinchem Duiven Velp Doesburg Didam Wehl en s Heerenberg. Elke gelegenheid heeft zo zn specifieke eisen en dat is onze specialiteit. Wij maken graag een persoonlijke afspraak met u om gezamenlijk alle mogelijkheden door te nemen. U krijgt van ons een voorstel op maat. Onderstaande prijzen zijn exclusief servieskosten bezorgkosten en opbouwkosten. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Bent u op zoek naar smaakvolle hapjes bittergarnituur of een compleet buffet?
Catering op locatie van Ruimzicht Bekijk onze buffetten.
31 0314-651941 Online reserveren. Bij Ruimzicht Zeddam bieden we u het beste op het gebied van culinaire catering zowel zakelijk als particulier. Met onze keukenbrigade streven wij continu vernieuwing na. Vernieuwing in smaak vorm en presentatie. Ruimzicht maakt het verschil door de gast centraal te stellen en zich flexibel op te stellen. Ruimzicht biedt een scala aan buffetten voor ieder wat wils. Op onze buffettenpagina kunt u de inhoud en prijzen van al onze buffetten bekijken. Van hapjes buffetten stamppot buffetten en koud en warm buffetten. Zit uw buffet er niet tussen?
Restaurants in Doetinchem met catering Eet.nu.
Spring naar begin van de pagina. Restaurants in Doetinchem met catering. Alle Restaurants in Doetinchem met catering. Uit eten in Doetinchem? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Afhaal en bezorg 1. Eindcijfer tussen 1 10. Eindcijfer tussen 2 10. Eindcijfer tussen 3 10.
Catering Doetinchem De Telefoongids.
1 beoordeling over null in Doetinchem. Fantastische winkel en het is niets teveel gezegd echt lekker eten! De Huet fase 6 7. Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk.
Ella Bella Foodtruck Catering op locatie Doetinchem Gelderl.
Mediterraanse keuken op locatie foodtruck catering lunch festivals feesten Spaanse keuken Italliaanse keukenDoetinchem Gelderland Achterhoek.
Flextent Doetinchem HiP Catering.
Een gezellige stad gelegen in de provincie Gelderland midden in de Achterhoek. Een stad die al ver teruggaat in de geschiedenis. Beschreven onder vele namen zoals Deutekom en Deutekem vinden we Doetinchem rond het jaar 830 terug in de geschiedenisboeken. In de loop van de jaren is de stad uitgegroeid tot de dichtstbevolkte gemeente in de Achterhoek. De stad word ook wel de hoofdstad van de Achterhoek genoemd. Met een winkelcentrum en gezellige winkelstraten vol bekende winkels heeft de stad veel te bieden. Daarbij is er een wekelijkse markt op dinsdagochtend en zaterdag.
De Engel Catering Partyservice Maaltijdenhuis DoetinchemDe Engel Catering Partyservice Doetinchem.
De Engel Catering Hemelse smaakbeleving. Geen zin of tijd om te koken maar toch een dagverse maaltijd op tafel? Maaltijdenhuis De Engel heeft ruim keus in salades stampotten nasi bami saté soep voor ieder wat wils. Een heerlijke salade een uitgebreid koud en warm buffet heerlijke hapjes een ontbijtbuffet wij verzorgen de catering graag voor u. Een feestje thuisen u wilt sta tafels een biertap tafels en stoelen?

Contacteer ons

Meer resultaten voor catering doetinchem