catering doetinchem
Catering Wehl Slagerij Bles.
Catering in omgeving van Doetinchem en Wehl: keuze uit salades, buffetten en tapas. Als het op de catering in de omgeving van Doetinchem en Wehl aankomt, dan heeft u bij Slagerij Bles de keuze uit een ruim aanbod aan buffetten, tapas en saladeschotels.
Heerlijk Weerdje Catering meer.
Zuur augurk, zilveruitjes, etc. Posted on: 18 Okt 2017 Written by: Dick ten Brinke. Heerlijk Weerdje verzorgt catering voor allerlei gelegenheden. Van complete maaltijden en buffetten tot luxe salades en diverse soorten hapjes. Heerlijk Weerdje zorgt voor een passende oplossing.
Catering Terhorst Doetinchem.
U kunt een bestelling doen voor 1e en/of 2e kerstdag. Hiervoor hebben wij de volgende twee bezorgdagen: 24 december van 1400: tot 1700: 25 december van 1300: tot 1400: Voor uw bestelling kunt u terecht op onze webwinkel of u kunt uiteraard bellen of mailen.
Catering op locatie van Ruimzicht Bekijk onze buffetten.
Catering op locatie. Ruimzicht is uw cateraar in de regios: Doetinchem, s Heerenberg, Ulft, Terborg, Gaanderen, Zelhem, Silvolde. Buffet bestellen Particulier. Van luxe catering tot een huisgemaakte salade met kerst en lekkere puddings, Ruimzicht kan het leveren. Uw wensen en budget zijn leidend.
Catering Stadscafé Simons.
Met onze catering service kunt u altijd genieten van het lekkers van Simons. Hieronder volgt een greep uit ons aanbod van buffetten.: Simons lekkernijen, 1950, p.p. Simons heerlijkheden, 2250, p.p. Simons stampotten, 18, p.p. Simons dessert, 750, p.p. Daarnaast kunt u ook zelf een hapjes buffet samenstellen! Hieronder volgt een greep uit ons aanbod.: Wrapje gerookte zalm 1.50. Minibroodje met brie en walnoot 150., Krokante garnalen 150., Haring op roggebrood 150., Gevuld ei 1., In het centrum hebben we een unieke bezorgservice voor alle winkeliers. Ons bezorgmenu wisselt geregeld, zodat er elke keer weer iets verrassends tussen zit! Perfect voor bijvoorbeeld de vrijdag tijdens koopavond! Neem dan contact op om samen uw persoonlijke wensen door te nemen en een aanbod op maat aan te bieden. Ons Adres contact. Simonsplein 8 7001 BM Doetinchem Telefoon 0314-39 22 33 E-mail info@stadscafesimons.nl.
Slagerij Bles.
Gourmet en fondue. De vestiging in Wehl is op maandag gesloten, van dinsdag t/m vrijdag geopend tot 18.00 uur en op zaterdag tot 1500: uur. Doetinchem, 7006 NH De Bongerd 65. Doetinchem, 7001 DV Dokter Bardetplaats 8. Wehl, 7031 AE Grotestraat 9.
Catering De Bourgondiër.
Onze catering is inclusief: de warmhoudbakken, schalen, serveerbestek, een stevige kwaliteit kunststoffen wegwerp servies en servetten. Indien u porseleinen borden en restaurant bestek wenst te huren, dan is dat mogelijk tegen een meerprijs van 100, per persoon. G enoemde prijzen zijn afhaalprijzen. Bezorgkosten in Wehl, Beek en Kilder: 1500. Bezorgen in Doetinchem, Didam en Zevenaar: 2000.
Catering Doetinchem? De Cateraar van de Achterhoek Achterhoek Catering Heerlijke eten.
Wij bezorgen kosteloos Catering ook in de buurt van: Doetinchem. Doetinchem Nedersaksisch: zowel Deutekem als Durkum of Dörkum, soms uitgesproken en soms ook geschreven als Deutekom, is een stad en gemeente aan de Oude IJssel, gelegen in de Achterhoek, in de Nederlandse provincieGelderland.

Contacteer ons

Op zoek naar catering doetinchem?