catering doetinchem
Buffetten en catering Olde Iessel Achterhoek.
Zaalhuur voor feesten en borrels. U bent hier Home Buffetten en catering. In samenwerking met Stadscafé Simons bieden wij buffetten aan voor groepen vanaf 10 personen. Het is ook mogelijk om deze buffetten op uw eigen locatie op te laten dienen voor groepen vanaf 20 personen. Wij kunnen de catering geheel op maat verzorgen. Hieronder volgt een greep uit ons aanbod. Simons lekkernijen 1950 p.p. Koude gerechten Geitenkaassalade gerookte forel met tuinkruidenkaas beenham met mosterdsaus carpaccio met Parmezaanse kaas en pittenmix rundvleessalade broodjes met boter en kruidenboter.
Flextent Doetinchem HiP Catering.
Een gezellige stad gelegen in de provincie Gelderland midden in de Achterhoek. Een stad die al ver teruggaat in de geschiedenis. Beschreven onder vele namen zoals Deutekom en Deutekem vinden we Doetinchem rond het jaar 830 terug in de geschiedenisboeken. In de loop van de jaren is de stad uitgegroeid tot de dichtstbevolkte gemeente in de Achterhoek. De stad word ook wel de hoofdstad van de Achterhoek genoemd. Met een winkelcentrum en gezellige winkelstraten vol bekende winkels heeft de stad veel te bieden. Daarbij is er een wekelijkse markt op dinsdagochtend en zaterdag.
Catering op locatie van Ruimzicht Bekijk onze buffetten.
31 0314-651941 Online reserveren. Bij Ruimzicht Zeddam bieden we u het beste op het gebied van culinaire catering zowel zakelijk als particulier. Met onze keukenbrigade streven wij continu vernieuwing na. Vernieuwing in smaak vorm en presentatie. Ruimzicht maakt het verschil door de gast centraal te stellen en zich flexibel op te stellen. Ruimzicht biedt een scala aan buffetten voor ieder wat wils. Op onze buffettenpagina kunt u de inhoud en prijzen van al onze buffetten bekijken. Van hapjes buffetten stamppot buffetten en koud en warm buffetten. Zit uw buffet er niet tussen?
Restaurant Pand 9 Doetinchem catering.
Nieuw bij Pand 9 Op locatie! Vanwege de vele aanvragen hebben we ons gespecialiseerd in diverse cateringoplossingen en kunnen we uw speciale moment voorzien van culinaire heerlijkheden! Heeft u een feestje bedrijfsborrel opening of andere gelegenheid? Denk dan ook eens aan Pand 9! Het bites concept van Pand 9 leent zich uitstekend voor diverse vormen van catering. Compleet bites menu in buffet vorm. Schalen met diverse hapjes. Al vanaf 1 per bite/hapje. Walking diner gasten genieten op ongedwongen manier van hapklare bites die door ons in rondes worden geserveerd.
Catering Doetinchem De Telefoongids.
1 beoordeling over null in Doetinchem. Fantastische winkel en het is niets teveel gezegd echt lekker eten! De Huet fase 6 7. Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk.
Catering Doetinchem door Your Choice Catering.
Buffeten catering Doetinchem Hoewel er niets standaard is aan onze standaardbuffetten hebben we ze bij Your Choice Catering toch zo genoemd. Wat we hebben gedaan is dat we een aantal buffetten hebben samengesteld om het u eenvoudiger te maken om te kiezen. Barbecue catering Doetinchem Tijdens een BBQ verzucht iedereen weleens Was het maar het hele jaar barbecueweer Your Choice Catering heeft goed nieuws voor iedereen die dat gevoel herkent.
Catering door Plok Partycentrum Plok Didam.
Stel hier je eigen arrangement samen. Specialist in catering hapjes buffetten buffetten salades en koude en warme buffetten. Zevenaar Arnhem Doetinchem Duiven Velp Doesburg Didam Wehl en s Heerenberg. Elke gelegenheid heeft zo zn specifieke eisen en dat is onze specialiteit. Wij maken graag een persoonlijke afspraak met u om gezamenlijk alle mogelijkheden door te nemen. U krijgt van ons een voorstel op maat. Onderstaande prijzen zijn exclusief servieskosten bezorgkosten en opbouwkosten. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Bent u op zoek naar smaakvolle hapjes bittergarnituur of een compleet buffet?
Cateraar in Bronckhorst Doesburg en Doetinchem catering-info.nl.
Achterhoek Catering is een all round catering bedrijf. Van luxe tot simpel. Uw feest of partij is bij ons in goede handen. Online Catering Nederland Hapjes en Buffet BBQ LunchTapas Doetinchem regio Doetinchem. Voor Hapjes buffetten tapas catering borrelhapjes hapjesbuffet een buffet warm of koud barbecue op uw verjaardag receptie bedrijfsfeest bruiloft tuinfeest op. Luxe hapjes salades buffetten Creatief gourmetten barbecue luxe barbecue thema diners kortom van enkele hapjes tot complete diners. Green Taste Catering Steenderen. Your Choice Catering Doetinchem.

Contacteer ons

Zoeken naar catering doetinchem