catering breda
Catering Breda: compleet buffet op locatie De Buffetten Boer. Voor 1200: besteld, morgen bezorgd. Vlees, vis en verse ingrediënten. Inclusief BBQ, borden en bestek. Geen afwas.
Iets te vieren in Breda, maar niet zoveel zin om de catering helemaal te regelen? Met de Buffetten Boer is uw catering in Breda met al het gemak geregeld. Catering in Breda van de Buffetten Boer houdt in: ambachtelijke buffetten inclusief serviesgoed, huisgemaakte salades, sauzen, broden en géén afwas!
Alle catering in Breda, overzicht van 36 bedrijven over catering in Breda.
Catering in Breda. De volgende 36 bedrijven gerelateerd aan catering service uit Breda zijn gevonden. Meer over catering. De bedrijven in onderstaande lijst bevinden zich in of in de omgeving van Breda en behoren tot de categorie catering services. Onderstaande items zijn gerelateerd aan catering services.
Catering Breda Landgoed Wolfslaar Breda, Noord Brabant.
Twitter Facebook LinkedIn E-mail. Luxe catering in Breda en omstreken: bij u thuis of op kantoor. Luxe catering in Breda en omgeving. Wilt u luxe catering in Breda Brabant inschakelen? Voor uw bruiloft, diner met vrienden of brunch met vriendinnen in de tuin?
Catering Breda.
Bent u op zoek naar catering in Breda? Proost Toast Catering en Events verzorgt catering in Breda en omgeving. Op zoek naar Catering in Breda. Proost Toast Catering en Events verzorgt catering in Breda, Etten-Leur, Roosendaal en omgeving. Proost Toast Catering en Events levert catering in Breda.
barryscatering.nl De lekkerste cateraar van Princenhage-Breda.
Maritz Slow FoodCatering, FeestLunchBredaEten, Breda Homemade Sloep.
Met bruiswater is dit een heel gezond alternatief voor frisdrank. Omdat de flesjes zo mooi retro zijn verkoop ik ook de ambachtelijke limonades van Exota. Heerlijke biologische wijnen die zorgvuldig geselecteerd worden door Paul Holman van Plaisir du Vin in Breda.
Catering Breda Le Traiteur: Le Traiteur.
Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, housewarming of tuinfeest: door uzelf en uw gasten te verwennen met goede catering wordt het sowieso een succes! Bij Le Traiteur Exclusief weten we dat iedere gelegenheid om een specifieke aanpak vraagt en dat de wensen van mensen zeer uiteen lopen.
Discover your lust Lust Catering Breda, Rijen, Made, Oosterhout, Tilburg.
Het plezier om te genieten, natuurlijk van het eten, maar ook van je gasten. Onze onweerstaanbare buffetten zijn gebaseerd op de zeven zonden. Geniet ook van catering op maat! catering, Valentijnsdag menu, thuismenu, buffet, hapjes, diner, 21 dinner, walking dinner, events, Breda, Rijen, Made, Oosterhout, Tilburg.

Contacteer ons

Resultaten voor catering breda