catering almelo
Buffetten, Hapjes, Gourmet, Fondue, Partyservice en Barbecue Catering en partyservice Elferink Wierden.
Catering service Elferink uit Wierden is een bekend gezicht voor catering en partyservice voor Wierden en omstreken. Catering en partyservice elferink is gevestigd aan de 1e Meijerinkshoekweg 15 in Wierden. Direct uw catering bestellen? Geen ingewikkelde bestelformulieren maar gewoon een telefoonnummer: 0546 57 22 68.
Catering Huisman in Almelo Meer dan 30 jaar ervaring in de catering, hapjes en luxe broodjes. Catering Huisman in Almelo Partyservice en Hapjes in Almelo.
Catering huisman in Almelo heet u van harte welkom op de site. We willen u graag een indruk geven van ons catering bedrijf. Kijk eens rond op de site voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons bedrijf is gevestigd in het mooie Almelo.
Hapjescatering TasttoeHapjescatering Tasttoe voor all uw hapjes en buffetjes.
Wij bezorgen in heel Twente met een maximum van 40 kilometer in de omtrek van onze dichtstbijzijnde vestiging. Onze hapjes maken uw gelegenheid compleet! Dus bestel nu snel en Tasttoe! Comments are closed. De Koperwiek 48. 7609 GR Almelo. 7679 TX Langeveen.
Brood met Spelen Brood met Spelen.
ZAKELIJKE LUNCH GEMEENTE ALMELO. Een biologische lunch om de totstandkoming van het groenste stadhuis van Nederland te vieren. Dat organiseerden we voor de gemeente Almelo. Met de skyline van Almelo op de achtergrond genoten de gasten van een keur aan smoothies, quiches en verse vruchtensappen.
Quality Catering Horeca is onze passie!
Voor welk type gelegenheid u ook catering zoekt, wij kunnen u op elk gebied van dienst zijn. Op dezelfde dag verzorgen we in een handomdraai het eten en drinken voor een bruiloft, een personeelsfeest, een zakelijke presentatie en zelfs een uitvaart. We overleggen graag met u wat uw wensen zijn en passen ons daar helemaal op aan. Ons doel is dat u achteraf terugkijkt op een geslaagd evenement waarbij uw gasten optimaal hebben genoten van het heerlijke eten. Bedrijvenpark Twente 305. 7602 KL Almelo. Bedrijvenpark Twente 305. 7602 KL Almelo.
Catering op locatie Van der Valk Theaterhotel Almelo.
Catering op locatie. Het gastvrije scenario en de veelzijdige dienstverlening van Van der Valk Theaterhotel Almelo kan ook op locatie worden ingezet. Aan de waterkant, midden in het bos of op uw eigen terrein. Wij zorgen voor de passende culinaire omlijsting voor uw evenement op locatie, van bedrijfsfeest tot huwelijk en van 20 tot 500 personen.
DSR food catering bestellen in Almelo, Vriezenveen en Wierden.
Wij bezorgen luxe broodjes in Almelo voor uw bijeenkomst, vergadering, bedrijfslunch etc. Dus heeft u bedrijfscatering in Almelo of catering thuis in Almelo nodig? Dit bestelt u gemakkelijk online in onze webshop. DSR food Almelo is hét adres voor catering aan huis.
Catering Poelier ten Velde.
Wij zijn voor u dé specialist als het gaat om catering. We adviseren u hierin graag en kunnen u de gehele catering van uw feestje uit handen nemen. U heeft daarbij de keuze om zelf af te halen of om zelfs het bezorgen en weer ophalen van alle benodigdheden aan ons uit te besteden. Zelf ophalen bij onze eetwinkel.; De producten worden geleverd in hittebestendige vacuumzakken en kunnen in 2 worden opgewarmd op een laag pitje in een pan met warm water.; Daarna kunnen de zakken worden losgemaakt en de producten kunnen worden uitgeserveerd in de bijgeleverde shaving dishes warm houd schalen. Deze gaarne weer schoon inleveren binnen 3 werkdagen. Tot onze spijt moet er bij het niet schoon afleveren 150, p.p extra worden betaald. All-in bezorgen en weer ophalen op locatie. Vanaf 20 personen. Bezorgdatum en tijd in overleg evt. inclusief borden, bestek servetten.; De gerechten worden warm aangeleverd in shaving dishes warm houd schalen.; De gebruikte goederen worden in overleg weer bij u opgehaald. Meer informatie of bestellen? Klik hier om contact op te nemen en/of uw bestelling door te geven. Ten Velde Poelier. 7603 WH Almelo.

Contacteer ons

Resultaten voor catering almelo