catering almelo
DSR food catering bestellen in Almelo Vriezenveen en Wierden.
Zoekt u catering in Almelo of omgeving? Kies dan voor DSR food. Wij bieden u keuze uit onze vele hapjesschalen en uitgebreide tapasschalen. Voor de afwisselingen hebben we onze buffetten salades high tea en warme hapjes beschikbaar.
Catering Café Restaurant NIELZ AlmeloCafé Restaurant NIELZ Almelo.
Ook voor catering maaltijden thuisbezorgd. Ook voor catering maaltijden thuisbezorgd. We komen de catering voor uw borrel vergadering of feest in Almelo of omgeving graag voor u verzorgen. U kunt bij ons terecht voor kleine en grote feesten en evenementen. Graag ontmoeten wij de organisatoren van het evenement in een persoonlijk gesprek waarbij alle wensen verwachtingen én budget afgestemd worden op de invulling van de ochtend middag of avond. Wij kunnen u een totaalpakket bieden van aperitief tot grand dessert. Van stamppotten tot tapas van de Franse keuken tot de lekkerste soorten gebak en ijs.
Verhuur en Catering Huisman Almelo in Almelo Catering Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Verhuur en Catering Huisman Almelo. Verhuur en Catering Huisman Almelo. Bornsestraat 76 7607KR Almelo. Bedrijf nu anoniem bellen. Privacy op uw telefoon geen last van callcenters. Voorkom dat u op verkeerde momenten wordt teruggebeld. Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden. Informatie over Verhuur en Catering Huisman Almelo. Grondstoffen verwerken tot salade's en hapjes. De grondstoffen worden kant en klaar ingekocht via de groothandel de levering zal zijn aan particulier en bedrijf. Advies geven bij de bedrijfsvoering bij aan en verkoop van horecabedrijven adviseren en bemiddelen. Is dit uw bedrijf?
Buffetten Hapjes Gourmet Fondue Partyservice en Barbecue Catering en partyservice Elferink Wierden.
Warm koude Buffetten Natuurlijk hebben wij ook een breed aanbod in warm koude buffetten. Koude buffetten Bekijk ons aanbod van koude buffetten. Catering voor Wierden en Omstreken. Catering service Elferink uit Wierden is een bekend gezicht voor catering en partyservice voor Wierden en omstreken. Catering en partyservice elferink is gevestigd aan de 1e Meijerinkshoekweg 15 in Wierden. Direct uw catering bestellen? Geen ingewikkelde bestelformulieren maar gewoon een telefoonnummer 0546 57 22 68. Partyservice Elferink heeft al een jaren ervaring om elk feest groot of klein tot een denderend succes te maken. Bent u op zoek naar partyservice in Wierden en omstreken Elferink! Copyright 2014 Catering en party service Elferink Wierden.
Catering restaurants in Almelo IENS.
Catering restaurants in Almelo. Catering restaurants in Almelo. 64 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Prijs van laag naar hoog. Prijs van hoog naar laag. Dock 19 Eten Drinken. Haven Noordzijde 19 7607 ER Almelo. Schouwburgplein 1 7607 AE Almelo.
Catering op locatie Van der Valk Theaterhotel Almelo.
U combineert en varieert! 31 546 80 30 00 31 546 80 30 00 24u bereikbaar lokaal tarief Theaterhotel Almelo.
t Coopmanshuys Quality Catering Wierden Enter.
Vandaag geopend van Vandaag 0800 1800 Adres Bedrijvenpark Twente 305 7602KL Almelo. t Coopmanshuys Quality Catering. t Coopmanshuys Quality Catering. De keuken van t Coopmanshuys Quality Catering is alom geroemd om zijn kwaliteit. Onder leiding van chef kok Raymond Hertong wordt steeds op vernieuwende wijze invulling gegeven aan de specifieke culinaire wensen en eisen die een individuele partij of opdrachtgever heeft. Catering Quality Catering organiseert de catering van partijen en evenementen ongeacht de omvang voor bedrijfsleven overheid en particulieren. Een ieder die een party of evenement organiseert wil daar eigenlijk geen omkijken naar hebben en erop kunnen vertrouwen dat alles in goede handen is.
Restaurants in Almelo met catering Eet.nu.
Spring naar begin van de pagina. Restaurants in Almelo met catering. Alle Restaurants in Almelo met catering. Uit eten in Almelo? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Afhaal en bezorg 1. Eindcijfer tussen 1 10. Eindcijfer tussen 2 10. Eindcijfer tussen 3 10. Eindcijfer tussen 4 10. Eindcijfer tussen 5 10.

Contacteer ons

Zoeken naar catering almelo