catering almelo
Quality Catering Horeca is onze passie!
Voor welk type gelegenheid u ook catering zoekt, wij kunnen u op elk gebied van dienst zijn. Op dezelfde dag verzorgen we in een handomdraai het eten en drinken voor een bruiloft, een personeelsfeest, een zakelijke presentatie en zelfs een uitvaart. We overleggen graag met u wat uw wensen zijn en passen ons daar helemaal op aan. Ons doel is dat u achteraf terugkijkt op een geslaagd evenement waarbij uw gasten optimaal hebben genoten van het heerlijke eten. Bedrijvenpark Twente 305. 7602 KL Almelo. Bedrijvenpark Twente 305. 7602 KL Almelo.
Catering Huisman in Almelo Partyservice en Hapjes in Almelo.
Koud en warm buffet. Wij verzorgen ook uw Warme en Koude hapjes zoals bittergarnituur en partyhapjes. Partyhapjes vanaf 055, ct. Bittergarnituur vanaf 060, ct. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. PARTYSERVICE HUISMAN IN ALMELO. Bornsestraat 76 74b. 7607 KR Almelo.
Het Streekfornuus Catering voor zakelijk en particulier Almelo.
Het Streekfornuus De all-inclusie catering oplossing voor zakelijk en particulier in Almelo. Naast onze ambachtelijke maaltijden kunnen wij ook alle mogelijke catering voor u verzorgen. Wat is er nou makkelijker dan met één mailtje of telefoontje uw complete catering regelen?
Catering Café Restaurant NIELZ AlmeloCafé Restaurant NIELZ Almelo.
We komen de catering voor uw borrel, vergadering of feest in Almelo of omgeving graag voor u verzorgen. U kunt bij ons terecht voor kleine en grote feesten en evenementen. Graag ontmoeten wij de organisatoren van het evenement in een persoonlijk gesprek, waarbij alle wensen, verwachtingen én budget afgestemd worden op de invulling van de ochtend, middag of avond.
Tweetal belevingscatering bedrijfscatering scholencatering evenementencatering overijssel groningen drenthe friesland gelderland.
Heb je een droom of idee? Neem ons mee en laat ons vertellen wat we voor je kunnen betekenen. Met 40 jaar ervaring hebben we veel dromen laten uitkomen. Wij ontzorgen van dream tot day-after en laten niets aan het toeval over. Lees meer over Party Catering.
Catering Poelier ten Velde.
Wij zijn voor u dé specialist als het gaat om catering. We adviseren u hierin graag en kunnen u de gehele catering van uw feestje uit handen nemen. U heeft daarbij de keuze om zelf af te halen of om zelfs het bezorgen en weer ophalen van alle benodigdheden aan ons uit te besteden. Zelf ophalen bij onze eetwinkel.; De producten worden geleverd in hittebestendige vacuumzakken en kunnen in 2 worden opgewarmd op een laag pitje in een pan met warm water.; Daarna kunnen de zakken worden losgemaakt en de producten kunnen worden uitgeserveerd in de bijgeleverde shaving dishes warm houd schalen. Deze gaarne weer schoon inleveren binnen 3 werkdagen. Tot onze spijt moet er bij het niet schoon afleveren 150, p.p extra worden betaald. All-in bezorgen en weer ophalen op locatie. Vanaf 20 personen. Bezorgdatum en tijd in overleg evt. inclusief borden, bestek servetten.; De gerechten worden warm aangeleverd in shaving dishes warm houd schalen.; De gebruikte goederen worden in overleg weer bij u opgehaald. Meer informatie of bestellen? Klik hier om contact op te nemen en/of uw bestelling door te geven. Ten Velde Poelier. 7603 WH Almelo.
Brood met Spelen Brood met Spelen.
ZAKELIJKE LUNCH GEMEENTE ALMELO. Een biologische lunch om de totstandkoming van het groenste stadhuis van Nederland te vieren. Dat organiseerden we voor de gemeente Almelo. Met de skyline van Almelo op de achtergrond genoten de gasten van een keur aan smoothies, quiches en verse vruchtensappen.
De lekkerste lunch beste catering in Almelo Deksels Almelo Lunch, Tapas en Meer.
DEKSELS is sinds 1996 gevestigd in Almelo, gespecialiseerd in het bezorgen van heerlijke belegde broodjes en lunches, thuis of op je werk. In de herfst van 2015 is DEKSELS verhuisd naar de Ootmarsumsestraat 59 in Almelo. In een bijzonder, monumentaal pand met een rijke historie heeft DEKSELS ook haar menukaart uitgebreid.

Contacteer ons

Meer resultaten voor catering almelo