catering zevenaar
Catering Partyservice.
Cateren zit in ons bloed. Vanaf de jaren 90 toen catering populair werd in Nederland heeft Zalencentrum Staring direct op deze trend ingehaakt. Honderden bedrijven en particulieren wisten ons reeds te vinden en werden door ons op lokatie voorzien van 1e klas eten en drinken. Het begrip catering is breed het kan variƫren van een eenvoudige lunch voor directie en/of werknemers tot een compleet feest op bedrijfs of thuislokatie van een pan soep met broodjes tot een grandioos 5-gangendiner in de huis of directiekamer. Voor iedere portemonnee is een passend arrangement te vinden en alle combinaties en zijn mogelijk.
Catering De Revolutie Zevenaar De Revolutie Zevenaar.
Ondertussen nemen wij al uw werk uit handen. Dus ook op locatie zijn wij uw ideale organisatiepartner. Markt 4 6901 AE Zevenaar info@derevolutiezevenaar.nl. Zaadmarkt 74 7201 KM Zutphen info@derevolutiezutphen.nl. Stuur je vraag online.
Catering in Zevenaar Bestellen van Warm en Koud buffet tot hapjes. Alles is mogelijk. Achterhoek Catering Cateraar met passie.
De oudst zeker bekende naam uit de 11e eeuw voor Zevenaar is Subenhara maar dat werd al in de laat-feodale tijd Seventer. De naam komt ook terug in de middeleeuwse Burght Sevenaer. Deze mag niet worden verward met Huis Sevenaer dat op een andere locatie aan de oostzijde van het stadscentrum is gelegen. De burcht die rond 1685 is gesloopt lag aan de westzijde van het stadscentrum op het huidige Masiusplein en heeft vanwege de strategische ligging een cruciale rol gespeeld in de strijd om de Liemers.
Refresh.
Partyservice gelegenheden in Didam De Steeg en omstreken. Zevenaar is een stad en gemeente in de provincie Gelderland. De gemeente telt bijna 33.000 inwoners en maakt deel uit van de Stadsregio Arnhem-Nijmegen. Zevenaar is in de tweede wereld oorlog zwaar getroffen en moest na de oorlog weer opnieuw worden opgebouwd. Dat gebeurde in een rap tempo en in 1958 bedroeg het inwoners aantal van Zevenaar al weer 10.000. Wij verzorgen 365 dagen per jaar de catering in de regio Zevenaar Giesbeek Didam en De Steeg. Met de feestdagen serveren wij een speciaal assortiment. Dit vindt u onder ons catering assortiment.
Catering Kookworkshops Kookcursussen Zevenaar Arnhem.
Of het nu gaat om een smaakvol buffet de verzorging van borrelhapjes livecooking sitting-dinner of een kok aan huis bij de Mobiele Eetheid kunt u daar heerlijk van genieten. Kijk hier voor de mogelijkheden. Kookworkshops bij de Mobiele Eetheid staan garant voor professionaliteit gastvrijheid maar bovenal lekker eten en drinken! Komen koken met uw eigen groep of inschrijven voor een thema-workshop met anderen alles is mogelijk. Zie hoe eenvoudig het is om een smaakvol diner te bereiden en geniet ervan in een super ambiance. Diverse wereldkeukens zijn mogelijk. Kijk hier voor de mogelijkheden.
Catering van zalencentrum Wieleman uit Westervoort.
We bieden onze culinaire producten en service ook aan buiten de deur. In Westervoort Arnhem Duiven of verder we verzorgen graag uw bruiloft in de tuin of een personeelsfeest bij u in het magazijn. Onze catering verstaat de kunst om op professionele creatieve en persoonlijke wijze elk feest tot een succes te maken. Of het nu gaat om een bedrijfsopening BBQ tuinfeest met compleet buffet of een hapje / belegd broodje u haalt met Zalencentrum Wieleman een ervaren en enthousiaste partner in huis.
Wokmasters Zevenaar Afhaal / Catering.
Naast de mogelijkheid om in ons restaurant te genieten van allerlei heerlijkheden bieden wij u tevens de gelegenheid om onze specialiteiten af te halen take away. Zo hebben we een lijst voor u samengesteld met fijne gerechten uit de Kantonese Szechuan en Indische keuken. Ons afhaalmenu is zeer uitgebreid maar natuurlijk kunnen er altijd gerechten zijn die u niet op de kaart aantreft. Wij zijn altijd bereid u hieromtrent nader te informeren. Sushi verkrijgbaar vanaf 16.00 uur. Download hier de afhaalfolder.
Untitled Document.
aan uw verjaardag trouwdag communie kermis jaarlijkse feestdagen buurt en tuinfeestjes kortom voor alle gelegenheden staan wij voor U klaar. Op deze site tonen wij U enkele mogelijkheden waaruit U een keuze kunt maken ook kunnen wij samen met U uw eigen catering samenstellen precies zoals U dat wilt en voor elk gewenst budget.

Contacteer ons

Resultaten voor catering zevenaar