catering zevenaar
AnnoNu Catering.
Vormgegeven met een van onze spannende buffetten of een heerlijk stukje vermaak. In een vrijblijvend persoonlijk gesprek bespreken wij graag met u de opties. Wij horen graag van u! Het AnnoNu Catering team. T 031 6 84 54 93.
Catering De Bourgondiër.
Wij verzorgen ook thuis uw buffet. Klik voor meer informatie. Al vanaf 1991 een begrip in Montferland en omstreken. U kunt ook thuis uw buffet laten verzorgen door De Bourgondiër. Op onderstaande bestellijst kunt u uw keuze aangeven en online aan ons doorsturen. U ontvangt binnen 48 uur een bevestiging. Heeft u onverhoopt geen bevestiging ontvangen wilt u dit dan ons ons doorgeven? Uiteraard kunt u ons ook bellen voor een persoonlijk advies. Wij houden graag rekening met verschillende dieetwensen heeft u een dieet bijvoorbeeld een lactosevrij of glutenvrij dieet? Eet één van uw gasten vegetarisch of heeft u andere wensen? Vraag naar de verschillende mogelijkheden.
Peter Catering.
Peter Catering is een cateringbedrijf voor feesten groot of klein. Peter Catering verzorgt het allemaal. Peter Catering heeft voor elk budget een passende oplossing. Door de liefde voor lekker eten weet Peter Catering Uw feestje om te zetten in een culinaire verrassing. U viert feest terwijl Peter Catering probeert de kennis over te brengen op haar gasten in Uw omgeving. De kracht van Peter Catering is dat wij koken in Uw keuken. Wij hebben voor elk passend budget wel iets te bieden. met vriendelijke groet Peter Catering. 5 stukken per persoon.
Buffetservice Onze service gaat verder dan uw voordeur.
DE VIS EN GROENTEPAKKETJES WAREN VERRASSEND. NAMENS ONZE GASTEN COMPLIMENTEN AAN DE KOK. DE BRUILOFT WAS PERFECT VERZORGD BEDANKT! HET IS ALTIJD GOED MAAR DIT KEER EXTRA LEKKER. DE HAPJES VOOR ONS FEESTJE WAREN HEERLIJK. HET BUFFET WAS ECHT VERRUKKELIJK! De leden van het vrouwengilde. DE BROODJES WAREN WEER RIJK BELEGD SJAAK.
Refresh.
Partyservice gelegenheden in Didam De Steeg en omstreken. Zevenaar is een stad en gemeente in de provincie Gelderland. De gemeente telt bijna 33.000 inwoners en maakt deel uit van de Stadsregio Arnhem-Nijmegen. Zevenaar is in de tweede wereld oorlog zwaar getroffen en moest na de oorlog weer opnieuw worden opgebouwd. Dat gebeurde in een rap tempo en in 1958 bedroeg het inwoners aantal van Zevenaar al weer 10.000. Wij verzorgen 365 dagen per jaar de catering in de regio Zevenaar Giesbeek Didam en De Steeg. Met de feestdagen serveren wij een speciaal assortiment. Dit vindt u onder ons catering assortiment.
Catering vacatures werk in Zevenaar Indeed.nl.
Plaats je cv Inloggen. functie trefwoorden of bedrijf. plaats provincie of postcode. vacatures voor Catering in Zevenaar. Restauration Services Catering Schagen. Restauration Services Catering Winschoten. Sorteer op relevantie datum. Afstand alleen deze plaats. Landelijke vacatures voor Catering. Vacatures 1 tot 10 van 30. Plaats je cv In enkele seconden. Toon alle vacatures 1 nieuwe vacature.
Catering in Zevenaar Bestellen van Warm en Koud buffet tot hapjes. Alles is mogelijk. Achterhoek Catering Cateraar met passie.
De oudst zeker bekende naam uit de 11e eeuw voor Zevenaar is Subenhara maar dat werd al in de laat-feodale tijd Seventer. De naam komt ook terug in de middeleeuwse Burght Sevenaer. Deze mag niet worden verward met Huis Sevenaer dat op een andere locatie aan de oostzijde van het stadscentrum is gelegen. De burcht die rond 1685 is gesloopt lag aan de westzijde van het stadscentrum op het huidige Masiusplein en heeft vanwege de strategische ligging een cruciale rol gespeeld in de strijd om de Liemers.
catering oss Catering catering zevenaar.
Stadsbruncherie Catering de Groen. Grietsestraat 40 6901 GV Zevenaar. Tel 0316-527875 Fax 0316-523390. Alles komt uit eigen keuken omdat catering een echt vak is. Deze prijslijst bevat de standaard mogelijkheden. Echter heeft u andere specifieke wensen maak deze kenbaar! Buffetten Lunches 3 of meer gangen menu's broodjestapa's buffet kookworkshops bbq's enz. Ga niet zelf mieren. Diverse soorten oa tomaat asperge. Mini saté 3 stuks pp. schimmel op de muur. Catering in Zevenaar Trouwshop.com. U heeft verfijnd op Zevenaar. Direct informatie aanvragen SoundTrek It just makes your day. SoundTrek geeft uw feest een extra dimensie.

Contacteer ons

Resultaten voor catering zevenaar