catering roermond
Home / CaVino Catering Wines.
CaVino Catering Wines. Ada Byronweg 30. 6045 GM Roermond. Tel: 06 533 25 397. CaVino vertegenwoordigt de bourgondische levensstijl en biedt de geneugten des levens in één hand. U bent er aan het juiste adres voor zowel tongstrelende wijnen als voor smaakvolle buffetten.
Welkom bij IBIS CATERING. IBIS CATERING, de cateraar voor lekkere frieten op elk evenement.
Op de website van IBIS b.v, de cateraar van vele evenementen in Nederland, België en Duitsland. Of het nu een bedrijfsfeest betreft, een evenement of uw familiefeest, wij verzorgen het voor u van A tot Z. Neem gerust contact met ons op.
Restaurants in Roermond met catering Eet.nu.
Restaurants in Roermond met catering. Alle Restaurants in Roermond met catering. Uit eten in Roermond? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
Catering te Herten bij Metsemakers Starmans. Specialist in catering.
En voor de catering werk ik onder andere graag samen met Metsemakers Starmans Party Catering Company uit Herten, aldus Petra de Haas. Neem gerust een kijkje op onze website en ontdek onze heerlijke producten. Indien u ons wilt bereiken of een offerte wenst, kan dit via onze contactpagina.
Referenties Vijo Cuisine fingerfood catering.
Tijdens mijn feest in de perfecte ambiance van het Royal Theater in Roermond hebben Jolanda en Vivienne de avond extra cachet gegeven met de mooi gepresenteerde en smakelijke fingerfood-hapjes. De catering was in een woord helemaal af. Familie Beuken Herten Oktober 2015.
Catering Roermond VanMelick Catering.
Op zoek naar catering in Roermond en omstreken? VanMelick verzorgt al jarenlang catering in de regio Roermond, zowel voor particulieren als bedrijven. Of het nu gaat om koffietafels, catering voor bruiloften en communies of bedrijfscatering, de mogelijkheden zijn eindeloos! Catering op maat.
Ria Joosten Catering Evenementen in Limburg Ria Joosten Catering Evenementen.
oprichter en eigenaar van Ria Joosten Catering Evenementen. en Zakenvrouw van het Jaar 2014, winnares van de Prix Veuve Clicquot. Holiday time maar wij kunnen niet stil zitten! De vakantieperiode is in volle gang. Toch leek het ons leuk even iets van ons te laten horen in de vorm van een blog.
Vestiging van een catering en afhaalcentrum aan de Terbaansweg.
Ga direct naar: Zoeken Hoofdmenu Snelkoppelingen. U bevindt zich hier: College van B W 11 februari 2014 Vestiging van een catering en afhaalcentrum aan de Terbaansweg 40 te Roermond. Vestiging van een catering en afhaalcentrum aan de Terbaansweg 40 te Roermond.

Contacteer ons

Op zoek naar catering roermond?