catering roermond
Catering Roermond Van Melick Catering.
Op zoek naar catering in Roermond en omstreken? Van Melick verzorgt catering op maat buffetten of zelfs de volledige organisatie van uw evenement.
Indonesische Catering Roermond Indonesia Indah.
Indonesische Catering Roermond MarwanIndonesiaIndah 2016-10-09T1404590000. Indonesische Catering in Roermond. Wij serveren onze Indonesische catering in heel Limburg dus ook in Roermond! Maak uw keuze uit onze uitgebreide Indonesische buffet-menus of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij hebben veel ervaring en doen alles om uw evenement te laten slagen. Hier ziet u een lijst van tevreden klanten die u voor gingen. Dus bestel nu en geniet van topkwaliteit Indonesische catering! Tot ziens in Roermond en eet smakelijk selamat makan! Maak het uzelf gemakkelijk met onze Indonesische catering.
Catering Roermond Daamen Party Design.
Sinds onze oprichting in 1968 zijn wij vaak te vinden in Roermond. De bisschopsstad aan de Roer ligt op een steenworp van onze uitvalsbasis. Zeventig procent van onze klantenkring komt uit Roermond. Uiteraard beschermen wij de privacy van onze particuliere opdrachtgevers bedrijven instellingen en overheid zullen we echter als referentie en blijk van hun vertrouwen in onze organisatie noemen. In deze regio Roermond Roerdalen Meinweggebied e.o. zijn wij dagelijks actief. Wij werken en hebben gewerkt voor.
Catering Roermond De Telefoongids.
25 resultaten voor Catering in Roermond. Vind telefoonnummers adressen websites e-mail openingstijden en meer in De Telefoongids Gouden Gids
Monro Verhuur.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. NIEUW Happy Rent 2016. NIEUW Carpe Diem 2015. Woodzz meubilair in steigerhout. Alles in een hand! MonRo verzorgt het totale traject. U overlegt met één aanspreekpunt. Wij verzorgen de projectplanning en coördinatie. Inclusief Catering en Drankenservice.
Referenties Vijo Cuisine fingerfood catering.
Het viel goed in de smaak bij de leden. Hele fijne Kerstdagen en tot de volgende keer. Familie Custers Baexem December 2015. Het feestje was geslaagd mede dankzij jullie catering. Familie Kersten Roermond Oktober 2015. Een feestje bij ons thuis werd een heerlijk genieten van vele lekkere fingerfood gerechten waarbij we zelf helemaal niets hoefden te doen. Dus volop genieten van het feest en intussen staan er 3 dames zeer onopvallend in je keuken te kokkerellen. Familie Egtberts Royal Theater Roermond Oktober 2015. Tijdens mijn feest in de perfecte ambiance van het Royal Theater in Roermond hebben Jolanda en Vivienne de avond extra cachet gegeven met de mooi gepresenteerde en smakelijke fingerfood-hapjes.
Catering MCR-Roermond.
Meditatie / mindfulness kelder. Dit zijn de gerechten waaruit u kunt kiezen / reserveren. In overleg met MCR-Roermond kiest u voor de geschikte catering bij het reserveren / huren van een ruimte. Deze menukaart is uitsluitend samengesteld voor MCR-Roermond in samenwerking met partner Brasserie ver'Koch. Klik hier om de menukaart in pdf vorm te downloaden. MCR-Roermond Copyright 2014 All Rights Reserved.
Medewerker Catering vacatures werk in Roermond Indeed.nl.
Vacatures zoeken Cv's zoeken Werkgevers / Plaats vacature. Plaats je cv Inloggen. functie trefwoorden of bedrijf. plaats provincie of postcode. vacatures voor Medewerker Catering in Roermond. Sorteer op relevantie datum. Afstand alleen deze plaats. Landelijke vacatures voor Medewerker Catering. Vacatures 1 tot 10 van 12. Plaats je cv In enkele seconden. In Person 14 reviews Venray.

Contacteer ons

Zoeken naar catering roermond