catering roermond
Restaurants in Roermond met catering Eet.nu.
Spring naar begin van de pagina. Restaurants in Roermond met catering. Alle Restaurants in Roermond met catering. Uit eten in Roermond? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Afhaal en bezorg 1. Eindcijfer tussen 1 10. Eindcijfer tussen 2 10. Eindcijfer tussen 3 10.
Medewerker Catering-vacatures in Roermond augustus 2017 Indeed.nl.
Vacatures zoeken Cv's zoeken Werkgevers / Plaats vacature. Plaats je cv Inloggen. functie trefwoorden of bedrijf. plaats provincie of postcode. vacatures voor Medewerker Catering in Roermond. Siemens Nederland Den Haag. The Brand Company Amsterdam. Sorteer op relevantie datum. Afstand alleen deze plaats. Landelijke vacatures voor Medewerker Catering. Vacatures 1 tot 10 van 26.
Catering Roermond Daamen Party Design.
Sinds onze oprichting in 1968 zijn wij vaak te vinden in Roermond. De bisschopsstad aan de Roer ligt op een steenworp van onze uitvalsbasis. Zeventig procent van onze klantenkring komt uit Roermond. Uiteraard beschermen wij de privacy van onze particuliere opdrachtgevers bedrijven instellingen en overheid zullen we echter als referentie en blijk van hun vertrouwen in onze organisatie noemen. In deze regio Roermond Roerdalen Meinweggebied e.o. zijn wij dagelijks actief. Wij werken en hebben gewerkt voor.
Home Catering roermond.
Komt u er niet uit bel dan 06-52335844 of vul ons offerteformulier in. Wij verzorgen al uw cateringopdrachten door heel Nederland vanuit 65 keukens! Catering Roermond is een uniek samenwerkingsverband van cateraars door heel Nederland. Door de landelijke verspreiding is het mogelijk om overal in het land onze hapjes te leveren. Dit betekent door heel Nederland hetzelfde aanbod dezelfde prijs en dezelfde kwaliteit. Het bestellen via onze website is snel en eenvoudig. U maakt een keuze geeft aan waar en wanneer de hapjes geleverd moeten worden en bevestigt de bestelling. Voor een uitgebreide partycatering zoals een uitgebreid buffet lunch tapas tuinfeest bbq of housewarming party kunt u ons offerteformulier invullen.
Catering Designer Outlet Roermond McArthurGlen.
SCHRIJF JE IN EN WIN 100.
Referenties Vijo Cuisine fingerfood catering.
Het viel goed in de smaak bij de leden. Hele fijne Kerstdagen en tot de volgende keer. Familie Custers Baexem December 2015. Het feestje was geslaagd mede dankzij jullie catering. Familie Kersten Roermond Oktober 2015. Een feestje bij ons thuis werd een heerlijk genieten van vele lekkere fingerfood gerechten waarbij we zelf helemaal niets hoefden te doen. Dus volop genieten van het feest en intussen staan er 3 dames zeer onopvallend in je keuken te kokkerellen. Familie Egtberts Royal Theater Roermond Oktober 2015. Tijdens mijn feest in de perfecte ambiance van het Royal Theater in Roermond hebben Jolanda en Vivienne de avond extra cachet gegeven met de mooi gepresenteerde en smakelijke fingerfood-hapjes.
Catering MCR-Roermond.
Meditatie / mindfulness kelder. Dit zijn de gerechten waaruit u kunt kiezen / reserveren. In overleg met MCR-Roermond kiest u voor de geschikte catering bij het reserveren / huren van een ruimte. Deze menukaart is uitsluitend samengesteld voor MCR-Roermond in samenwerking met partner Brasserie ver'Koch. Klik hier om de menukaart in pdf vorm te downloaden. MCR-Roermond Copyright 2014 All Rights Reserved.
Home / CaVino Catering Wines.
CaVino vertegenwoordigt de bourgondische levensstijl en biedt de geneugten des levens in één hand. U bent er aan het juiste adres voor zowel tongstrelende wijnen als voor smaakvolle buffetten. CaVino verzorgt de inwendige mens op uiteenlopende gelegenheden van lunches tot bruiloften en van bedrijfsfeesten tot intieme culinaire wijnproeverijen. Uiteraard kunt u er ook terecht voor een totaalconcept. Van het verzorgen en professioneel decoreren van de locatie feesttent of kasteel tot het inhuren van entertainment.

Contacteer ons

Op zoek naar catering roermond?