catering assen
Refresh.
Tijdens de feestdagen hebben wij een apart assortiment uitgewerkt zodat wij u goed van dienst kunnen zijn. Assen is de hoofdstad van de provincie Drenthe. Het is tevens ook de gemeente waar de plaats in ligt. Assen is de snelst groeiende stad van Nederland. Onze keuken is gevestigd aan de Groningerstraat in Assen. Vanuit daar verzorgen wij de catering in de regio met een straal van 40 kilometer. Eens iets anders serveren aan uw gasten op de zaak of thuis? Bestel dan uw catering op Hapjes aan Huis! Reinder Kloostra van Grontmij uit Assen.
Delicia Delicatessen.
Leer zelf een echt Mediterraan viergangendiner bereiden in één van onze kookworkshops! Een greep uit ons assortiment. Kijk in onze webshop. Delicia catering is specialist op het gebied van verfijnde creatieve catering van intieme sfeervolle diners tot grote buffetten van luxe hapjes tot niet alledaagse lunches. Originele diners van zoveel mogelijk ambachtelijke en biologische producten. Pasta rijst en risotto. Telefoon 0592 309 307.
Catering Assen Hapjes aan Huis Catering Assen.
2 Lekkerste Luxe Lunch. Catering voor ieder budget. Aan huis en op de zaak.
Catering Assen Hapjes Tapas Buffet.
Zowel de warme als de koude catering worden gratis aan huis bezorgd. In het bestelproces vindt u de verschillen in prijzen terug. Gemakkelijk online catering bestellen in Assen. Catering bestellen in Assen gaat snel en eenvoudig in onze webshop. Bekijk eens rustig het assortiment wat wij aan catering bieden en vergeet dan vooral niet bij onze verhuur te kijken. Als u vragen heeft kunt u altijd vrijblijvend bellen of mailen. Onze medewerkers zitten klaar om u te helpen met het online bestellen van de catering via onze site. U ontvangt u van ons direct een bevestiging van uw bestelling zodra u de catering heeft besteld. Verzekerd van lekker eten.
Catering Assen Beijk Catering Service.
Beijk Catering Assen De mogelijkheden. Sinds twee jaar verzorgt Beijk Koninginnedag/ Koningsdag in Assen. Het Koopmansplein veranderen wij in een gezellig feestterrein met veel livemuziek en DJ's. Beijk profileert zich hier als evenementencateraar om de duizenden gasten te bedienen. Beijk voor al uw cateringwensen in Assen. Beijk catering is de aangewezen partij voor al uw cateringwensen in Assen. Van een barbecue bij u thuis tot dagelijkse catering op uw bedrijf bij Beijk kunt u altijd terecht.
Van Lier Catering Uw catering volledig ontzorgd!
Een goede kwaliteit voor een goede prijs. Ze leveren catering op maat. Duidelijke rapportage met goede conclusies en goed toe te passen aanbevelingen. Hoe willen uw gasten eten? een veelomvattend begrip waarbij altijd één ding centraal staat ETEN! Maar hoe heeft u dit geregeld binnen uw organisatie? Van Lier Catering gaat uit van wat u wilt eten. Nog belangrijker hoe u en uw gasten willen eten. Of dit nu om bedrijfsrestaurants schoolkantines of het verzorgen van uw personeelsfeest gaat wij denken met u mee en passen onze dienstverlening en cateringaanbod hierop aan. Daarom werken wij bij Van Lier met alleen maar goed gekwalificeerde cateringmedewerkers en vindt u bij ons geen standaard concepten.
VERA KAPOH DE INDONESISCHE KEUKEN ASSEN.
OOK ANDERE OPDRACHTEN ZIJN WELKOM. U kunt via de menulijst met prijzen zien. Via ziet u enige foto's van haar bak en kookcreaties. Verwijst naar foto's e.d. over de indonesische catering en muziek mogelijkheden. Er wordt ook ca 7 middagen per jaar een Indonesische Dag te Assen gehouden.Waar diverse gerechten worden verkocht. Deze gerechten mogen ter plaatse worden genuttigd of worden meegenomen. Andere komende ACTIVITEITEN WEBSITES en ADVERTENTIES kunt u vinden in.
HAPJESCO Catering Assen.
Skip to 1st column. Skip to 2nd column. HAPJESCO is een verrassend cateringbedrijf in Assen dat staat voor kwaliteit en exclusiviteit. Alle gerechten worden in eigen keuken en met dagverse ingrediënten bereid. Wij garanderen de beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Lekker eten en drinken staat bij ons centraal alle gerechten worden met veel liefde en enthousiasme bereid. Wij verzorgen een complete partycatering denk hierbij aan hapjes salades barbecue buffetten ed. Bovendien verzorgen wij de catering van uw borrels picknick en vieringen van familie en bedrijfsleven. Persoonlijke aandacht is ons uitgangspunt wij houden rekening met diëten en specifieke wensen.

Contacteer ons

Resultaten voor catering assen