catering assen
Catering Assen: Hapjes Tapas Buffet.
Partycateraar Van Marle, Uitgekookt, is al jaren een begrip op het gebied van catering in Assen. Wij bieden een breed assortiment aan partycatering zoals koude en warme buffetten, hapjes en tapas, bbq catering, gourmet en fondue en High Tea arrangeme nten.
Alle catering in Assen, overzicht van 21 bedrijven over catering in Assen.
Trefwoorden van Mercurius catering: catering, bedrijfscatering, bedrijfscateraar, feest cateraar, feest catering, evenementen catering, koelaanhanger huren, feesttent huren, tapinstallatie huren, springkussen huren, all-in feestconcept, feestbenodigdheden huren, bbq huren, barbecuepakketten, buffet catering., 0592-317755, Ketellapperstraat 22, 9403VR in Assen. Meer over Mercurius catering contact website.
Catering Assen Hapjes aan Huis Catering Assen.
Catering voor ieder budget. Aan huis en op de zaak. Uitsluitend het allerbeste. Bekijk hier het assortiment. Koud Warm buffet. High tea traditioneel. High tea Mennega. Koffie en thee apparatuur. Hoe werken wij. Meest gestelde vragen Bezorgkosten Contact opnemen Winkelwagen.
Van Lier Catering Uw catering volledig ontzorgd!
Catering is een vak en in onze ogen maatwerk, zodat u kunt eten zoals u dat wilt! Neem contact op. Van Lier Bedrijfscatering. a Zoom 18. 9405 PS Assen. t 0592 462435. Van lier catering. Van lier catering. Copyright 2016 Van Lier Bedrijfscatering alle rechten voorbehouden.
DSR food catering bestellen in Assen.
Wij bezorgen luxe broodjes in Assen voor uw bijeenkomst, vergadering, bedrijfslunch etc. Dus heeft u bedrijfscatering in Assen of catering thuis in Assen nodig? Dit bestelt u gemakkelijk online in onze webshop. DSR food Assen is hét adres voor catering aan huis.
Solkema catering catering assen BBQ.
Catering Assen en omstreken. Solkema Catering uit Assen maakt catering van uitstekende kwaliteit voor een leuke prijs, voor particulier en bedrijf. Of het nu gaat om een feest of partijtje met een schaal hapjes, een BBQ, of om een warm-koud buffet, bij Solkema catering Assen bent u voor catering aan het goede en goedkope adres omdat wij.;
Refresh.
Catering De Poort van Assen.
De Poort van Assen is er ook voor uw gemak, wij verzorgen catering aan huis of bedrijf op de tijd dat het u past. We hebben voor u een aantal voorbeelden en prijzen hier op onze website vermeld maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk.

Contacteer ons

Meer resultaten voor catering assen