catering assen
Fiesta Catering Uw catering bedrijf voor Assen en omgeving!
Stel zelf uw menu samen. Stel zelf uw menu samen. Uw catering bedrijf voor Assen en omgeving! Bij Fiesta Catering vindt u Spaanse tapas salades quich en desserts die in onze keuken vers worden bereid. Met veel plezier hebben we een aantal lekkere hapjes en verschillende menus samengesteld. Laat u verassen want voor het Spaanse gevoel hoeft u niet naar Spanje. Bestel uw catering eenvoudig online.
VERA KAPOH DE INDONESISCHE KEUKEN ASSEN.
OOK ANDERE OPDRACHTEN ZIJN WELKOM. U kunt via de menulijst met prijzen zien. Via ziet u enige foto's van haar bak en kookcreaties. Verwijst naar foto's e.d. over de indonesische catering en muziek mogelijkheden. Er wordt ook ca 7 middagen per jaar een Indonesische Dag te Assen gehouden.Waar diverse gerechten worden verkocht. Deze gerechten mogen ter plaatse worden genuttigd of worden meegenomen. Andere komende ACTIVITEITEN WEBSITES en ADVERTENTIES kunt u vinden in.
Catering Assen Hapjes aan Huis Catering Assen.
2 Lekkerste Luxe Lunch. Catering voor ieder budget. Aan huis en op de zaak.
Catering Assen De Kaaswaag.
Weergave van 110 van 21 resultaten. Sorteer op gemiddelde waardering. Sorteer op prijs laag naar hoog. Sorteer op prijs hoog naar laag. Grid view List view.
Catering Assen Trefpunt Wezep.
All-inclusive feestvieren vanaf 1995 per persoon! t Trefpunt Wezep onderdeel van Veenendaal Catering Partyverhuur Amersfoort verzorgt al meer dan 30 jaar ongeƫvenaarde topkwaliteit op het gebied van catering. Steeds meer bedrijven uit Assen en omgeving hebben inmiddels het gemak van onze catering service ervaren. t Trefpunt Wezep levert een totaalpakket waar absoluut niets aan ontbreekt. Of het nu gaat om bedrijfscatering of de catering voor bijvoorbeeld een themafeest of een bruiloft op ons kunt u rekenen. Behalve onze Catering service kunnen wij ook de aankleding de accomodatie en het entertainment van uw evenement verzorgen.
Solkema catering catering assen BBQ.
Solkema Catering uit Assen maakt catering van uitstekende kwaliteit voor een leuke prijs voor particulier en bedrijf. Of het nu gaat om een feest of partijtje met een schaal hapjes een BBQ of om een warm-koud buffet bij Solkema catering Assen bent u voor catering aan het goede en goedkope adres omdat wij. 1 een eenmanszaak zijn met catering als passie. 2 geen duur wagenpark bezitten. 3 geen duur pand bezitten. zijn onze prijzen vaak goedkoper dan die van andere cateraars. Doordat we alles in eigen hand houden kunnen we de kwaliteit altijd op hetzelfde hoge niveau houden.
Van Lier Bedrijfscatering.
Catering TT Assen circuit voor vijf jaar naar Albron facto.nl Catering Nieuws.
De catering van de TT Assen gaat per 1 januari 2017 naar Albron. Het vijfjarig contract met een mogelijke verlenging van nog eens vijf jaar is symbolisch op de startgrid van het TT Circuit Assen getekend. Catering TT Assen circuit. Albron wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling en exploitatie van alle horeca en eventcatering op het TT Circuit Assen. Meer dan zeshonderd duizend bezoekers worden op jaarbasis verzorgd binnen de hekken van het TT Circuit Assen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor catering assen