catering oisterwijk
Catering nodig voor uw lunch borrel of feest? Smaeck! ontzorgt.
voor de culinaire invulling van uw bijeenkomsten. Wij verzorgen verschillend smaakvol entertainment zoals fingerfood tapas hors doeuvres een wijnbar sushimeisje of soepbus. Ook een walking diner is een mogelijkheid. Naast het gastronomische gedeelte regelt Smaeck! voor u de muzikale ambiance met een dj of band maar ook het licht en geluid. Voor de volledige aankleding van uw evenement werken wij samen met diverse experts. U en uw gasten genieten van een onvergetelijke en onbezorgde bijeenkomst!
Thaise catering in Oisterwijk en omgeving van Thais restaurant Mai Thai Oisterwijk regio Tilburg Den Bosch.
Zéér geschikt voor privé-feesten en zakelijke diners! Vraag ons naar referenties. Mai Thai catering service voor Oisterwijk omgeving. De Thaise catering service bestaat uit diverse mogelijkheden van eenvoudig tot geheel compleet. Denk aan de volgende mogelijkheden naar uw persoonlijke wensen alles is bespreekbaar. alleen de gerechten afhalen in ons restaurant in chaving dishes warmhoudbakken. bezorging bij u thuis of op de zaak. Voor meer informatie neem contact met ons op.
Qlasse Een avond om nooit te vergeten.
Een goede indruk achterlaten bij belangrijke klanten? Uw personeel stimuleren of een onvergetelijk evenement neerzetten? Bereik uw doelen in stijl want Qlasse! dat straal je uit en daar helpen wij u natuurlijk graag bij. Door de jaren heen hebben wij al vele happenings mogen voorzien van Qlasse! in zowel huiselijke als corporate sferen. Met onze Qreatieve inslag zorgen wij ervoor dat elke aangelegenheid een unieke lading krijgt. Of het nu gaat om een kleine bijeenkomst of een grootschalig evenement presenteer uzelf met Qlasse! Ons aanbod bestaat uit eersteklas gerechten die bereid worden met producten voorzien van keurmerk Het Groene Woud. We verassen u graag met een aanbod van concepten zoals front cooking walking dinner en sideplate-hapjes maar natuurlijk ook een vertrouwd buffet of privé diner.
Home Catering Wolfs.
Bijzondere momenten zijn er om te vieren te delen en te koesteren. Vaak gaat dat gepaard met een hapje en een drankje. Een creatieve en met zorg gekozen culinaire invulling is dan essentieel om die bijzondere momenten net even extra bijzonder te maken. Catering Wolfs voelt dat haarfijn aan en weet op een verrassende en lekkere manier indruk te maken op u en uw gezelschap. Of dat nu in particuliere of zakelijke kring is.
Restaurant De Primeur Oisterwijk Restaurant Catering.
Tevens is een walking dinner mogelijk tot maximaal 75 personen. Ontwerp realisatie IRX Communicatie. telefoon 013 521 69 17. Maandag en dinsdag gesloten.
Catering Oisterwijk Laurent Bertuzzi.
Vult u dan het bestelformulier in! De catering in Oisterwijk van Laurent Bertuzzi verzorgen wij altijd met passie en liefde voor het vak. Uw verjaardagsfeest bruiloft of jubileum verzorgen wij tot in de puntjes. Wilt u alleen wat broodjes bestellen of een familieaangelegenheid van A tot Z culinair laten invullen? Voor particuliere catering in Oisterwijk en omgeving bent u bij ons aan het goede adres. Wij bieden u de mogelijkheid om te genieten van een lunch bestaande uit heerlijk belegde broodjes.
Restaurants in Oisterwijk met catering Eet.nu.
Spring naar begin van de pagina. Restaurants in Oisterwijk met catering. Alle Restaurants in Oisterwijk met catering. Uit eten in Oisterwijk? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Afhaal en bezorg 1. Eindcijfer tussen 1 10. Eindcijfer tussen 2 10. Eindcijfer tussen 3 10.
Catering Homecooking of Foodstyling? Kookpunt Oisterwijk.
dat is de specialiteit van Kookpunt. We zetten onze creativiteit graag voor u in. Van eenvoudig tot luxe zowel klein als groot uw catering is bij Kookpunt in goede handen. Wij verrassen uw gasten graag met eerlijke gerechten in een modern jasje. Een chef-kok die in uw eigen keuken of op locatie een meesterlijk maal bereidt voor uw gasten of klanten. Dat moet u een keer meemaken! En wie wil mag de keukenbrigade van Kookpunt helpen. Gerechten en producten laten wij er heerlijk uitzien bijvoorbeeld voor fotografie of een presentatie. U zult verrast worden door het resultaat ook wanneer er veel voorwaarden zijn om rekening mee te houden.

Contacteer ons

Zoeken naar catering oisterwijk