catering zeeland
Catering in zeeland De Zeeuwsche Cateraar.
Of het nu gaat om een feest van particulieren een bedrijfs of ander evenement wij zijn u graag van dienst! Klik hieronder voor de mogelijkheden. Ook verhuren wij allerlei materialen om uw happening volledig te laten slagen! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!
Catering Proef Beleef Zeeland.
Uitreiking 17 maart 2016. Verwennerij gemak en complete verzorging van losse schotels tot complete buffetten de Zeeuwse cateringbedrijven zijn er klaar voor. Bij je thuis op de zaak en op unieke locaties op het land en op het water. Laat je verrassen door ondernemers met Zeeuwse smaak.
Catering-Party.nl Gids voor Catering Barbecue High Tea en Feesten.
Simpele tot Luxe BBQ bestellen bij catering Middelburg. Catering Zeeland levert onder andere in de volgende plaatsen Eede zld Ellemeet Ellewoutsdijk Gapinge Geersdijk Goes Graauw Grijpskerke Groede Hansweert Heikant Heinkenszand. La Grande Jouir in Burgh-Haamstede Bourgondische catering met producten van het seizoen en van het Zeeuwse land! Ook voor picknickmanden BBQ en speciale gelegenheden. restaurant Vietnam in VROUWENPOLDER wok catering service vanaf 20 personen. Lopend buffet mogelijk vanaf 10 p.p. Wij komen ook bij u thuis bedrijf kantine of evenementen wokken. rene-catering.nl in Burgh-Haamstede All you need about catering.
De Zeeuwsche Cateraar.
Catering in Zeeland Catering in Zeeland voor particulieren bedrijven en evenementen
Restauration Services Catering vacatures werk in Zeeland Indeed.nl.
functie trefwoorden of bedrijf. plaats provincie of postcode. vacatures voor Restauration Services Catering in Zeeland. Sorteer op relevantie datum. Landelijke vacatures voor Restauration Services Catering. Vacatures 1 tot 10 van 488.
Catering BBQ Hotel Restaurant Zeeland.
Wij leveren een totaalpakket vanaf de ontvangst van uw gasten tot en met de afwas. Wij zijn gespecialiseerd in salades vleesschotels visschotels warme en koude buffetten en partyhapjes. Wij verzorgen uw BBQ met complete vleespakketten of vis voor op de BBQ. Compleet dus ook met salades sausjes en stokbrood inclusief gas of houtskool barbecue serviesgoed en bestek. Wij verzorgen uw drankjes glaswerk en biertap. Desgewenst zijn ook tafels stoelen buffettafels partytenten etc. Voor ieder een feestje zoals je dat zelf het liefst viert met de catering van Restaurant Zeeland.
SEC Catering De cateraar van Zeeland! Home.
SEC Catering verzorgt graag de catering van onvergetelijke personeelsfeesten evenementen diners en bedrijfsrecepties. Maar ook perfect verzorgde feesten bij u thuis. Of het nu om 25 of 5000 genodigden gaat onze toegevoegde waarde maakt het verschil. Uw zakelijke evenement dient niet alleen voor uw eigen personeel goed geregeld zijn. Vaak is dit ook een visitekaartje voor uw relaties. Het is daarom belangrijk dat hier een ervaren organisatie achter staat. Of het nu gaat om een bruiloft een verjaardag een private dinner of een jubileum.
Catering Cuisine Etienne Catering en kok aan huis Domburg Zeeland.
Geen zin om te koken? Ik breng het bij u thuis van heerlijke amuses tot complete buffetten. Wilt u liever dat ik een compleet diner maak bij u thuis private dining dat behoort tot de mogelijkheden! Wie wil dat niet eens mee maken een prachtig diner compleet verzorgd inclusief bediening in uw eigen huis. Hieronder vindt u standaard producten en prijzen voor een kleine impressie qua kosten. 5 vlees soorten 2 x salades naar keuze 2 sauzen naar keuze stokbrood en kruiden boter. Soep of salade naar keuze.

Contacteer ons

Meer resultaten voor catering zeeland