catering leiden
Catering Leiden compleet buffet op locatie Buffetten Boer. Voor 1200 besteld morgen bezorgd. Vlees vis en verse ingrediënten. Inclusief BBQ borden en bestek. Geen afwas.
Catering in Leiden met complete buffetten. Genieten van een uitgebreid buffet met al uw gasten? De catering in Leiden van De Buffetten Boer regelt dit van A tot Z. Voor iedere gelegenheid worden alle buffetten geleverd. De buffetten zijn van ambachtelijke kwaliteit tegen een lage prijs! Heerlijk geselecteerd vlees van de slager. Huisgemaakte salades en aanvullende buffetten. Levering in Ede inclusief al het servies. Catering voor ambacht en gemak. Voor écht ambachtelijk genot zit u bij De Buffetten Boer helemaal goed. Er is keuze uit acht soorten buffetten.
DZB Leiden Sterk in Werk! partycatering.
Wij zijn u zeer dankbaar voor uw klandizie en het vertrouwen in onze organisatie gedurende de tijd dat u van onze dienstverlening gebruik hebt gemaakt. Mocht u aan de hand van dit bericht vragen hebben neemt u dan gerust contact op met Jacco te Boekhorst op 071-5818 507 of via j.te.boekhorst@dzb.nl. Reactie op artikel 6 maart 2017 1624. De chocoladefabriek van DZB bestaat 25 jaar 21 november 2016 1203. DZB richt Stichting Participatiewerk Regio Leiden op 27 oktober 2016 1054.
Catering Leiden.
Baaij Catering kan uw feest in de gehele randstad verzorgen. Van Rotterdam tot Amsterdam en van Katwijk tot en met Utrecht wij zorgen ervoor! Baaij Catering kan uw complete feest in Leiden verzorgen. Heeft u een eigen locatie in Leiden of wilt u alles verzorgd hebben op een speciale gelegenheid in Leiden? Baaij Catering wil u hierbij graag van dienst zijn. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij bijna al uw wensen waarmaken. IS UW INTERESSE GEWEKT? NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT OP OM UW WENSEN TE BESPREKEN!
Josselin's Catering Partycatering op maat.
Bij jou in de buurt. Vraag direct uw offerte aan. Zoekt u een ervaren cateraar voor een verjaardagsborrel of bedrijfsevent? Josselins Catering verzorgt al meer dan 20 jaar de catering voor feesten en evenementen. Wij hebben alle ervaring met de partycatering voor ieder type feest. Bij ons kiest u uit diverse catering mogelijkheden die wij graag aanpassen aan uw wensen.
Catering.
Blader Home / Catering. catering bij midi leiden. Salade van zwarte pasta en courgette. Antipasti van gegrilde aubergine en paprika in een marinade van knoflook en oregano. Salade van lollo rosso en biondo met verse tuinkruiden met een basilicumvinaigrette. Salade van rozevalaardappeltjes en gerookte zalm. Gehaktballetjes in een Italiaanse pomodorisaus. Diverse soorten seizoensgroenten in een kruidige saus. Tilapiafilet in een dille-citroensaus. Duo van zwarte en gele pasta in een jasje van tuinkruiden. Buffetten vanaf 40 personen. Diverse soorten brood met tomatenkruidenboter. Minitortilla met roomkaas en gerookte biefstuk.
Catering restaurants in Leiden IENS.
Catering restaurants in Leiden. Catering restaurants in Leiden. 279 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Prijs van laag naar hoog. Prijs van hoog naar laag. Turfmarkt 9 2312 CE Leiden. Noordeinde 23 2311 CA Leiden.
Catering Leiden.
Van Alles er Omheen. Ziet u met al het aanbod van catering rond Leiden door het bos de bomen niet meer? onderscheidt zich met een opvallende formule in Mediterrane catering rond Leiden! Wanneer het u gaat om lekkere en eerlijke gerechten zijn wij voor u de juiste partij. is een combinatie van een traiteur lunchroom en cateraar. Vanuit onze speciaal ingerichte cateringkeuken te Wassenaar hebben wij ons ontwikkeld tot èèn van de meest bekwame aanbieders van catering rond Leiden. Vooral op het gebied van borrelhapjes tapas antipastischotels.
Catering. Traiteur Spiekeria Leiden Pizza pasta vlees vis wijnen.
Rode wijn van de maand. In de introductie las u het al. Naast de vele afhaallekkernijen die d eze traiteur aanbiedt verzorgt de Spiekeria desgewenst ook uw catering. De menukaart geeft weliswaar een aardig idee van de mogelijkheden op culinair gebied maar is daarmee geenszins volledig. En daar komt u om de hoek kijken! U en de 3 Ws. Wat wanneer en waar. Spiekerias Cateringservice komt bij u thuis op uw bedrijf in de kantine van uw sportvereniging op uw school.

Contacteer ons

Op zoek naar catering leiden?