catering leiden
Catering Leiden, Scherpe All-in prijzen! Your Choice Catering.
U zegt het maar, er is niet veel waar wij niet voor kunnen zorgen. Vanaf het allereerste contact tot en met afhalen van de vuile vaat, Your Choice Catering Leiden maakt ook van uw feest een meer dan geslaagd evenement.
Catering Midi Leiden.
Blader: Home / Catering. catering bij midi leiden. Diverse soorten brood. Groene olijven/pijnboompitten tapenade. Huisgemaakte pestoboter aioli. Salade van zwarte pasta en courgette. Antipasti van gegrilde aubergine en paprika in een marinade van knoflook en oregano. Salade van lollo rosso en biondo met verse tuinkruiden met een basilicumvinaigrette.
Partycatering op maat Josselin's' Catering.
Josselins Catering verzorgt al meer dan 20 jaar de catering voor feesten en evenementen. Wij hebben alle ervaring met de partycatering voor ieder type feest. Bij ons kiest u uit diverse catering mogelijkheden die wij graag aanpassen aan uw wensen.
100C Catering Leiden Catering Leiden 100 graden Celsius Catering.
100C Catering Leiden. Welkom op de website van 100 Celsius Catering in Leiden! 100 Celsius Catering is een enthausiast en ervaren cateringbedrijf dat met name actief is in regio Leiden en omstreken. Bij ons is alles mogelijk, u bent immers de klant.
Catering Leiden Van Buffetten tot Borrelhapjes.
Complete catering in Leiden. Of u nu op zoek bent naar barbecue catering of een tapas buffet: bij Catering Aelsmeer vindt u het allemaal! Met passie bereidt voor uw feest. Wilt u de catering van uw feest in Leiden helemaal aan ons overlaten?
Catering Leiden.
Ook kunt u bij ons allerlei smakelijke gerechten bestellen in buffet of geserveerde vorm. Daarnaast hebben wij ons, als èèn van de meest veelzijdige aanbieders van catering rond Leiden, bekwaamd in dev erzorging van recepties, feesten en compleet verzorgde diners.
Catering in Leiden Host Catering Wassenaar! Host Catering Wassenaar!
Door de jaren hebben wij verschillende soorten van catering verzorgd in Leiden. Een staande receptie met fingerfood of amusediner deden wij in Leiden, maar ook 3, 4, of 5-gangendiners bij bruiloften bijvoorbeeld. BBQ catering waarbij eten vanaf buffet gepakt kan worden en originele catering concepten met luxe hapjes en wijnen zijn aan ons toevertrouwd.
Indonesische Catering Leiden Indonesische Catering.
Authentieke Indonesische Catering in Leiden! Wij laten u graag kennis maken met de Indische cultuur door middle van onze heerlijke vers, met liefde bereide Indonesische catering gerechten. Indonesische catering Leiden staat garant dat u altijd verse, heerlijke gerechten verzorgd krijgt.

Contacteer ons

Resultaten voor catering leiden