catering leiden
Tapas Catering op locatie in Leiden? Tapas.nl Catering.
Tapas Catering Leiden. Op zoek naar een tapas cateraar in Leiden met heerlijke en afwisselende tapasbuffetten? Dan heeft u met Vinilux Catering de juiste in huis. Vinilux Catering uit is in staat om voor elk gewenst feest de catering tot in de puntjes te organiseren, waarbij de service en kwaliteit bij ons twee belangrijke argumenten zijn om voor ons te kiezen.
Passion Food Passion Food Catering en Kookstudio.
Catering, Private Dining, Kookworkshops en Kookcursussen op MasterChef niveau. Catering, Private Dining, Diner aan huis, Kok aan huis, Kookworkshop, Kookcursus, Buffet, Hapjes en Amuses, High Tea, Bruidstaart, Lunch, volledig verzorgd Feest, MasterChef, Catering Leiden, Bedrijfsuitje, Personeelsuitje, Vrijgezellenfeest, Familiedag, Verjaardag, Wereldkeuken.
HOME food friend catering regio Leiden food friend catering regio leiden.
Inschrijven FoodRoute Updates. HOME food friend catering regio Leiden. Omdat eten ieders beste maatje is. DIRECT BROODJES BESTELLEN. Zoeken naar: Zoeken. Wij verzorgen catering aan huis, culinaire ondersteuning of gewoon lekker eten. Verzorgd door twee ervaren koks met een passie voor eten.
DSR food catering bestellen in Leiden en Leiderdop.
DSR food Leiden is hét adres voor catering aan huis. DSR food heeft zich in de afgelopen tien jaar ontwikkeld tot een franchise formule voor catering die enig in zijn soort is met diverse vestigingen door heel Nederland. 30 oktober 2017.
100C Catering Leiden Catering Leiden 100 graden Celsius Catering.
100C Catering Leiden. Welkom op de website van 100 Celsius Catering in Leiden! 100 Celsius Catering is een enthausiast en ervaren cateringbedrijf dat met name actief is in regio Leiden en omstreken. Bij ons is alles mogelijk, u bent immers de klant.
Catering Leiden.
Catering in Leiden. Baaij Catering kan uw complete feest in Leiden verzorgen. Heeft u een eigen locatie in Leiden of wilt u alles verzorgd hebben op een speciale gelegenheid in Leiden? Baaij Catering wil u hierbij graag van dienst zijn.
Catering Leiden HiP Catering.
Na Amsterdam heeft Leiden de grootste binnenstad van alle steden in Nederland, waardoor de stad ook bij toeristen erg in trek is. Samen eten is samen genieten! Voor de particulier of de zakelijke klant, HiP Catering is de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken.
partycatering DZB Leiden Sterk in Werk!
Wij willen u, als gewaardeerde relatie, informeren dat wij besloten hebben te stoppen met de bedrijfsvoering door DZB Party Catering B.V per 1 februari aanstaande. Wij zijn u zeer dankbaar voor uw klandizie en het vertrouwen in onze organisatie gedurende de tijd dat u van onze dienstverlening gebruik hebt gemaakt. Mocht u aan de hand van dit bericht vragen hebben, neemt u dan gerust contact op met Jacco te Boekhorst op 071-5818 507 of via j.te.boekhorst@dzb.nl. Zoekt u iets? Directeur DZB Leiden wordt zakelijk leider Cappella Amsterdam 24 juli 2017 1426.:

Contacteer ons

Op zoek naar catering leiden?