catering leeuwarden
Catering LeeuwardenLounge.
Of het nou gaat om een diner voor vier of een grote groep van honderd gasten telkens staan wij garant voor een unieke culinaire ervaring volledige gastvrijheid en een persoonlijke benadering. Leeuwarden Lounge verzorgt met enthousiasme en toewijding graag de catering van uw diner tapas barbecue borrel of buffet. Als het om catering gaat heeft iedereen zijn eigen wensen en ideeën. Daarom denken wij graag met u mee. Maakt u een keuze uit onze diverse tapas gerechten van een eenvoudig blokje kaas tot een uitgebreide tapasschaal of kunnen wij u verblijden met onze buffetten salades high tea en warme hapjes? U zegt het maar!
Catering Partyservice Onder de Luifel in Leeuwarden De Telefoongids.
Eigenaar van dit bedrijf? Catering Partyservice Onder de Luifel in Leeuwarden. Balthasar Bekkerwei 106 8914BE Leeuwarden. Schrijf als eerste een review. Al 50 jaar is Onder de Luifel hét adres in Noord Nederland voor partyservice en catering. In al die jaren hebben we de broodnodige ervaring opgedaan. Ooit gestart als proeflokaal van de Friese Zuivelbond maakte Onder de Luifel al snel faam als partycateraar.
Catering Partyservice Perfect Parthies Friesland LeeuwardenPerfect Parthies.
Catering Partyservice Perfect Parthies Leeuwarden tel 06 53784821. Catering Partyservice Perfect Parthies Leeuwarden tel 06 53784821. Catering Partyservice Perfect Par thies Leeuwarden levert het bestelde bij u af of u haalt het bij de keuken op. Indien gewenst zetten wij op locatie alles voor u klaar. Catering Partyservice Perfect Par thies maakt elke gelegenheid helemaal af met heerlijke bereidingen. Uw culinaire wensen worden persoonlijk met u besproken. Elke feestelijke gebeurtenis verdient de beste organisatie. Wij adviseren u graag.
Catering laten verzorgen in Leeuwarden Hapsalons.
Over Hapsalons Over Hapsalons. Maar liefst 20.941 restaurants bekend bij Hapsalons! Plaats Friesland / Leeuwarden. Eten catering in Leeuwarden. Organiseer je een verjaardag huwelijk jubileum receptie bedrijfsfeest of ander evenement in Leeuwarden of omgeving? In Leeuwarden vind je de volgende cateringbedrijven. Afhalen in Leeuwarden 172. Bezorgen in Leeuwarden 128. Catering in Leeuwarden 11. Online eten bestellen in Leeuwarden 73. Waar kun je catering laten verzorgen in Leeuwarden? 9.4 Diana's IJspaleisje ijs. 9.0 Lekker Anders italiaans broodjes. Indiase bezorgdienst in Leeuwarden. 8.2 Smakelijk Maaltijden Winkel italiaans mexicaans chinees hollands Maaltijdservice in Leeuwarden.
Catering restaurants in Leeuwarden IENS.
Catering restaurants in Leeuwarden. Catering restaurants in Leeuwarden. 57 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Prijs van laag naar hoog. Prijs van hoog naar laag. Rengerslaan 8 8917 DD Leeuwarden. Nieuwe Oosterstraat 9 8911 KM Leeuwarden.
Jupiter Restaurant en Cateringservice Leeuwarden.
Hidalgoweg 2 8938 BA Leeuwarden Telefoon 058 288 13 58 Maandag-Vrijdag 8.30 uur 18.00 uur // Zaterdag op aanvraag. Jupiter Catering Zaalverhuur en Restaurant. Al meer dan 22 jaar verzorgt Jupiter op vakkundige wijze catering voor diverse evenementen. Wij zijn actief op zowel de zakelijke als de particuliere markt in Friesland en omstreken. U kunt werkelijk iedere vraag over catering of het verzorgen van uw evenement bij ons neerleggen. Wij draaien onze hand niet om voor een uitdaging. Samen met onze klanten bedenken wij graag een oplossing voor welke klus dan ook!
catering leeuwarden.
Friesland Catering is een modern cateringbedrijf met twee vestigingen in Amsterdam en Oosthuizen. Uw receptie diner bruiloft feest. reünie of zakelijke bijeenkomst vanaf 2 tot 25000 maar ook een intiem diner voor twee in uw eigen huis of een aparte locatie wordt tot in de puntjes verzorgd. Samen met u bedenken we een passende invulling voor menu bediening en aankleding. Kan niet bestaat niet klinkt als een ambitieuze slogan maar Friesland Catering maakt dit waar. U heeft een uitdaging wij de oplossing.
Catering Leeuwarden.
Unia 12 verzorgt heerlijke gerechten voor uw feest of evenement. Een feest geven in een feestzaal of restaurant is voor heel wat mensen onmogelijk geworden. De prijzen rijzen vaak de pan uit dus is een alternatief in de vorm van catering vaak de ideale oplossing. Unia 12 biedt u de perfecte oplossing door als cateraar een sluitend alternatief te bieden. Wij zorgen voor de nodige catering in een zaal naar keuze of bij u thuis.

Contacteer ons

Zoeken naar catering leeuwarden