catering leeuwarden
Catering El Toro Leeuwarden.
Wilt u meer informatie of een offerte op maat ontvangen, mail dan uw gegevens naar: info@eltoro-leeuwarden.com. Uiteraard kunt u ons ook bellen op 058-2152029. Wij staan u graag te woord. Bekijk onze recensies op Iens! Tweets by @TapasElToro. El Toro Leeuwarden.
Personeelsfeesten Catering en Partyservice Leeuwarden.
Personeelsfeesten Catering en Partyservice Leeuwarden. Partyservice op uw personeelsfeest in Leeuwarden? Zoekt u een professionele partyservice in Leeuwarden en wilt u een keer wat anders dan de standaard bittergarnituur? Dan bent u bij Vinilux Catering Tapas.nl bij het juiste adres!
Cadenza Catering, Leeuwarden, Friesland.
Compleet cateringbedrijf in Friesland. Een variëteit aan culinaire verwennerijen. Koken met passie. Puur vakmanschap: het team van Cadenza. Prikkelt de zintuigen. Smaak en kwaliteit. Vergaderen en eten. Op de werkvloer. Cadenza Catering Foeke Sjoerdswei 26. 8914 BH Leeuwarden T 058 213 213 8.
Catering Leeuwarden.
Bel of mail ons meteen voor meer informatie en een prijsofferte op maat van uw wensen. Wij zijn dagelijks bereikbaar voor onze klanten zodat wij u een optimale service kunnen bieden en u de beste catering in Leeuwarden kunnen bieden.
Uitjethuis Catering Drachten, Leeuwarden, Sneek en Heerenveen.
De prijs is dan inclusief kok en eventueel bediening, maar ook inclusief servies, bestek, linnen en eventueel chavingsdishes, buffettafels en barbecues. Wij verzorgen catering in Groningen, maar wij komen ook graag uw culinair evenement verzorgen in Drachten, Leeuwarden, Sneek of Heerenveen.
Catering LeeuwardenLounge.
Of het nou gaat om een diner voor vier of een grote groep van honderd gasten telkens staan wij garant voor een unieke culinaire ervaring, volledige gastvrijheid en een persoonlijke benadering. Leeuwarden Lounge verzorgt met enthousiasme en toewijding graag de catering van uw diner, tapas, barbecue, borrel of buffet.
DSR food catering bestellen in Leeuwarden.
Wij bezorgen luxe broodjes in Leeuwarden voor uw bijeenkomst, vergadering, bedrijfslunch etc. Dus heeft u bedrijfscatering in Leeuwarden of catering thuis in Leeuwarden nodig? Dit bestelt u gemakkelijk online in onze webshop. DSR food Leeuwarden is hét adres voor catering aan huis.
Restaurants in Leeuwarden met catering Eet.nu.
Waar heb je zin in? Restaurants in Leeuwarden met catering. Alle Restaurants in Leeuwarden met catering. Uit eten in Leeuwarden? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?

Contacteer ons

Op zoek naar catering leeuwarden?