catering leeuwarden
Catering restaurants in Leeuwarden IENS.
Catering restaurants in Leeuwarden. Catering restaurants in Leeuwarden. 57 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Prijs van laag naar hoog. Prijs van hoog naar laag. Rengerslaan 8 8917 DD Leeuwarden. Nieuwe Oosterstraat 9 8911 KM Leeuwarden.
Personeelsfeesten Catering en Partyservice Leeuwarden.
Personeelsfeesten Catering en Partyservice Leeuwarden. Partyservice op uw personeelsfeest in Leeuwarden? Zoekt u een professionele partyservice in Leeuwarden en wilt u een keer wat anders dan de standaard bittergarnituur? Dan bent u bij Vinilux Catering Tapas.nl bij het juiste adres! Tapas.nl biedt u heerlijke afwisselende Mediterrane Tapas buffetten op locatie zoals een Tapas buffet a la Barcelona of een Arabisch Mezze buffet. Dus of het nou voor een personeelsfeest of een ander event gaat Vinilux Catering heeft u altijd wat te bieden! Bekijk snel de buffetten!
Catering laten verzorgen in Leeuwarden Hapsalons.
Over Hapsalons Over Hapsalons. Maar liefst 20.941 restaurants bekend bij Hapsalons! Plaats Friesland / Leeuwarden. Eten catering in Leeuwarden. Organiseer je een verjaardag huwelijk jubileum receptie bedrijfsfeest of ander evenement in Leeuwarden of omgeving? In Leeuwarden vind je de volgende cateringbedrijven. Afhalen in Leeuwarden 172. Bezorgen in Leeuwarden 128. Catering in Leeuwarden 11. Online eten bestellen in Leeuwarden 73. Waar kun je catering laten verzorgen in Leeuwarden? 9.4 Diana's IJspaleisje ijs. 9.0 Lekker Anders italiaans broodjes. Indiase bezorgdienst in Leeuwarden. 8.2 Smakelijk Maaltijden Winkel italiaans mexicaans chinees hollands Maaltijdservice in Leeuwarden.
Alle catering in Leeuwarden overzicht van 17 bedrijven over catering in Leeuwarden.
De volgende 17 bedrijven gerelateerd aan catering service uit Leeuwarden zijn gevonden. De bedrijven in onderstaande lijst bevinden zich in of in de omgeving van Leeuwarden en behoren tot de categorie catering services. Meer informatie over catering services? Klik op een van de onderstaande links om een item te selecteren welke verwant is aan partycatering in Leeuwarden. Meer bedrijven in Leeuwarden. Wij vonden meer informatie over partycatering. De volgende trefwoorden vallen ook onder deze bedrijven rubriek.
Lekker Anders.
Vanaf 1932 tot 1991 in de slotmakersstraat en daarna zijn de slagerij activiteiten verhuisd naar winkel-centrum Zaailand. Sinds oktober 2012 kunt u ons vinden op de markt in Leeuwarden met vlees vleeswaren en grill aktiviteiten onder onze nieuwe bedrijfsnaam Lekker Anders. Vrijdag vindt u ons op het Zaailand en zaterdag op de markt bij de waag op de nieuwestad. Met een ruim assortiment. Ambachtelijke eigen fabrikaat vleeswaren. Worst soorten uit eigen worst makerij. Eigen fabrikaat vlug klaar producten. Natuurlijk kunt u uw bestelling ook telefonisch doorgeven en eventueel laten bezorgen. Bel en bestel 06 52 05 29 24.
Catering in Leeuwarden? Broodje van Jet staat voor u klaar! Broodje van Jet.
kipfilet kaas kruiden en. Een feestje of bijeenkomst is pas compleet als u uw gasten een heerlijk hapje voor kunt schotelen. Broodje van Jet heeft diverse koude en warme buffetten van kleine hapjes tot grote maaltijden. Bij een minimale afname van 10 personen stellen wij graag persoonlijk met u een buffet samen. Wij staan voor kwaliteit en gemak. Het enige wat u hoeft te doen is genieten!
Home Cadenza Catering.
8914 BH Leeuwarden T 058 213 213 8.
Catering Leeuwarden.
Unia 12 verzorgt heerlijke gerechten voor uw feest of evenement. Een feest geven in een feestzaal of restaurant is voor heel wat mensen onmogelijk geworden. De prijzen rijzen vaak de pan uit dus is een alternatief in de vorm van catering vaak de ideale oplossing. Unia 12 biedt u de perfecte oplossing door als cateraar een sluitend alternatief te bieden. Wij zorgen voor de nodige catering in een zaal naar keuze of bij u thuis.

Contacteer ons

Meer resultaten voor catering leeuwarden