catering leeuwarden
Catering Smakelijk maaltijden verzorging te Leeuwarden. Bestelonline uw maaltijd en bekijk onze catering mogelijkheden.
Restaurants in Leeuwarden met catering Eet.nu.
Waar heb je zin in? Restaurants in Leeuwarden met catering. Alle Restaurants in Leeuwarden met catering. Uit eten in Leeuwarden? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?
Personeelsfeesten Catering en Partyservice Leeuwarden.
Personeelsfeesten Catering en Partyservice Leeuwarden. Partyservice op uw personeelsfeest in Leeuwarden? Zoekt u een professionele partyservice in Leeuwarden en wilt u een keer wat anders dan de standaard bittergarnituur? Dan bent u bij Vinilux Catering Tapas.nl bij het juiste adres!
Catering Smakelijk maaltijden verzorging te Leeuwarden. Bestelonline uw maaltijd en bekijk onze catering mogelijkheden.
Smakelijk maakt van catering een heerlijke belevenis. Of het nu gaat om een verjaardag, receptie, feest, reünie, bedrijfspresentatie of andere bijeenkomst; wij brengen uw evenement op smaak. Bij u thuis en op elke andere gewenste locatie in heel Noord-Nederland, maximaal 100 kilometer vanaf Leeuwarden.
Jupiter Restaurant en Cateringservice, Leeuwarden.
Login Lunch gemeente Leeuwarden. Catering en evenementen. Hidalgoweg 2, 8938 BA Leeuwarden, Telefoon 058 288 13 58 Maandag-Vrijdag 8.30 uur 18.00 uur // Zaterdag op aanvraag. Jupiter Catering, Zaalverhuur en Restaurant. Al meer dan 22 jaar verzorgt Jupiter op vakkundige wijze catering voor diverse evenementen.
Catering LeeuwardenLounge.
Of het nou gaat om een diner voor vier of een grote groep van honderd gasten telkens staan wij garant voor een unieke culinaire ervaring, volledige gastvrijheid en een persoonlijke benadering. Leeuwarden Lounge verzorgt met enthousiasme en toewijding graag de catering van uw diner, tapas, barbecue, borrel of buffet.
Catering laten verzorgen in Leeuwarden Hapsalons.
Organiseer je een verjaardag, huwelijk, jubileum, receptie, bedrijfsfeest of ander evenement in Leeuwarden of omgeving? In Leeuwarden vind je de volgende cateringbedrijven. Afhalen in Leeuwarden 173. Bezorgen in Leeuwarden 132. Catering in Leeuwarden 11. Online eten bestellen in Leeuwarden 75.
Eetcafé t Goede, Leeuwarden.
Zoekt u een plek om heerlijk te eten in het hart van Leeuwarden? Eetcafe t Goede heeft uitstekende gerechten voor een zeer redelijke prijs. Naast het restaurant biedt t Goede ook de mogelijkheid tot catering van feesten, partijen en evenementen.

Contacteer ons

Op zoek naar catering leeuwarden?