catering lichtenvoorde
De Timp Catering voor al uw evenementen feesten.
het hele jaar door! De Timp is een organisatie welke gespecialiseerd is in fast-food catering tijdens evenementen. Wij hebben op dit gebied in meer dan 30 jaar een ruime ervaring opgebouwd en we zijn een ervaren partner van diverse evenementen.
Catering Hotel Restaurant Zalencentrum t Zwaantje.
We cateren dus in allerlei vormen: zowel kleine feestjes tot grote evenementen van hapjes voor een verjaardag tot uitgebreide personeelsfeesten of evenementen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om uw wensen met ons te bespreken. Stuur een email Of bel 0544 37 12 36. A la carte kaart. 7131 LA Lichtenvoorde.
Catering in Lichtenvoorde TB Events.
Vraag dan direct een offerte aan! Catering in Lichtenvoorde. 31314-741741 Bel me terug. Op de markt van Lichtenvoorde bevindt zich een zwerfkei van ruim 20.000 kg. Deze kei is daar in 1874 door 99 Lichtenvoordse schoenmakers vanuit het Vragenderveld naar toe gesleept.
Catering Partyservice Lichtenvoorde Groenlo Lievelde Vragender.
U kunt 365 dagen per jaar de catering bestellen in de regio Lichtenvoorde, Groenlo, Lievelde en Vragender. Tijdens de feestdagen hebben wij een apart assortiment uitgewerkt, zodat wij u goed van dienst kunnen zijn. Catering in Lichtenvoorde. Lichtenvoorde is een plaats in de provincie Gelderland en in de gemeente Oost Gelre.
Bekijk de salade menukaart van hotel restaurant t Zwaantje in Lichtenvoorde, AchterhoekGelderland.
Dessert Vanaf 4 Pers. Chocolademousse met advocaatsaus. Stuur een email Of bel 0544 37 12 36. A la carte kaart. 7131 LA Lichtenvoorde. Tel: 31 0544-371236. Fax: 31 0544-376885. 2017 Hotel Restaurant Zalencentrum t Zwaantje heeft haar website laten maken door Ebbers Media.
Walter Kookt! Catering Kookstudio.
Thuis of op locatie. In onze kookstudio kunt u terecht voor kookworkshops. Wij leren u graag de fijne kneepjes van het vak. Naast feesten en partijen kunnen wij ook de catering voor grote events verzorgen. U de organisatie, wij de catering!
Bij Café Hogenkamp in Lichtenvoorde verzorgen wij jouw complete barbecue met gril, glaswerk, servies, bestek en de rest.
Samen met onze keukenbrigade maken we jouw catering evenement graag onvergetelijk. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe trends zoals tapas en fingerfood. Onze hapjes en buffetten vallen bij veel Lichtenvoordenaren en hun gasten bijzonder in de smaak. Vertel ons wat je lekker of te gek vindt of zijn er dieetwensen zoals vegetarisch, allergeenvrij?
Wie zijn wij? Catering Groenlo Lichtenvoorde.
Catering Groenlo Lichtenvoorde is hét adres voor het bestellen van hapjes, salades en buffetten. Voor elke gelegenheid het juiste hapje, bij u thuis of op de zaak. Binnen enkele ogenblikken geregeld, zonder schort of kookstress. Catering Groenlo Lichtenvoorde staat voor luxe.

Contacteer ons

Zoeken naar catering lichtenvoorde