vermaat catering
Horeca Top 100 2016 nummer 11 Vermaat Groep Misset Horeca.
23 mei 2016 artikel. Horeca Top 100 2016 nummer 11 Vermaat Groep. We gunnen het de neven Paul en Kees Vermaat hoor de verkoop van hun aandelen in de succesvolle Vermaat Groep aan het Zwitserse Partners Group en leden van het management van Vermaat. Maar het is spijtig weer een mooi Nederlands familiebedrijf in buitenlandse handen te zien komen. Omzet 135 miljoen 110 mln 227%. Rapportcijfer 8 / Economisch klimaat nb / Verwachte omzetgroei 15%. Opgericht in 1978 als delicatessenwinkel groeide Vermaat uit tot een horeca en cateringbedrijf van formaat.
Vermaat Groep verkocht voor 390.000.000 euro Entree Magazine.
De overname heeft geen gevolgen voor het personeel en het dna van het bedrijf. Zeker niet omdat het topmanagement van Vermaat een aandeel neemt in Vermaat Groep B.V. Het bedrijf blijft als Vermaat in Nederland zelfstandig opereren laat CEO Paul Vermaat weten in een reactie aan FoodClicks. De Vermaat Groep is bekend van o.a. Resturant RIJKS Rijksmuseum diverse horecaconcepten op Schiphol Plaza en de Kunsthal in Rotterdam. Group is een wereldwijde vermogensbeheerder met meer dan 42 miljard euro aan investeringsprogramma's in private equity private debt vastgoed en infrastructuur. De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Vermaat Groep voegt beleving toe aan commercieel vastgoed Vastgoedmarkt.
11 jun 2015 nieuws. Vermaat Groep voegt beleving toe aan commercieel vastgoed. Begin 2014 sprak algemeen directeur en aandeelhouder Paul Vermaat de verwachting uit dat het familiebedrijf Vermaat Groep in 2014 naar een omzet van 100 miljoen euro zou groeien. Uiteindelijk blijkt die groei 10 miljoen euro hoger te zijn uitgevallen. Met een beoogde omzettoename van 20 procent per jaar houden de ambities van deze bijzondere horecaonderneming niet op Wij willen ook een katalysator zijn voor een renderende exploitatie van kantoorgebouwen en ander commercieel onroerend goed. Interviews geeft Paul Vermaat 40 zelden. Niet omdat hij iets te verbergen heeft of publiciteitsschuw is maar hij laat de daden en resultaten voor zich spreken.
Vermaat Groep neemt cateraar OSP over @FoodClicks.
Van Oers brengt nieuwe topkwaliteit. Nieuwe uitstraling en nieuw logo voor. Restaurantketen Pizza Hut gaat het opnieuw. Vermaat Groep neemt cateraar OSP over. OSP bij 125-jarig jubileum. Catering De Vermaat Groep heeft eind vorige week overeenstemming bereikt over de overname van het cateringbedrijf OSP. De overname wacht nog op goedkeuring van ACM de Autoriteit Consument Markt. OSP heeft een omzet van 30 miljoen euro en verzorgt de catering voor zon 60 opdrachtgevers. De cateraar is vooral actief in de markt voor zakelijke catering maar heeft daarnaast ook twee ziekenhuizen als opdrachtgever. Vermaat heeft binnen de catering een sterke positie binnen ziekenhuizen. OSP levert catering op een kwalitatief hoog niveau en heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan.
Overzicht horeca vacatures fulltime en parttime vacature in de horeca.
Als jij goed in je vel zit worden onze gasten daar ook blij van. Zo werkt het nu eenmaal. We willen verder kijken dan alleen een naam en een functie. Misschien komen we door jou wel op andere ideeën en mogelijkheden uit. Omdat het niet alleen gaat om je opleiding of werkervaring.
Vermaat Groep @vermaatgroep Twitter.
Vermaat Groep @ vermaatgroep 24 apr. Ik vind deze Tweet niet leuk. Vermaat Groep heeft geretweet Vermaat Nyenrode. Mooie samenwerking met NyenrodeBU. In het kader van vitaliteit en duurzaamheid deelde BoerErik appels uit aan alle gasten op Nyenrode. Vermaat Groep heeft toegevoegd. Vermaat Nyenrode @ VM_Nyenrode. BoerErik appels worden vandaag aangeboden door @ NyenrodeBU en @ VM_Nyenrode! duurzaam vitaliteit bakfiets vermaatgroep pic.twitter.com/oOcz7pFiRS. 0 antwoorden 0 retweets 1 vind-ik-leuk. Bedankt Twitter gebruikt dit om je tijdlijn te verbeteren. Vermaat Groep heeft geretweet. Petra de Jong @ petrajongvisser 6 apr.
Fabienne Baart van Hotelschool The Hague naar Vermaat Groep facto.nl Catering Hospitality Nieuws.
Fabienne Baart is per 2 januari aan de slag gegaan bij Vermaat Groep als Regio Manager Hospitality. In die functie is zij verantwoordelijk voor de gehele operationele gang van zaken op verschillende corporate locaties van Vermaat Groep. Zij zal hierbij invulling geven aan alle activiteiten die tot doel hebben alle lopende doelstellingen op kwalitatieve commerciële personele en financieel administratieve gebieden op alle vestigingen te realiseren.
Werken bij Vermaat Groep Reviews van medewerkers Indeed.nl.
Plaats je cv Inloggen. Assistent Manager m/v 1. Den Haag Leiden 1. Restaurant Manager m/v 1.

Contacteer ons

Op zoek naar vermaat catering?