catering purmerend
Biologisch Cateringbedrijf Etoile Catering Purmerend.
Artikel niet meer op voorraad! Etoile Catering is dé biologische cateraar van Purmerend! Etoile Catering levert ambachtelijke biologische producten in Purmerend e.o. Bent u op zoek naar een cateraar die veel waarde hecht aan verantwoord en biologisch consumeren? Wij zijn gespecialiseerd in het maken en leveren van ambachtelijk biologische producten. Bij Etoile Catering staat vakmanschap en passie centraal. Laat u culinair verrassen op een door u gewenste locatie. Een aantal van onze diensten zijn. Met Etoile Catering wordt uw evenement een succes. Vakmanschap mooie huisgemaakte biologische producten gezelligheid en passie.
Top Catering Purmerend in Purmerend De Telefoongids.
Actueel adres telefoonnummer en openingstijden voor Top Catering Purmerend in Purmerend vindt u in dé lokale bedrijvengids Goudengids.nl
Runderkamp sinds 1884 Catering in Purmerend met een ambachtelijk slagers tintje!
Runderkamp een traditionele ambachtsslagersfamilie had een vestiging in Amsterdam. Runderkamp is de laatste jaren doorgegroeid naar hét cateringbedrijf van de provincie Noord-Holland en bezorgt veel in Purmerend. Uw evenement compleet door ons verzorgd? Stel hier uw feest samen! Ik kan het iedereen aanbevelen. Onlangs organiseerden wij een kerstborrel met alle vestigingen en ruim 100 medewerkers op een speciale locatie. Namelijk in restaurant de Koningshoek in het stadion van FC Volendam. Het buffet hadden we besteld via Runderkamp die al snel onze wensen goed aanvoelde.
startpagina.
Graag wil ik in een persoonlijk gesprek kennis met u maken en uw wensen doornemen. Met vriendelijke groet Paul Lucassen.
Catering in Purmerend en omgeving Noord Holland Catering.
Bezorgen Tot aan de voordeur. Uw bedrijf in kaart. Catering in Purmerend en omgeving DuneP3bbler4NH 2017-01-18T1358360000. Noord-Holland Catering heeft haar buffetten met de grootste zorg samengesteld waarbij we uitsluitend gebruik maken van verse producten maar wij begrijpen ook dat iedereen een andere smaak heeft. Daarom geven wij u ook buiten onze Italiaanse Indonesische Spaanse Barbecue Hollandse en Biologische buffetten de gelegenheid om uw eigen buffet samen te stellen. Wij brengen het buffet en de schalen gratis bij u thuis of het bedrijf. Tijdens het vervoer van uw bestelde schotels maken wij gebruik van isolatieboxen en u krijgt een uitgebreide uitleg.
WK-Catering Purmerend Italiaans Steaks Burgers Indonesisch Hollands Snacks Chicken Amerikaans Vis Lunch eten bestellen Purmerend Thuisbezorgd.nl.
WK-Catering Impuls 61 1446WC Purmerend. Online eten bestellen bij WK-Catering via Thuisbezorgd.nl. Broodjessaladesmaaltijden bij u thuis of op het werk. Keuze uit Broodjes Soepen incl Stokbrood Speciale Broodjes Koud Speciale Broodjes Warm of Dranken.
Kerstbuffet Kerstbrunch Kerst catering en Kersthapjes Catering purmerend.
Een heerlijk kerstbuffet kerstbrunch luxe kersthapjes of een complete kerst catering? Catering Purmerend verzorgt dit jaar graag uw kerstdagen. In overleg met u stellen we een van onze kerstmenu's met u samen. Eventueel selecteren we heerlijke wijnen voor het menu en op het afgesproken tijdstip komen wij uw kerstmaaltijd bezorgen op het door u opgegeven adres. Na de kerstdagen komen wij de eventuele materialen bij u ophalen. Staat uw keuze er niet tussen stuur dan een e-mail naar info@hapjesaanhuis.nl en wij helpen u graag op maat verder. Selecteer uw postcode en bekijk welk kerstarrangement wij in uw regio serveren.
Your Choice Catering Purmerend Uw cateraar in Purmerend.
Your Choice Catering Purmerend. U heeft vast een feest een zakelijk event of een bedrijfsjubileum op de planning staan anders was u niet op onze website terechtgekomen. En daarmee heeft u helemaal in de roos geschoten! Met Your Choice Catering Purmerend bent u verzekerd van een groot assortiment aan cateringconcepten en van perfecte service. Wij kunnen u van dienst zijn op elk vlak van het eten en de drankjes tot en met de materialen en het entertainment. U zegt het maar er is niet veel waar wij niet voor kunnen zorgen.

Contacteer ons

Resultaten voor catering purmerend