catering purmerend
Paul Lucassen Catering uit Purmerend levert lekkers tot Zaandam.
Paul Lucassen Catering uit Purmerend levert allerlei buffetten. Een heerlijk buffet is een goede manier om een familiefeest te vieren, de collegas beter te leren kennen of een cursus te faciliteren. Paul Lucassen Catering levert aan bedrijven en particulieren de lekkerste catering in Purmerend en omstreken.
Uitjethuis Privekok Catering Purmerend, Volendam en Zaandam.
Catering Purmerend, Volendam Zaandam. Sinds 2007 verzorgen wij al catering bij mensen thuis, bij bedrijven en op unieke locaties. Onze catering kent een uniek karakter, zo bereiden wij de gerechten zo vers mogelijk op locatie en geven wij volledige begeleiding van het culinaire gedeelde van uw evenement.
Runderkamp sinds 1884 Catering in Purmerend met een ambachtelijk slagers tintje!
Naam contact met ons op. Runderkamp is een begrip in Purmerend, voornamelijk bekend door de Catering. Runderkamp, een traditionele ambachtsslagersfamilie, had een vestiging in Amsterdam. Runderkamp is de laatste jaren doorgegroeid naar hét cateringbedrijf van de provincie Noord-Holland en bezorgt veel in Purmerend.
Top Catering Purmerend.
Erik is jouw gastheer. Hij heeft zijn sporen verdiend in diverse grote hotels en restaurants als kok, sous chef, chef de party en later als chef kok. Maar hij houdt er gewoon van goed en lekker eten te bereiden voor jou! Erik Lindeman, Top Catering Purmerend.
Refresh.
Tapas Catering op locatie in Purmerend? Tapas.nl Catering.
Tapas.nl catering biedt onder andere catering voor.: Catering in Purmerend voor uw borrel. Organiseert u een borrel of receptie in Purmerend en zoekt u daarbij een tapas cateraar die dat voor u regelt? Vinilux Catering heeft speciaal voor borrels en recepties een speciaal tapas borrelhapjes menu samengesteld.
Biologisch Cateringbedrijf Etoile Catering Purmerend.
Cateraar met ambachtelijke biologische producten. Bent u op zoek naar een cateraar die veel waarde hecht aan verantwoord en biologisch consumeren? Creative chef, Natasja Bolluyt, het gezicht achter Etoile Catering is gespecialiseerd in het maken en leveren van ambachtelijk biologische producten.
Catering Concordia Purmerend.
Catering Prijslijst PDF. Prijsopgave en contact. Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u contact opnemen met Concordia, telefoon: 0299-421231 en vragen naar Maarten Schipper. Gelieve dit veld leeg te laten. Prijsopgave of vraag. Gelegen aan de historische Koemarkt, het uitgaansplein van Purmerend, is Concordia gericht op Horeca als restaurant en café, Verhuur van partyartikelen en Logies als groepsaccommodatie en hostel voor circa 90 slaapplekken.

Contacteer ons

Zoeken naar catering purmerend