catering naarden
Catering Gooische Kookstudio Kookworkshops in Naarden feesten catering.
Uiteraard stellen wij ook graag een kookworkshop voor u samen. Naast onze kookworkshops mogelijkheden verzorgen wij ook party catering. Wij werken uitsluitend met verse producten van het seizoen. Gooische Catering heeft de mogelijkheid om de catering zowel op uw eigen locatie te laten plaatsvinden als in onze kookstudio in Naarden. U heeft hiermee de beschikk. ngg_images sourcegalleries container_ids1 override_thumbnail_settings1 thumbnail_width140 thumbnail_height140 thumbnail_crop1 images_per_page20 number_of_columns4 ajax_pagination0 show_all_in_lightbox0 use_imagebrowser_effect0 show_slideshow_link0 order_bysortorder order_directionASC returnsincluded maximum_entity_count500 display_typephotocrati-nextgen_basic_thumbnails. Meer informatie over Gooische Kookstudio?
Tapas catering Naarden Tapas.nl.
Vinilux Catering verzorgt de catering voor uw feest of evenement verrassend met veel afwisseling Spaanse keuken als borrelhapje of diner Mediterraanse smaken geserveerd op unieke wijze oftewel Tapas.nl. Uw cateraar in Naarden smakelijke tapas! Vinilux verzogt u catering op iedere locatie naar wens. Heeft u reden voor een feestje van uw bedrijf een speciale gelegenheid of wilt u uw verjaardag laten onderdompelen in Spaanse sferen? Tapas.nl biedt u de perfecte service aangepast op uw wensen. Wilt u eens iets anders? Geen Oosterse maar Mediterrane sferen?
Catering Naarden De Cateringfabriek catering aan huis of bedrijf.
Catering in Naarden aan huis of op het werk. Buffetten Lunches Hapjes Drankjes en meer. Onze trendy en ervaren catering service uit Naarden en omstreken helpt u bij het organiseren van een onvergetelijk privé feest of een geslaagd bedrijfsevenement en leveren daarin maatwerk en service in iedere catering. De Cateringfabriek.klinkt als een grootschalige cateraar. Dat kunnen we ook als het moet want we hebben inmiddels 6 jaar ervaring met tv producties van onder andere Life4you en de Tv kantine.
Catering in Naarden? Italiaans Buffet? Italiaansbuffet.nl.
Home Italiaanse catering Naarden uw cateraar op locatie. Een catering in Naarden? Vinilux Catering verzorgt uw Italiaanse buffet! Vinilux Catering zorgt voor de lekkerste Italiaanse gerechten op uw feest of event in Naarden! Vilux Party Catering is in staat om voor elk gewenst feest de catering tot in de puntjes te organiseren waarbij de service en kwaliteit twee belangrijke argumenten zijn om voor ons te kiezen. Of het nu voor een receptie een zakelijke meeting personeelsfeest bedrijfsfeest of themafeest is Vinilux Party Catering zorgt ervoor dat uw gasten niets te kort komen. Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan.
Catering Partyverhuur Naarden Smorre catering en verhuur service.
Deze historische binnenstad welbekend van het Oude Stadhuis waar mooie huwelijken voltrokken worden. De Grote Kerk Naarden waar jaarlijks het Diabetesfonds haar concert geeft en waar Smorre catering en partyverhuur sponsor voor is. Het Vesting Museum een mooie locatie om een feest of partij te vieren zoals de gemeente Naarden ook heeft gedaan bij het afscheid van collegas en de overgang naar nieuwe gemeente Gooise Meren compleet verzorgde bbq door Smorre Catering en Partyverhuur.
passionata naarden.
U kunt vanaf nu ook diverse italiaanse specialiteiten online bestellen en wanneer het u uitkomt ophalen in de winkel in Naarden Vesting. Passionata Marktstraat 31 Naarden Vesting e mail info@passionata naarden.nl Telefoonnummer 035 6782416.
Restaurants in Naarden met catering Eet.nu.
Spring naar begin van de pagina. Restaurants in Naarden met catering. Alle Restaurants in Naarden met catering. Uit eten in Naarden? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Afhaal en bezorg 3. Eindcijfer tussen 1 10. Eindcijfer tussen 2 10. Eindcijfer tussen 3 10. Eindcijfer tussen 4 10.
Catering Vestingvaart Naarden.
Wij kunnen u bij exclusieve groepsvaarten eenvoudige verzorging aan boord aanbieden door onze huis-cateraar Floodies. Dat kan variëren van koffie en thee met gebak tot wijn en bier met hapjes of maaltijden. De prijzen zijn vanaf 250 per persoon. We maken graag een voorstel op maat voor u.

Contacteer ons

Resultaten voor catering naarden