catering alphen aan den rijn
Santé Jr. Catering Verhuur.
Catering-Verhuur organiseert zowel de catering als de aankleding van feesten en partijen. Met een groot assortiment aan eten, drinken en aanvullende faciliteiten in verschillende prijsklassen kan de cateraar concepten aanbieden die exact op maat kunnen worden ingevuld. Santé Jr Catering-Verhuur stelt zich niet aansprakelijk voor druk en/of zetfouten. Snel en eenvoudig uw bestelling online maken. U kunt ervoor kiezen om het door ons te laten bezorgen of dat u het zelf bij ons kunt afhalen. 2404 BZ Alphen aan den Rijn.
Catering in Alphen aan den Rijn? Italiaansbuffet.nl.
Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan. Italiaans Buffet Catering op locatie in Alphen aan den Rijn. Vinilux Catering verzorgt de Italiaanse catering op de locatie naar wens, catering bij uw bedrijf of thuis, Italiaansbuffet.nl biedt u de perfecte service aangepast naar uw wens.
Catering Alphen a.d. Rijn Alfreds Restaurant Business en Huwelijkslocatie.
Kwaliteitscatering in Alphen aan den Rijn. Alfreds staat bekend om haar culinaire en verfijnde diners en lunches in Alphen aan den Rijn. Ook voor catering Alphen aan den Rijn ben je bij Alfreds aan het juiste adres. Wist je al dat Alfreds jouw complete catering kan verzorgen?
Restaurants in Alphen aan den Rijn met catering Eet.nu.
Restaurants in de buurt van Alphen aan den Rijn met catering. Meld een ontbrekend restaurant aan. Bent u de eigenaar van een restaurant in Alphen aan den Rijn en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?
Dagbestedingslocatie Cateringservice Prins Heerlijk Ipse de Bruggen.
Gehakt in saus 4 balletjes in zoetzure saus 3.00. High Tea per persoon excl. koffie en thee 9.75. Bezorgen in Alphen aan den Rijn bij bestelling boven een 75 gratis. Bezorgen in Alphen aan den Rijn bestelling tot 75, 04.00. Bezorgen buiten Alphen aan den Rijn 7.50.
Buffetten Alphen aan den Rijn Catering door heel Nederland.
Alles is mogelijk bij Catering Aelsmeer! Wij leveren onze buffetten 7 dagen per week op elke locatie, dus ook in Alphen aan den Rijn. Zorg voor een feest waar uw gasten nog lang over zullen napraten met onze heerlijke buffetten!
Catering Alphen aan den Rijn Van Buffetten tot Borrelhapjes.
Of u nu op zoek bent naar barbecue catering of een tapas buffet: bij Catering Aelsmeer vindt u het allemaal! Met passie bereidt voor uw feest. Wilt u de catering van uw feest in Alphen aan den Rijn helemaal aan ons overlaten?
Refresh.

Contacteer ons

Zoeken naar catering alphen aan den rijn