catering alphen aan den rijn
Restaurant De Lelie.
Catering Valk Avifauna Alphen aan den Rijn.
Deel pagina Google Facebook Twitter. Wilt u een evenement organiseren op uw eigen locatie? Avifauna verzorgt graag de catering voor u in Alphen aan den Rijn e.o! Of het nu gaat om een uitgebreid buffet of uitgeserveerd diner u krijgt altijd de kwaliteit en service die u van Van der Valk mag verwachten. Uiteraard kunnen wij u ook helpen bij de aankleding van uw evenement. Catering op locatie is mogelijk vanaf 30 personen. Eerder verzorgden wij de catering voor onder andere het Alphens Sportgala de 20vanalphen opening van winkelcentrum de Baronie TEAN en VOA. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken en een offerte op maat te maken.
Catering Alphen a.d. Rijn Alfreds Restaurant Business en Huwelijkslocatie.
Kwaliteitscatering in Alphen aan den Rijn. Alfreds staat bekend om haar culinaire en verfijnde diners en lunches in Alphen aan den Rijn. Ook voor catering Alphen aan den Rijn ben je bij Alfreds aan het juiste adres. Wist je al dat Alfreds jouw complete catering kan verzorgen? Onze verfijnde snacks diners en lunches gemaakt van de beste producten zijn ook op locatie verkrijgbaar. Uw feest festival of bedrijfsbijeenkomst kan volledig gehost worden door Alfreds. Wij hebben een bar en verschillende drank arrangementen.
Catering Alphen aan den Rijn Hoogeboom Partyservice.
Ons aanbod kan variëren van het leveren van een kleine lunch diner buffet tot het volledig verzorgen van uw trouwerij of bedrijfsfeest voor catering in Alphen aan den Rijn bent u bij ons aan het juiste adres. Complete verzorging bij catering in Alphen aan den Rijn. Als u ervoor kiest om Hoogeboom Partyservice de catering in Alphen aan den Rijn te laten verzorgen bent u van een professionele verzorging verzekerd. Onze medewerkers luisteren naar uw wensen verzorgen de catering in Alphen aan den Rijn precies zoals u het wilt. Wij hechten veel waarde aan tevredenheid onze klanten en zullen zorgen dat de catering in Alphen aan den Rijn perfect georganiseerd wordt.
Restaurants in Alphen aan den Rijn met catering Eet.nu.
Restaurants in Alphen aan den Rijn met catering. Alle Restaurants in Alphen aan den Rijn met catering. Uit eten in Alphen aan den Rijn? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Afhaal en bezorg 1.
BBQ Alphen aan den Rijn HiP Catering.
BBQ Alphen aan den Rijn. Een BBQ catering in Alphen aan den Rijn volgens de All inclusive formule van HiP. Met HiP-Catering hoef je voor een BBQ in Alphen aan den Rijn als gastheer of gastvrouw nergens meer naar om te kijken. Volgens onze voordelige all inclusive formule wordt álles geregeld. Van de beste apparatuur en servies tot aan het lekkerste eten én de afwas. Ook de dranken kunt u door ons laten verzorgen evenals een bbq kok partytent en bijvoorbeeld statafels of andere cateringbenodigdheden.
Van Buuren Catering Alphen aan den Rijn.
Exclusieve catering voor bedrijven en particulieren. Hét adres voor catering in de regio Alphen aan den Rijn en Leiden. Sinds 1994 is Van Buuren Catering in Alphen aan den Rijn hét adres voor alles op het gebied van catering.
Catering Alphen aan den Rijn Sante JR.
Catering Alphen aan den Rijn. Bent u op zoek naar een bedrijf dat catering voor u kan verzorgen voor een betaalbare prijs? Dan bent u bij Sante JR aan het goede adres! Dit bedrijf uit Alphen aan den Rijn is gespecialiseerd op het gebied van eten en drinken. Of u nu een barbecue wilt organiseren of een lunch voor een klein gezelschap het kan allemaal. Daarnaast kunt u ook kiezen voor Sante JR als u een bedrijfslunch of buffet wilt organiseren.

Contacteer ons

Meer resultaten voor catering alphen aan den rijn