catering hoorn
Deinums Catering: Home. Deinums Catering.
Soms is het culinair niveau van belang met dito dienstverlening, en soms heb je gewoon een goede en een eenvoudige hap nodig voor een low price. en daarmee bent u ook bij ons aan het goede adres. Nieuws van Deinums catering.
Cateringbedrijf Buffetkoning Volendam Catering en buffetten in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Hoorn en Alkmaar De Buffetkoning.
Cateringbedrijf de Buffetkoning verzorgt uiteenlopende catering projecten van 30 tot 1500 personen. Van amuses, luxe happen en salades tot volledig verzorgde buffetten inclusief dessert. Als organisator is het prettig te weten dat alles op het gebied van de inwendige mens tot in detail is geregeld.
Catering, Horeca-vacatures in Hoorn november 2017 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Van der Valk Hotel Hoorn Vacatures in Hoorn. Lees meer over werken bij Van Der Valk Hotel Hoorn. Markies Catering Alkmaar. Je hebt enige ervaring in de horeca en/of catering. Horeca helden, catering kanjers en gastgerichte toppers in Alkmaar en omgeving opgelet.
Restaurants in Hoorn met catering Eet.nu.
Restaurants in Hoorn met catering. Alle Restaurants in Hoorn met catering. Uit eten in Hoorn? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
Deinums Catering: Buffet Hoorn. Deinums Catering.
Geroosterd varkensribstuk met atjar en zoet/zure saus. Grof boeren dessembrood en mini-bollen met gezouten en kruidenboter. Diverse huisgemaakte ijsssoorten. Tropische vruchtensalade en bavarois en dessertgebak. 2390, vanaf 20 personen. 2060, prijs zonder dessert vanaf 20 personen. Deinums Catering, Corantijn 55.
Catering in Hoorn? Italiaans Buffet? Italiaansbuffet.nl.
Home Italiaanse Buffet en Catering Hoorn. Zoek u een cateraar in Hoorn en wilt u een keer wat anders dan de standaard bami en bittergarnituur? Dan bent u bij Vinilux Catering bij het juiste adres! Vinilux Catering biedt u heerlijke afwisselende Italiaanse buffetten en hapjes, zoals een Italiaans Florence buffet, antipasti of een Italiaans pasta buffet.
De Happy Cooker, Catering Barbecue Buffetten en nog veel meer!
Catering Barbecue Buffetten en nog veel meer! U en uw gasten staan in de spotlights. Met gebruik van verse producten, gemaakt met passie, zorgt de Happy Cooker voor een op maat gemaakt eet festijn. Van een enkele taart tot een compleet verzorgd buffet, barbecue, feest, schalen met hapjes en iedere andere cateringopdracht.
Lust Culinair Genieten. Lust Culinair Genieten.
Bel ons op 075 616 15 39 bekijk winkelwagen vraag een offerte aan. Maaltijden en salades. Feestje of receptie. diner op locatie. Zaandam Pakhuis Schipper. Lunch Buffet Hapjes Barbecue Verhuur. Voor particulier of zakelijk, vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Contacteer ons

Meer resultaten voor catering hoorn