catering hoorn
Deinums Catering: Buffet Hoorn. Deinums Catering.
Geroosterd varkensribstuk met atjar en zoet/zure saus. Grof boeren dessembrood en mini-bollen met gezouten en kruidenboter. Diverse huisgemaakte ijsssoorten. Tropische vruchtensalade en bavarois en dessertgebak. 2390, vanaf 20 personen. 2060, prijs zonder dessert vanaf 20 personen. Deinums Catering, Corantijn 55.
Catering in Hoorn en omgeving Noord Holland Catering.
Vergaderen in Katwoude. Catering in Hoorn en omgeving DuneP3bbler4NH 2017-01-18T1356100000.: Catering in Hoorn. Noord-Holland Catering heeft haar buffetten met de grootste zorg samengesteld, waarbij we uitsluitend gebruik maken van verse producten, maar wij begrijpen ook dat iedereen een andere smaak heeft.
Tapas Catering op locatie in Hoorn? Tapas.nl Catering.
Vinilux Tapas.nl in Hoorn op onder andere. Catering in Hoorn voor uw Borrel? Heeft u een borrel of receptie in Hoorn? Ook hier is aan gedacht! Tapas Borrels maken van een nieuwjaarsreceptie, vrijdagmiddag borrel of een ander feest of evenement een smakelijke en speciale aangelegenheid.
Lust Culinair Genieten. Lust Culinair Genieten.
Bel ons op 075 616 15 39 bekijk winkelwagen vraag een offerte aan. Maaltijden en salades. Feestje of receptie. diner op locatie. Zaandam Pakhuis Schipper. Lunch Buffet Hapjes Barbecue Verhuur. Voor particulier of zakelijk, vraag nu vrijblijvend een offerte aan.
HOME.
Het eten dat ze kregen was namelijk geen vetpot. Steeds meer van deze gerechten worden bijna niet meer bereid in Surinaamse restaurants. Dat is één van de redenen waarom Ginas catering service deze gerechten weer onder de aandacht wil brengen.
Catering Hoorn McKili.
McKili Catering verzorgd regelmatig catering in Hoorn. Zo zijn wij vaste cateraar bij een aantal bedrijven in Hoorn. Maar ook voor uw bruiloft, verjaardag, tuinfeest, barbecue, diner en buffet kunt u bij Mckili catering terecht. Vul hieronder de eventplanner in om uw catering in Hoorn te organiseren.
Restaurants in Hoorn met catering Eet.nu.
Restaurants in Hoorn met catering. Alle Restaurants in Hoorn met catering. Uit eten in Hoorn? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
Cateringbedrijf Buffetkoning Volendam Catering en buffetten in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Hoorn en Alkmaar De Buffetkoning.
Cateringbedrijf de Buffetkoning verzorgt uiteenlopende catering projecten van 30 tot 1500 personen. Van amuses, luxe happen en salades tot volledig verzorgde buffetten inclusief dessert. Als organisator is het prettig te weten dat alles op het gebied van de inwendige mens tot in detail is geregeld.

Contacteer ons

Zoeken naar catering hoorn