catering aan huis
Bedrijfscatering en catering aan huis omgeving Ede.
Wij stemmen de warme maaltijden volledig af op uw wensen. Klik hier voor ons assortiment. Meer weten over de mogelijkheden van bedrijfscatering en catering aan huis? Neemt u dan contact met ons op. Voor vragen over onze catering zijn wij te bereiken op 06-12910730. Op al onze leveringen en diensten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van kracht. Deze kunnen u op aanvraag worden toegezonden. Buffeten zijn leverbaar vanaf 20 personen.
Catering aan huis Breda Baans catering.
Dat is geen probleem! Bij ons kunt u tegen scherpe prijzen apparatuur serviesgoed en tafelgerei huren. In de omgeving van Breda schakelt u Baans Catering in voor een volledig verzorgde catering aan huis. Catering aan huis in de regio Breda Baans Catering zorgt voor een culinaire beleving. Geeft u thuis een feest voor familie vrienden en collegas? En heeft u geen tijd om zelf voor het eten te zorgen? Voor catering aan huis in Breda en omgeving is Baans Catering een zeer geschikte optie. Of u nu kiest voor een buffet hapjesassortiment walking dinner of BBQ dat maakt niets uit. Met onze heerlijke gerechten maken wij van ieder feest een culinaire beleving.
Catering aan huis voor verse buffetten De Buffetten Boer.
Wij doen de afwas. Voor 1200 uur besteld morgen gratis geleverd. Levering door heel Nederland 7 dagen per week! Een compleet ambachtelijke buffet en zelfs geen afwas. Genieten van ambachtelijke catering aan huis? De Buffetten Boer verzorgt buffetten van A tot Z. Uitsluitend verse ingrediënten gratis levering serviesgoed salades stokbroden en geen afwas! Keuze is reuze buffet. Vis en Vlees buffet.
Catering aan huis Meneerdekok.
Graag wilt u uw gasten verwennen met hapjes en drankjes tussendoor. Wellicht wilt u ze welkom heten met een glaasje bubbels en ze aansluitend voorzien van een heerlijk viergangendiner. Of u kiest voor belegde broodjes al dan niet aangevuld met een buffet. Wat u ook wenst en wat uw budget ook is uw bruiloft is één van de belangrijkste dagen in uw leven en alles moet tot in detail geregeld zijn. Van het welkomstdrankje tot aan het diner. Zodat u op de dag zelf volop kunt genieten zonder zorgen.
Catering aan huis Eet en Drinkfestijn de Waay.
Bent u van plan om thuis een feest te organiseren en hebt u geen tijd om eten voor uw gasten klaar te maken? Eet en Drinkfestijn de Waay beidt verschillende mogelijkheden als het gaat om catering aan huis. Wij verzorgen de gewenste lekkernijen graag bij u op locatie. Zo maken wij van uw feest een speciale gelegenheid met verse hapjes die ambachtelijk zijn bereid door onze uitstekende koks. Het aanbod dat wij voor catering aan huis beschikbaar hebben is zeer veelzijdig.
Kok aan Huis Catering Home.
Koken is mijn passie aldus Birgit Flüg kok aan huis. Koken op uw locatie met Top producten dat is koken met Birgit! Verrassend en lekker eten uit uw eigen keuken. Heeft u een verjaardag of bruiloft te vieren en geen zin om zelf te koken? Zoekt u een gezonde cateraar voor uw bedrijfsfeest? Bent u op zoek naar een goede kok voor uw evenement? Wilt u zelf lekker en gezond leren koken? Laat u verwennen door de gerechten en service van mij Birgit Flüg kok-aan-huis.
Catering aan huis.
Verslag van het huren van een catering aan huis
Catering Groningen Friesland Foodfellas Cateraar.
Foodfellas catering is gespecialiseerd in het koken en bedienen van luxe diners en het verzorgen van borrels partijen en feesten op elke gewenste locatie. Niet alleen voor grote groepen maar ook voor een kleiner gezelschap bij u thuis. In overleg stellen wij een menu samen eventueel in combinatie met een wijnarrangement. De aankleding mag u uiteraard naar eigen smaak inrichten maar indien wenselijk dekken wij uw tafel. Natuurlijk is de avond pas geslaagd als u er achteraf geen werk van heeft.

Contacteer ons

Zoeken naar catering aan huis