traiteur breda
Wereldzaak, catering kookworkshops.
Iedere opdracht is een unieke opdracht omdat die samen met u op maat gemaakt wordt. Unieke opdrachten zijn leuk, want kwaliteit, creativiteit en enthousiasme komen samen in iets moois en lekkers, wat weer uitmondt in een geslaagd evenement met tevreden gezichten.
Welkom bij Nooren Breda, voor Party-service en Catering.
Vanuit onze ruime. keuken in Breda bezorgen wij onze producten onder geconditioneerd vervoer en werken wij uiteraard volgens de laatste voedings en productierichtlijnen HACCP. Bij Party-service worden activiteiten die gericht zijn op particulier verstaan, Onder Catering alle bedrijfsmatige en overheids gerelateerde.
Catering Restaurant Deksels in Breda.
Kip teryaki of kip kerrie spiesje 100, per stuk. Tramezonne sandwicheszalm, of filet of vega 200, per stuk. Tapas maaltijd warme en koude hapjessalade, en brood met smeerseltjes 1500, p.p. Warme maaltijdenvanaf, 850, p.p. Bezorgen kan meestal altijd! In Breda 500, buiten Breda 1000.,
Jan Vermunt Catering Breda Jan Vermunt.
Jan Vermunt is gevestigd in Etten-Leur, maar is ook zeker werkzaam in de omgeving, zoals bijvoorbeeld in Breda en Roosendaal. Kortom, bij Party Service Jan Vermunt is alles bespreekbaar èn realiseerbaar! Niet voor niets staan wij al vijfentwintig jaar aan de top. Dus, catering Breda?
BBQTYD is een BBQ catering site van Maison Moes Culinair te Breda.
In onze sfeervolle winkel aan het Valkeniersplein te Breda, die inmiddels is uitgegroeid tot een culinaire eetwinkel van formaat, proberen we onze toewijding en liefde voor het vak te laten zien! Als ervaren slager en traiteur staan wij bekend om onze uitgebreide catering.
Catering Italiaans Buffet Breda voor bedrijfsfeesten en thuis.
Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan. Partyservice traiteur op locatie in Breda. Catering Italiaans Buffet verzorgt als traiteur en cateraar de catering op de voor u gewenste locatie. Viert u een verjaardag, organiseert u een gezellig strandfeest of bent u op zoek naar een traiteur of cateraar voor uw bedrijfsfeest?

Welkom bij Traiteur Catering Rommens. Wij cateren met passie, van klein tot groot! Welkom bij Traiteur Catering Rommens. Wij cateren met passie, van klein tot groot! Traiteur Catering Rommens is gespecialiseerd in catering in allerlei vormen en maten, welbekend in regio Breda en omstreken.
Home catering Purple Catering Events Breda Prinsenbeek.
event en privé catering. Purple catering events is dé cateraar voor de regio Breda. Zowel zakelijk als privé. Wij maken uw feest of evenement onvergetelijk. Purple catering events brengt het heerlijkste eten en drinken. Van borrelhapje tot lunch en van buffet tot diner.

Contacteer ons

Zoeken naar traiteur breda