traiteur breda
Binnen Breda Traiteur Breda.
verzorgen uw topdiner van voorgerecht tot dessert. hebben onze sommelier heerlijke passende wijnen laten selecteren bij elk gerecht prijzen wijnen niet inbegrepen. Contact opnemen Naar home. Borrel en Diner Arrangementen.
Alle catering in Breda overzicht van 30 bedrijven over catering in Breda.
De volgende 30 bedrijven gerelateerd aan catering service uit Breda zijn gevonden. De bedrijven in onderstaande lijst bevinden zich in of in de omgeving van Breda en behoren tot de categorie catering services. Wilt u meer weten over catering services in de regio? Klik op het item om meer over de onderneming te weten te komen of hoe u contact kunt opnemen. De volgende informatie is gelinkt aan partycatering uit Breda. Meer bedrijven in Breda. Wij vonden meer informatie over partycatering.
Catering restaurants in Breda IENS.
Catering restaurants in Breda. Catering restaurants in Breda. 102 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Prijs van laag naar hoog. Prijs van hoog naar laag. Halstraat 32 4811 HX Breda. Haagdijk 9 4811 TN Breda.

Wij cateren met passie van klein tot groot! Welkom bij Traiteur Catering Rommens. Wij cateren met passie van klein tot groot! Welkom bij Traiteur Catering Rommens. Wij cateren met passie van klein tot groot! Wanneer u een bestelling voor aankomend weekend 19 20 augustus wilt plaatsen vragen we u vriendelijk telefonisch contact op te nemen 0161-433.225 of info@traiteurcateringrommens.nl. Welkom op onze site! Traiteur Catering Rommens is gespecialiseerd in catering in allerlei vormen en maten welbekend in regio Breda en omstreken. Voor elke soort gelegenheid is er een uitgebreide keuze aan buffetten schotels lunches etc. Ook voor bedrijfsborrels en feesten zijn er uitgebreide mogelijkheden. Heeft u nog speciale wensen? Informeer naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!
Discover your lust Lust Catering Breda Rijen Made Oosterhout Tilburg.
Discover your lust Lust Catering Breda Rijen Made Oosterhout Tilburg. Lust is verlangen trek zin maar boven alles plezier. Het plezier om te genieten natuurlijk van het eten maar ook van je gasten. Onze onweerstaanbare buffetten zijn gebaseerd op de zeven zonden. lust catering buffet hapjes diner walking dinner Breda Rijen Made Oosterhout Tilburg. Beweer je van niet? Dan zondig je ook. Laat je dus verleiden door onze buffetten en diners. Laat ons voor jou en je gasten zorgen. Wees lui en altijd gretig naar meer.
Nr.1 Tapas catering Breda De grootste tapasbuffetten van Breda tegen de laagste prijs!
De afgelopen jaren hebben wij in Breda een zeer goede naam opgebouwd. Veel van onze refenties komen hiervandaan. De grootste buffetten van Breda tegen de laagste prijs. Bij de Nr.1 Tapas Catering van Breda bestelt u tapas buffetten met meer tapas en variatie dan elke andere cateraar tegen de laagste prijs! Onze tapasbuffetten zitten boordevol tapas. Onafhankelijk van het aantal personen bestaat een tapasbuffet uit minstens 25 verschillende tapas! Waarom zijn wij de Nr.1 tapascatering van Breda? Wij cateren tapas niets anders! Dat betekent dat onze koks gespecialiseerd zijn in het maken van heerlijke tapas. We steken al onze tijd in tapas en het vinden van nieuwe lekkere tapas.
Traiteur Breda Culinaire keuze Partyservice-Nederland.nl.
Kiezen voor een goede traiteur doet u op basis van mogelijkheden. De mogelijkheden die u worden geboden mogelijkheden omtrent beschikbare data en financiële mogelijkheden. Ook de locatie is van belang omdat u een cateraar zoekt die in die omgeving actief is. Dat begrijpen wij en wij zijn graag uw traiteur Breda en omgeving. Kiezen voor Partyservice Nederland als traiteur. Partyservice Nederland is ook een traiteur in Nederland. Van oorsprong zijn wij Zeeuws inmiddels voeren wij opdrachten door het hele land uit. Opdrachtgevers uit heel Nederland kiezen voor ons omdat.
Refresh.
Vervolgens neemt één van onze partymanagers persoonlijk contact met u op. Het catering assortiment waar u een keuze uit kunt maken. De stad Breda was vroeger een belangrijke garnizoens en vestingstad maar vervult ook heden nog een duidelijk zichtbare rol binnen de Nederlandse krijgsmacht door de aanwezigheid van de Koninklijke Militaire Academie. HapjesAanHuis verzorgt regelmatig catering bij de academie. Lunches Buffetten en BBQ catering wordt maandelijks verzorgt. Partyservice in de regio van Breda. HapjesAanHuis verzorgt 365 dagen per jaar de catering in onder andere Prinsenbeek Wagenberg Teteringen Dorst Breda Bavel Ulvenhout Chaam Prinsenbeek en Etten-Leur. Familie Dun uit Breda.

Contacteer ons

Op zoek naar traiteur breda?