prijzen catering
Hapjes Archieven WK Catering Purmerend.
Prijs per 12 stuks. Vraag vrijblijvend een offerte op. Telefoon 0299 601 200. Fax 0299 476 061. Maandag t/m Vrijdag 0700 1900.
prijzen in de catering etc Kassa.
door frankvt 16 jan. Prijzen in de catering etc. Ik heb een vraag over de catering in het algemeen. In het bedrijf waar ik werkzaam ben kost bijv de campina chocolademelk van 25o ml in een flesje 0.70. Omgerekend per liter is dat? Hetgeen ik abnormaal hoog vind. Als ik bijv in de supermarkt kijk zie ik bijv pakken nutricia ook geen goedkoop merk dacht ik zo van 1 ltr voor de prijs van? dat is peeeeer liter een verschil van zo'n kleine? Ook de levensmiddelen in het bedrijfsrestaurant rijzen de pan uit.
Kosten Catering Prijzen catering.
Gastkok Gerard Wollerich staat persoonlijk garant voor een perfecte culinaire uitvoering. Laat u zich eens culinair verwennen en informeer eens naar de mogelijkheden en prijzen van catering vanaf ongeveer 50 personen. Drie culinaire lijnen dus altijd de juiste ingrediënten voor uw ontvangst. Copyright voorwaarden catering sites catering brabant catering factuur sitemap. 01 van Berkel Catering. 02 catering bij u op bedrijf. 03 partycatering bij u thuis. 06 kijkje in de keuken. 12 exclusieve luxe catering.
Varen in Haarlem De Waterkoets Catering Prijzen Rondvaart in Haarlem? Ga varen en genieten met de Waterkoets!
U heeft een ruime keuze uit diverse arrangementen.Voor het complete overzicht bekijkt u gerust onze arrangementenpaginas. Uiteraard kunt u ook zelf uw arrangement samenstellen. Informeer naar de mogelijkheden! Overigens rekenen wij de vaartijden vanaf onze standaard op en afstapplaats op de Nieuwe Gracht. Indien u ervoor kiest om elders op/af te stappen dan kunnen wij mogelijk voor en terugvaarkosten in rekening brengen. Meer meer informatie hierover vindt u op onze pagina over op en afstapplaatsen. Wilt u met minder personen varen dan geldt een toeslag.
Prijzen Catering Mogelijkheden Catering Services-Gemert Millies Thuiskeuken. Catering Millies Thuiskeuken. Catering Services-Gemert Millies Thuiskeuken. Catering Millies Thuiskeuken.
appeltaart zonder boter en zonder lactose! PASTA VAN JIAJIA OMA. Gezelschappen vanaf 40 pers. Belangrijk om te weten! Onze gerechten worden gepresenteerd in aardewerk schalen. Gebruik van ons porseleinen servies incl. bijbehorend bestek is mogelijk tegen een meerprijs van 075 p.p. Wij doen de afwas! Maar we zien bij het ophalen wel graag alles leeg terug in de kratten. Ook beschikken wij over een stevig stijlvol eko vriendelijk wegwerpservies dat mee bestelt kan worden. bordje bestek en servetten. Bezorg/ophaalkosten zijn afhankelijk van de afstand vanaf 750 per bestelling.
Nassau Catering PRIJZEN.
Voor ieder moment is er een geschikte culinaire invulling met een juiste prijs. Dit kan een bitterbal zijn maar ook sushi of een gegrilde kreeft. De ambachtelijke keuken van Nassau Catering staat garant voor kwalitatieve en smaakvolle gerechten voor een eerlijke prijs. De prijzen hieronder zijn slechts een indicatie want wij maken zoveel mogelijk voor u op maat. Naar uw wensen en budget. Koude en warme buffetten. Borrelgarnituren warme en koud. Koude vlees en visschotels.
Hapjes Twin Catering Partyservice.
7 canapès met kipfilet en mango chutney. 7 stukjes cervelaat met een roosje van Seranoham. 7 soesjes gevuld met maisroomkaas en marmelade. 7 tomaatjes gevuld met waldorfsalade walnootje en mandarein. 7 puntjes belegen kaas met een monchou rozetje en een bosbesje. 8 autenthieke Ham asperge rolletjes. 7 wraps met kipfilet en een kruidenkaas toefje. 7 canapès met brie tuinkers en gedroogde tomaatjes. 7 mozzerella truffels met basilicumkruiden en Serranoham 7 gevulde eieren met bieslookroomkaas. 7 puntjes met belegenkaas en een monchou rozetje. 7 soezenschuitjes met maisroomkaas en ouwekaas.
Prijzen Catering Daantje Food Drinks.
Diner 1850 pp zonder servies en bestek 1750 pp Vanaf 10 personen onder de 10 personen prijs in overleg. Doos met diverse belegde broodjes en/of wraps 450 per stuk. Ik bezorg in Dordrecht en omgeving. Bij een bestelling boven de 5000 worden er geen bezorgkosten gerekend. Het is prettig als u uw bestelling minimaal een week van tevoren doorgeeft. Ik hoor graag of er mensen zijn die bijvoorbeeld glutenvrij moeten eten of een andere intolerantie hebben. Daar houd ik rekening mee. Mocht u volledig biologisch willen eten dan zijn daar mogelijkheden voor. Dat overleg ik graag met u.

Contacteer ons

Resultaten voor prijzen catering