prijzen catering
Prijzen catering.
Heerlijk genieten van een buffet op uw feest? Bestel bij Coen Evers!
Prijslijst Indonesische catering.
12 tot 15 pers 17.50. 15 tot 20 pers 1650. 20 tot 30 pers 1550. 30 tot 50 pers 1450. Vanaf 50 pers 1350. Daarnaast kan het standaard buffet aangevuld worden. Hiervoor gelden de volgende prijzen. Extra stokje sate 180. Extra vissoort 250 i.p.v. vlees dan 150 extra. Extra grote garnaal 250 i.p.v. vlees dan 150 extra. Kosten van bezorging 20 km rond Tilburg gratis. We brengen echter door heel het land de catering bij u aan huis feestzaal of bedrijfslokatie. Bezorgkosten verder dan 20 kilomter van Tilburg in overleg. We bezorgen de catering kort voor de door u aangegeven aanvangstijd op het bezorgadres.
Kosten Grill'nSmoke BBQ Catering.
Goed werk is maatwerk. Het is daarom lastig om standaard kosten aan te geven. Prijzen zijn afhankelijk van het aantal personen locatie logistiek het benodigde materiaal en de exacte wensen van de klant. In principe werken wij voor groepen vanaf 50 personen. Elke aanvraag wordt apart en met veel zorg en plezier behandeld. Om je toch vast een idee te geven vind je hieronder een richtprijs per persoon. Van een soep en/of een broodje tot een lekkere proeverij. Enkele smakelijke vlees en/of visgerechten geserveerd op een broodje en/of een bordje met groenten en saus.
Prijzen Catering Mogelijkheden Catering Services-Gemert Millies Thuiskeuken. Catering Millies Thuiskeuken. Catering Services-Gemert Millies Thuiskeuken. Catering Millies Thuiskeuken.
Belangrijk om te weten! Onze gerechten worden gepresenteerd in aardewerk schalen. Gebruik van ons porseleinen servies incl. bijbehorend bestek is mogelijk tegen een meerprijs van 1 p.p. Wij doen de afwas! Maar we zien bij het ophalen wel graag alles leeg terug in de kratten. Ook beschikken wij over een stevig stijlvol eko vriendelijk wegwerpservies dat mee bestelt kan worden. bordje bestek en servetten. Bezorg/ophaalkosten zijn afhankelijk van de afstand vanaf 750 per bestelling. Contant bij bezorging van de bestelling.
Nassau Catering PRIJZEN.
Voor ieder moment is er een geschikte culinaire invulling met een juiste prijs. Dit kan een bitterbal zijn maar ook sushi of een gegrilde kreeft. De ambachtelijke keuken van Nassau Catering staat garant voor kwalitatieve en smaakvolle gerechten voor een eerlijke prijs. De prijzen hieronder zijn slechts een indicatie want wij maken zoveel mogelijk voor u op maat. Naar uw wensen en budget. Koude en warme buffetten. Borrelgarnituren warme en koud. Koude vlees en visschotels.
Ina's Catering onze prijzen.
Ik vind het heerlijk om mensen te laten genieten van mijn maaltijden daarom ben ik vier jaar geleden Ina's Catering en Maaltijdservice begonnen. Ik help u graag wanneer u een lekker buffet verschillende hapjes of andere gerechten wilt. 06 29 577 893. Vraag nu een proefpakket aan. Vijfmaal een hoofdgerecht voor 525 per stuk.
Prijslijst consumpties catering Partycentrum Open Huis.
Kip kerrie in bladerdeeg. Warme en koude dranken. Spa blauw Spa rood Coca-Cola Coca-Cola Light Fanta sinas etc. Jus dorange appelsap tomatensap etc. Bier van de tap.
Prijzen catering Maaltijd Discounter.
Netjes verzorgd vriendelijk en lekker! De prijzen van catering zijn zeer uiteenlopend. MaaltijdDiscounter heeft voor u een kleine rondgang gemaakt op internet en de catering prijzen onderzocht. De meeste cateraars bieden warme buffetten aan voor prijzen tussen 1750 en 25 per persoon. Budget cateraars nog steeds prijzig. Er zijn enkele cateraars die zeggen budget buffetten aan te bieden. Een van die partijen biedt een budget buffet aan voor maar liefst 1995 per persoon. Niet echt budget vinden wij. Het goedkoopste budget buffet dat wij op internet hebben kunnen vinden kost nog steeds 890 per persoon.

Contacteer ons

Meer resultaten voor prijzen catering