prijzen catering
Amuses, hapjes Meer A.J. Catering Meer.
Huisgemaakte huzarensalade 300., Vissalade met verse zalm en gerookte vissoorten 400., Pastasalade met tonijn of kip 300., Stokbrood met huisgemaakte kruidenboter 150., Verder kunnen wij salades op verzoek bereidden bijv. luxe rijstsalade met kip etc. al onze prijzen zijn excl.
Kosten Catering Prijzen catering.
Laat u zich eens culinair verwennen en informeer eens naar de mogelijkheden en prijzen van catering vanaf ongeveer 50 personen. Drie culinaire lijnen, dus altijd de juiste ingredi├źnten voor uw ontvangst. Copyright voorwaarden catering sites catering brabant catering factuur sitemap.
Varen in Haarlem De Waterkoets Catering Prijzen Rondvaart in Haarlem? Ga varen en genieten met de Waterkoets!
Op groepen van meer dan 25 personen is een korting van toepassing. Kinderen t/m 5 jaar varen gratis mee, van 6 t/m 12 jaar voor de halve prijs. Prijzen zijn totaalprijzen per persoon, dus inclusief boothuur, schipper en de eventuele bij het arrangement aangegeven catering.
Prijzen catering Maaltijd Discounter.
De prijzen van catering zijn zeer uiteenlopend. MaaltijdDiscounter heeft voor u een kleine rondgang gemaakt op internet en de catering prijzen onderzocht. De meeste cateraars bieden warme buffetten aan voor prijzen tussen 1750, en 25, per persoon. Budget cateraars nog steeds prijzig.
Lunch Archieven WK Catering Purmerend.
luxe gezonde lunch. Prijs per persoon.: Vraag vrijblijvend een offerte op. 1446 WC Purmerend. Telefoon: 0299 601 200. Fax: 0299 476 061. Maandag t/m Vrijdag: 0700: 1900.: Zaterdag en zondag geopend voor al uw buffetten en salades. 2016 WK Catering.
Nassau Catering PRIJZEN.
Alles is denkbaar. De ambachtelijke keuken van Nassau Catering staat garant voor kwalitatieve en smaakvolle gerechten voor een eerlijke prijs. De prijzen hieronder zijn slechts een indicatie want wij maken zoveel mogelijk voor u op maat. Naar uw wensen en budget.
Hapjes Twin Catering Partyservice.
Twin Catering Partyservice. 50 borrelhapjes Classic. 7 gevulde eieren met garnituur van peterselie. 7 canap├Ęs met kipfilet en mango chutney. 7 stukjes cervelaat met een roosje van Seranoham. 7 soesjes gevuld met maisroomkaas en marmelade. 7 tomaatjes gevuld met waldorfsalade walnootje en mandarein.
Buffet Everts Partycatering.
catering voor evenementen contact. Bij een feestelijke of speciale gelegenheid mag een buffet natuurlijk niet ontbreken. We reiken u enkele suggesties aan. U kunt direct berekenen wat uw feest gaat kosten. De prijzen zijn inclusief BTW. Bij een afname van 200 of meer in de Provincie Groningen of kop van Drenthe is de bezorging gratis, in de rest van het Noorden of bij een afname minder dan 200 wordt hiervoor een kleine bijdrage gevraagd.

Contacteer ons

Resultaten voor prijzen catering