hapjes bestellen tilburg
Brabants Hapjes Buffet La Cloche party catering events Tilburg en omgeving.
Een goed buffet hoeft niet altijd te bestaan uit gecompliceerde luxe gerechten. Met dit koude buffet heeft u bovendien geen werk in de voorbereiding. Een aantal hapjes is al klaar de rest kan door gasten zelf ter plekke worden aangepast naar voorkeur. Assortiment Brabantse kazen waaronder boerenkaas geitenkaas en Bastiaanse Blauwe met passende garnituren zoals Brabantse appelstroop druiven en gemengde noten. Assortiment Brabantse vleeswaren waaronder Brabantse zult Tilburgse Pasham en pikante grillworst met passende garnituren zoals cornichons en zilveruitjes. Romige selderijsalade met stukjes boerenham.
Hapjes buffet in omg. Tilburg.
10 x Maïsbrood met gerookte zalm. 10 x Witbrood met carpaccio. 12 x Roggebrood met brie. 12 x Soesje gevuld met Hollandse garnalen. 60 hapjes voor 3375. 10 x Maïsbrood met paté. 10 x Witbrood met Seranoham. 12 x Roggebrood met danish bleu. 12 x Soesje gevuld met gerookte zalm. 60 hapjes voor 3175.
AC hapjes deluxe catering Tilburg.
Of u nu luxe hapjes toastjes koude schotels BBQ tapas koud en/of warm buffet of broodjes wilt. Voor 4 personen een koude schotel of bijvoorbeeld voor 200 personen een compleet verzorgd feest. Bij AC hapjes deluxe catering uit Tilburg bent u aan het goede adres. Met Q-linaire groet Arno Claudia van Heijst. AC hapjes deluxe is klaar voor de allergenen wet heeft u een allergie meld het ons. U krijgt altijd een bevestiging van ons heeft u deze niet ontvangen dan is er iets mis gegaan. Woensdag 3 mei en Dinsdag 13 juni zijn wij vanaf 14.00 uur gesloten. Van maandag 31 juli t/m zondag 20 augustus zijn wij wegens de zomervakantie gesloten. Wilt u liever een. Neem dan contact met ons op.
Borrelhapjes buffet Joost Donders.
Dit borrelhapjes buffet is ideaal voor op feestjes of andere gelegenheden waarbij u uw gasten wilt verrassen en verwennen met heerlijke verse hapjes. Joost Donders Catering komt het buffet op afgesproken dag bezorgen en ophalen. Zo bespaart u zelf ook nog eens een hoop tijd! Een reactie plaatsen Reactie annuleren. Warm en koud buffet. Warm en koud buffet. Warm en koud buffet XL. Warm en koud buffet Deluxe. Combi pakket BBQ Wok. BBQ Keuze Menu NR.1. BBQ Keuze Menu NR.2.
Home Catering Wolfs.
Catering in Oosterhout Tilburg of Breda? Hapjesschaal.nl!
Uw catering in Oosterhout. U bent op zoek naar catering in Oosterhout? Hapjesschaal.nl is er voor iedereen die houdt van goed eten. Wij bezorgen diverse tapas hapjes en kipproducten bij u thuis. Eenvoudig online bestellen en gegarandeerd een succes! Hapjesschaal.nl is een ervaren cateraar die Oosterhout en omgeving voorziet van hoogwaardige hapjes. Al onze kiphapjes en tapas worden dagelijks vers voor u bereid in eigen keuken. Op deze manier hebben we goed zicht op de geleverde kwaliteit. Naast kwaliteit staat service bij ons ook hoog in het vaandel. Hapjesschaal.nl is uw partij voor catering in Oosterhout Tilburg en Breda. We zorgen voor een prachtige presentatie en komen de retourspullen gewoon weer bij u op komt halen.
Antilliaanse Hapjes Taarten.
Bezorgen binnen Tilburg is standaard 5. Voor bezorgen op zondagen vragen wij een toeslag. Hapjes boven de 100 stuks en taarten graag minimaal een week van te voren bestellen. hapjes onder de 100 stuks graag minimaal 4 dagen van te voren bestellen. Neem contact op en we kijken wat we kunnen doen! Voor taarten korter dan 1 week voor levering. voor hapjes meer dan 100 stuks korter dan een week voor levering. Of voor minder dan 100 hapjes korter dan 4 dagen van te voren voor levering. We rekenen hiervoor 20% toeslag op de bestelling. Indien u een vraag heeft kunt u het beste mailen naar info@antilliaansehapjesentaarten.nl.
Cateraar in Tilburg catering-info.nl.
Voor Hapjes buffetten tapas catering borrelhapjes hapjesbuffet een buffet warm of koud barbecue op uw verjaardag receptie bedrijfsfeest bruiloft tuinfeest op Lees meer. Wij zijn een indonesisch restaurant gevestigd in Tilburg Melati Dua en Alphen Bunga Melati. Wij verzorgen een complete catering bij u thuis op de zaak of op uw Lees meer. Een catering met een schotse twist. 013 54 333 88.

Contacteer ons

Meer resultaten voor hapjes bestellen tilburg