catering oss
Catering voor Uden, Heesch, Schaijk, Oss en Zevenbergen.
Genieten op locatie. Catering van Restaurant Zalen IJssalon Nieuw Schaijk. Zoekt u een goede catering in de regio Oss, Heesch, Uden en Schaijk? Wilt u uw gasten iets moois voorschotelen zonder dat u zelf dagen in de keuken staat te zwoegen?
Kliknieuws Oss Complimenten over sfeer bij BMP Catering Elzenburg.
OSS BMP Catering Elzenburg is iedere dag van de week geopend. Doordeweeks als lunchroom en cafetaria voor veelal werknemers van bedrijven en in het weekend als locatie voor feesten en partijen. Afgelopen vrijdag 1 september vierden eigenaars Rene en Karin van Schaijk dat ze de zaak tien jaar geleden overnamen.
Puur Imro, Catering Oss Sushi Bento Box BBQ Buffet Hapjes Partyservice Evenementen Diner Puur Imro.
Verdere ervaring deed hij ondermeer op bij topcateraar Van Hecke. Hij vestigde zich in Oss, nam Surinaams restaurant Madame Jeanette over en wist dat om te bouwen naar het succesvolle Zuid-Amerikaans restaurant Salsa. Over een heel andere boeg gooide hij het met zn trendy hapjesrestaurant Mezze, om daarna in diverse restaurants o.a.
Medewerker Catering vacatures, werk in Oss Indeed.nl.
Ontvang dagelijks een e-mail met nieuwe vacatures. Ontvang gratis e-mail updates voor de meest recente vacatures voor Medewerker Catering in Oss. Mijn e-mail: Alert opslaan Stuur mij ook een e-mail met voor mij aanbevolen vacatures Je kunt vacature-alerts op elk moment annuleren.
Catering vacatures, werk in Gemeente Oss Indeed.nl.
Ontvang dagelijks een e-mail met nieuwe vacatures. Ontvang gratis e-mail updates voor de meest recente vacatures voor Catering in Gemeente Oss. Mijn e-mail: Alert opslaan Stuur mij ook een e-mail met voor mij aanbevolen vacatures Je kunt vacature-alerts op elk moment annuleren.
Catering Oss De Telefoongids.
2 resultaten in Oss en omgeving. Drontermeer 10, 5347JJ, Oss. Beoordeel dit bedrijf https//www.detelefoongids.nl/mr-long/43543883/5-1/sn43543883: 0412-644968 Toon nummer. Catering en Party Verstraten. Standplaats Uden, bedient ook Oss. Party Cateringbedrijf Verstraten is een garantielabel voor een tot in de puntjes verzorgd feest.
Catering Frans vd Schoot.
Alle buffetten worden franco thuis bezorgd, ter plaatse opgebouwd en inclusief vuile afwas weer opgehaald. Bruikleen van bestek en borden is bij de prijs inbegrepen. Bediening op locatie is niet in de prijs inbegrepen, maar behoort wel tot de mogelijkheden.
G vd Brand Catering G vd Brand Catering.
Wij bezorgen het op locatie in de omgeving Oss, Heesch, Herpen, Uden of Wijchen. U heeft een feestje bij u thuis en wil graag een lekker partyhapje? Diverse broodjes en hapje beschikbaar. Tevens gratis bezorgd in omgeving Oss, Heesch, Herpen, Uden of Wijchen. Gerard van den Brand Catering.

Contacteer ons

Zoeken naar catering oss