catering groningen
Basarz catering.
Wij bezorgen uw bestelling boven de 12500, indien mogelijk, in en rondom Groningen in een straal van 10 km vanaf Basarz thuis. Voor het bezorgen berekenen wij een bedrag vanaf 950. Boven de 20000, in en rondom Groningen gratis. Bij catering boven de 12500, buiten een straal van 10 km berekenen we.
Italiaanse Catering Groningen Heerlijk Italiaanse gerechten en meer.
Catering in Groningen. Catering in Friesland. Catering in Drenthe. Catering in Overijssel. Catering in Gelderland. Catering in Noord-Brabant. Catering in Limburg. Catering in Flevoland. Catering in Utrecht. Catering in Noord-Holland. Catering in Zuid-Holland. Catering in Zeeland. Italiaanse catering in Amsterdam.
Professionele Catering Groningen Barbecues, Snackwagens, All-In Buffetten!
Cateringservice in Groningen, Drenthe en Friesland tegen lage prijzen! Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele cateraar in het noorden van het land, zit u bij ons zeker weten goed. Wij nemen u graag de volledige catering van uw feest of evenement uit handen.
Home Jasmijn CateringCatering in Groningen.
Backgrounds for Boxed Mode. Ranonkelstraat 30, 9741 LT Groningen. Welkom bij Jasmijncatering. Mediterrane en Noord-Afrikaanse catering. Voor al uw hapjes Buffetten. Voor al uw feesten binnen of buiten. Voor al uw evenementen. Tapas / Mezze. Lunch, High Tea, Party Specials.
Catering Groningen Beijk Catering Service.
Beijk catering verzorgt al ruim 23 jaar vele vormen van catering in Groningen en omgeving. Wanneer u Beijk uw catering in Groningen laat verzorgen, heeft u de keuze uit diverse arrangementen. Daarnaast kunt u kiezen uit een aantal unieke cateringlocaties in Groningen.
Indische Catering Indische Catering in o.a. Groningen, Friesland, Drenthe.
Onze Indonesische catering is ook uitermate geschikt voor een bruiloft, promotiefeest of personeelsfeest. Wij kunnen uw feest of evenement verzorgen door middel van een traditionele Indische catering op locatie.Vraag hier direct een offerte voor catering evenementen aan. De Indische Catering uit Groningen is tevens een official catering service point.
HOME.
Catering in Groningen. Verse en ambachtelijk bereide mezze, soepen, salades, vleesgerechten en pastas; ik verzorg het graag voor u. Uiteraard is dit slechts een greep uit de mogelijkheden en ga ik ook graag aan de slag met uw specifieke wensen.
Catering Groningen Friesland Foodfellas Cateraar.
Foodfellas Catering, voortgekomen uit een afstudeerproject aan de Hanzehogeschool, is inmiddels ruim twaalf jaar succesvol in het verzorgen van evenementen in Groningen, Friesland en Drenthe. Door kennis en kunde uit verschillende bedrijven en windstreken samen te brengen, kan Foodfellas Catering u een zeer uiteenlopend assortiment bieden.

Contacteer ons

Meer resultaten voor catering groningen