catering groningen
Catering Groningen Uitjethuis Kok aan huis Catering.
Vanuit onze vestiging in Groningen verzorgen wij sinds 2007 catering bij gasten thuis of op locatie. Of het nou gaat om een bruiloft, jubileum, verjaardag of receptie, met enthousiasme en toewijding verzorgen wij graag de catering van uw diner, walking dinner, buffet, lunch, high-tea, barbecue of borrel.
s'Amuse.'
Catering in stijl met champagne dames. Een team van professionals staat voor u klaar. Extra cachet met een DJ show van United Visions. Koks in actie tijdens diner in de der Aa Kerk. Diner verzorgen voor 400 gasten in de der Aa kerk in Groningen.
Catering Groningen Beijk Catering Service.
Beijk catering verzorgt al ruim 23 jaar vele vormen van catering in Groningen en omgeving. Wanneer u Beijk uw catering in Groningen laat verzorgen, heeft u de keuze uit diverse arrangementen. Daarnaast kunt u kiezen uit een aantal unieke cateringlocaties in Groningen.
Home Jasmijn CateringCatering in Groningen.
Backgrounds for Boxed Mode. Ranonkelstraat 30, 9741 LT Groningen. Welkom bij Jasmijncatering. Mediterrane en Noord-Afrikaanse catering. Voor al uw hapjes Buffetten. Voor al uw feesten binnen of buiten. Voor al uw evenementen. Tapas / Mezze. Lunch, High Tea, Party Specials.
Catering Groningen Studenten-Catering.nl.
Catering Groningen Emotion Events feesten evenementen.
Wij verzorgen feesten zowel voor particulieren als voor bedrijven; culturele evenementen, besloten congressen, symposia en recepties. Catering Groningen is mogelijk, maar ook Friesland, Drenthe, en de rest van Nederland. Catering op locatie, denk bijvoorbeeld aan een tuinfeest in Groningen, is ook zeker mogelijk.
Pepper Catering.
Pepper Catering heeft een aantal arrangementen voor u samengesteld maar uiteraard is het ook mogelijk om gezamenlijk met u een arrangement samen te stellen die volledig aangepast is aan uw wensen. Onze Pepper boot heeft een capaciteit tot maximaal 20 personen en er zijn verschillende vaarroutes in en rondom de stad Groningen.
Catering Groningen Friesland Foodfellas Cateraar.
Foodfellas Catering, voortgekomen uit een afstudeerproject aan de Hanzehogeschool, is inmiddels ruim twaalf jaar succesvol in het verzorgen van evenementen in Groningen, Friesland en Drenthe. Door kennis en kunde uit verschillende bedrijven en windstreken samen te brengen, kan Foodfellas Catering u een zeer uiteenlopend assortiment bieden.

Contacteer ons

Zoeken naar catering groningen