catering groningen
Catering Noord Gespecialiseerd in het organiseren en.
De Reuzenpan is de onvergetelijke eyecatcher bij iedere gelegenheid. Vang de aandacht én trakteer uw bezoekers! ALLES OVER DE REUZENPAN RESERVEREN. Welkom bij Catering Noord. Gespecialiseerd in het organiseren en verzorgen van feesten en partijen op locatie. Catering Noord biedt verschillende mogelijkheden voor lunches. Ons werkgebied is de noordelijke provincies Groningen Friesland en Drenthe. Alle lunch buffetten Online Bestellen. Welkom bij Catering Noord! Gespecialiseerd in het organiseren en verzorgen van feesten en partijen op locatie. Wij willen ons graag aan u voorstellen! Ons bedrijf is gespecialiseerd in het organiseren en verzorgen van feesten en partijen op locatie. Daarbij kunt u denken aan.
Home.
MamaMoos verzorgt catering voor feesten en partijen grootschalig kleinschalig zakelijk en particulier met als uitgangspunt vers smakelijk en eerlijk eten. Ook het gebruik van biologische en streekproducten behoort tot de mogelijkheden. Laat u culinair verrassen door MamaMoos. MamaMoos weet ook hele mooie en verrassende locatie's in en om Groningen om uw feest eens anders te vieren. Een bijzondere locatie is b.v. zorgboerderij de Mikkelhorst in Haren waar MamaMoos met biologische en streekproducten voor u kan koken in een landelijke omgeving. Of de 2Bunders in Ellerhuizen 30 min.
Basarz catering.
Wij wensen u plezier bij het samenstellen van al onze smakelijkheden. Wij bezorgen uw bestelling indien mogelijk in en rondom Groningen thuis. Voor het bezorgen berekenen wij een bedrag vanaf 800. Boven de 20000 in en rondom Groningen gratis. Bij grotere afstanden berekenen we 080 per km.
Catering Groningen Emotion Events feesten evenementen.
Wij verzorgen evenementen feesten en cateringen tot in de puntjes. Emotion Events catert voor bedrijven bij mensen thuis of op locatie. De mediterrane kook en eetcultuur is daarbij het voornaamste kenmerk. Wij verzorgen feesten zowel voor particulieren als voor bedrijven culturele evenementen besloten congressen symposia en recepties. Catering Groningen is mogelijk maar ook Friesland Drenthe en de rest van Nederland. Catering op locatie denk bijvoorbeeld aan een tuinfeest in Groningen is ook zeker mogelijk.
Schriemer Catering Uw cateraar in Groningen.
Verse groenten en met passie bereid. Zin in wat anders voor uw feestje of vergadering in Groningen? Graag verzorg ik de catering. Mag ik voor u koken?
NationaleVacaturebank maakt gebruik van cookies.
Bos en Bos Catering Groningen Cateraar.
DOT Groningen in de race voor horecaprijs. Finalist voor Groninger Ondernemingsprijs 2016. De jury van de Groninger Ondernemingsprijs 2016 heeft de namen bekendgemaakt van de drie finalisten. Horeca-exploitatie Groningen Airport Eelde nieuwe aanwinst BosBos Catering. Met ingang van 1 januari 2016 is BosBos Catering de nieuwe exclusieve horeca-exploitant van Groningen Airport Eelde. Sterrenkok Sergio Herman verrast culinair Groningen. Culinair Nederland is enthousiast over de documentaire Fucking Perfect over sterrenkok Sergio Herman. Collega's van restaurants in Groningen kregen een vertoning in besloten kring. Klik hier voor het hele artikel uit het DvhN PDF. Fine-dining op 200 borden. Onderscheid daar draait het vaak om in het bedrijfsleven.
Italiaanse Catering Groningen Heerlijk Italiaanse gerechten en meer.
Home Italiaanse catering Groningen. Bent u op zoek naar een Italiaanse Traiteur of Catering in Groningen en omstreken? Woont u in de buurt of in de regio van onderstaande steden? Dan verzorgen wij ook een Italiaanse Catering bij u op het werk voor een gezellig personeelsfeest of aan huis! Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan. Plaatsen in Groningen waar wij voor bedrijven of particulieren o.a. onze Italiaanse catering aanbieden. Italiaanse Catering in Groningen. Italiaanse Catering in Oldambt. Italiaanse Catering in Hoogezan-Sappemeer.

Contacteer ons

Resultaten voor catering groningen