catering groningen
Van Gelder Catering Groningen Home Specialist in Events Catering in Groningen.
Feest en Party Centrum Stadspark. Op de website van Van Gelder Catering. U gaat middels deze site kennis maken met een veelzijdig bedrijf welke opvallend actief is in catering organisatie verhuur en exploitatie. Alle aspecten van onze bedrijfsactiviteiten komen aan bod zodat u een goed beeld krijgt van datgene wat wij u te bieden hebben en u overtuigt dat u bij ons aan het goede adres bent! Bedrijfsonderdeel van Van Gelder Catering is ook Feest en party centrum stadspark breng een bezoek aan onze website Bezoek Website.
Catering Groningen Uitjethuis Kok aan huis Catering.
Zijn specialiteiten liggen in de Hollandse en Mediterrane keuken. Uitjethuis Groningen is u graag van dienst voor uw gelegenheid in Groningen Friesland Drenthe en de kop van Overijssel. Parkweg 93a 9725 EE Groningen. Telefoon 06-10023314 Email contact@uitjethuis.nl. Het was erg goed verzorgd en het was allemaal heerlijk ze waren alle bij vriendelijk. En voor herhaling vat baar. was helemaal super 2e kerstdag.Sido bedanktin 1 woord geweldig. Geweldig tuinfeest gehad met prima verzorging en heerlijk eten van de koffie met gebak zelf gemaakt!
Catering Groningen Cateringbedrijf Cateraar Cateringservice De Telefoongids.
Wat een geweldige gerechten lamsvlees met thijmsiroop. Getoond Groningen of zoekt u.
Catering Groningen Beijk Catering Service.
Daarnaast kunt u kiezen uit een aantal unieke cateringlocaties in Groningen. U kunt bij Beijk o.a. Beijk verzorgt catering in Groningen op een duurzame en verantwoorde manier. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologische en fairtrade producten. Daarnaast wordt er uitsluitend samengewerkt met lokale leveranciers uit Groningen. Doordat Beijk catering kiest voor leveranciers uit Groningen blijft de werkgelegenheid behouden in Groningen. Voor al uw cateringwensen in Groningen. Beijk catering is de aangewezen partij voor al uw cateringwensen in Groningen. Van een barbecue bij u thuis tot dagelijkse catering op uw bedrijf bij Beijk kunt u altijd terecht.
Professionele Catering Barbecue Snackwagens All-In Buffetten!
KNAL Verhuur kan u voorzien in volledige catering op vele manieren. Zo nemen wij graag de volledige organisatie van uw barbecue of buurtfeest uit handen leveren wij barbecuepakketten verhuren wij snackwagens inclusief personeel en desgewenst kunt u ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld salades en hapjesschalen. professionele kwaliteit 52 cm. 5 kg popcorn per uur. personeel 150x puntzak friet. Reiskosten 040 per km. Koelt snel en goed.
Hapas Catering.
Voor zowel particulieren als bedrijven. Hapas staat voor een andere manier van eten waarbij je van verschillende mediterrane gerechtjes kunt proeven en ondertussen lekker kunt kletsen en borrelen. Hapas serveert eten uit landen rondom de Middelandse zee van Italiaans tot Marokkaans van Spaans tot Grieks en Frans! Wij zorgen daarbij niet alleen voor heerlijke smaakvolle gerechtjes maar ook voor een sfeervolle en feestelijke presentatie. Hapas maakt van eten altijd een feestje!
Bos en Bos Catering Groningen Cateraar.
Finalist voor Groninger Ondernemingsprijs 2016. De jury van de Groninger Ondernemingsprijs 2016 heeft de namen bekendgemaakt van de drie finalisten. Horeca-exploitatie Groningen Airport Eelde nieuwe aanwinst BosBos Catering. Met ingang van 1 januari 2016 is BosBos Catering de nieuwe exclusieve horeca-exploitant van Groningen Airport Eelde. Paviljoen Sterrebos ook op maandagavond geopend. Vanaf 12 oktober aanstaande is Paviljoen Sterrebos ook op maandagavond geopend! Klik hier voor de website van Paviljoen Sterrebos. Sterrenkok Sergio Herman verrast culinair Groningen. Culinair Nederland is enthousiast over de documentaire Fucking Perfect over sterrenkok Sergio Herman. Collega's van restaurants in Groningen kregen een vertoning in besloten kring. Klik hier voor het hele artikel uit het DvhN PDF.
De Cateraars Home.
Welkom bij De Cateraars één van de grootste en meest ervaren partycateringspecialisten van het Noorden. Op diverse historische moderne of intieme locaties verzorgen wij de catering voor uw evenement feest of bijeenkomst. Al vijfentwintig jaar biedt De Cateraars de perfecte accommodatie en heerlijke gerechten. In al die jaren hebben we artiesten geboekt zalen gehuurd kerken aangekleed boten laten varen en met smaak de lekkerste verrassendste en kleurrijkste gerechten bereid. Ons team hoort graag wat we voor u kunnen betekenen. Kies links in het menu het onderwerp waar u meer over wilt weten. Mocht u nog vragen hebben of willen reserveren neemt u dan contact met ons op.

Contacteer ons

Zoeken naar catering groningen