catering drachten
Catering Drachten De Telefoongids.
De Hemmen 38/A Drachten. gevestigd in Drachten op de Hemmen 38a met onze 20 jaar ervaring kunnen wij u alles bieden op gebied van horeca en catering. /kc-catering/19662735/5-1/phoneDetails _blank 0512-544450 0512-54 Toon nummer. Catering t Haske Bowling en Zalencentrum. Jubileum receptie personeelsfeest diner bedrijfspresentatie beurs training cursus congres conferentie incentive. /catering-t-haske-bowling-en-zalencentrum/45284271/5-1/phoneDetails _blank 0513-415281 0513-41 Toon nummer.
Catering Drachten Partycentrum Strandheem.
Bedrijfscatering maar natuurlijk ook bij u thuis. Cateringservice Strandheem verzorgt partycatering bij u thuis of op het werk voor groepen vanaf 15 personen. Een receptie in uw bedrijf een gezellige barbecue bij u aan huis een familiedag voor medewerkers met hun gezinsleden of de opening van uw nieuwe bedrijf. Wij verzorgen het graag voor u. Rekening houdend met de grootte en de gewenste ambiance richten wij uw locatie in. Wij kunnen zorgen voor een geschikte partytent met meubilair groenvoorziening en sfeervolle verlichting.
Catering Drachten Schriemer Catering.
Ik lever u onder meer ambachtelijk bereide Libanese gerechten als fattous of hummus. Neem gerust vrijblijvend contact op als u goede catering zoekt in Drachten! Catering Drachten Catering Drachten Catering Drachten Catering Drachten. Catering Drachten Schriemer Catering. Mag ik voor u koken? 06 53 54 81 74. Buffet Groningen Catering Drachten Catering Groningen Diner Groningen Hapjes Groningen Kookworkshop Drachten Kookworkshop Groningen Online eten bestellen Groningen Thuisbezorgd Drachten Thuisbezorgd Groningen. Catering Drachten Schriemer Catering.
Catering Restaurant Het Spijshuys Boornbergum Drachten Bib Gourmand.
Dan zorgen wij graag voor de catering. Biedt uw gasten mooie gerechten perfect geserveerd op elke door u gewenste locatie. Het cateringteam van Het Spijshuys maakt een succes van elk evenement. Groot klein zakelijk of privé. Wij gaan de uitdaging graag met u aan zodat u als gastvrouw of gastheer samen met uw gasten kunt genieten! Het Spijshuys biedt u perfecte dienstverlening en een goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Alle catering in Drachten overzicht van 13 bedrijven over catering in Drachten.
De volgende 13 bedrijven gerelateerd aan catering service uit Drachten zijn gevonden. De bedrijven in onderstaande lijst bevinden zich in of in de omgeving van Drachten en behoren tot de categorie catering services. Klik op een van onderstaande links uit de rubriek catering services voor meer informatie. Hier vindt u ook de contactgegevens van de onderneming partycatering uit Drachten. Meer bedrijven in Drachten. Wij vonden meer informatie over partycatering. De volgende trefwoorden vallen ook onder deze bedrijven rubriek.
Catering Hotel Drachten.
geclassificeerd met 4 vergaderhamers. 31 512 52 07 05 31 512 52 07 05 24u bereikbaar lokaal tarief Hotel Drachten.
Assortiment KC-Catering.
Easy Catering Drachten samengegaan met A.J. Catering en Meer uit Harkema.
Eerderd dit jaar is Easy Catering Drachten samengegaan met A.J. Catering en Meer uit Harkema. Het nieuwe bedrijf gaat verder onder de naam A.J. Catering easy in party en events met vestigingen in Harkema en Drachten. Door het samengaan van de twee cateraarskan nu zowel de zakelijke als particuliere markt nog beter bediend kunnen worden. Zo kunnen wij binnen een groot gebied een betere service en een breder aanbod aan producten leveren. Daarnaast blijft de verhuur van horecabenodigdheden een belangrijk onderdeel binnen het bedrijf.

Contacteer ons

Resultaten voor catering drachten