catering drachten
Catering Hotel Drachten.
geclassificeerd met 4 vergaderhamers. 31 512 52 07 05 31 512 52 07 05 24u bereikbaar lokaal tarief Hotel Drachten.
Catering in Drachten Triviant Catering.
U de lusten wij de lasten. Triviant biedt u alle mogelijkheden om van uw evenement een geslaagde happening te maken. Van catering op maat voor bedrijven tot verhuur van meubilair en partytenten aan particulieren. We regelen het voor u 24/7! Ook voor uw last minute bestellingen. Wat u wenst realiseren wij. We denken graag actief met u mee. Met ons kleine maar zeer ervaren team kunnen we ook de grote partijen aan!
Catering Heerenveen / Joure / Drachten Betaalbare Cateraar WP Catering heerlijke hapjes en broodjes.
Uw bericht is verstuurd! Artikel niet meer op voorraad! Cart has been updated! Zoekt u een betaalbare professionele cateraar in Friesland? Dan ben u bij WPcatering aan het juiste adres. Wij verzorgen hapjes salades en complete buffetten.
Uitjethuis Catering Drachten Leeuwarden Sneek en Heerenveen.
Catering Drachten Leeuwarden Sneek en Heerenveen. Sinds 2007 verzorgen wij al catering bij mensen thuis bij bedrijven en op unieke locaties. Onze catering kent een uniek karakter zo bereiden wij de gerechten zo vers mogelijk op locatie en geven wij volledige begeleiding van het culinaire gedeelde van uw evenement. Onze prijzen zijn daarom dan ook altijd inclusief kok en eventueel bediening. Wij kennen een uitgebreid assortiment culinaire mogelijkheden Wij verzorgen met enthousiasme en toewijding graag de catering van uw diner tapas barbecue borrel of buffet.
Catering in Drachten Onder de Luifel.
Onder de Luifel bóven verwachting! 50 jaar lang ervaring dat is wat ons uniek maakt. Onder de Luifel is in deze tijd uitgegroeid tot de cateraar van Noord-Nederland. Zo cateren wij niet alleen in Leeuwarden waar wij gevestigd zijn maar ook in Drachten en omgeving. Wij organiseren zowel intieme huisdiners voor 2 gasten als zakelijke evenementen voor 2000 gasten. Geef uw wensen aan ons door deze zullen als raamwerk gelden voor de verdere organisatie. Laat aan ons weten wat u in gedachten heeft en wij denken met u mee.
Vreewyk Catering Fryslan.
Ook hebben wij de beschikking over een prachtige locatie voor uiteenlopende doeleinden. Meer informatie hierover kunt u vinden onder de link locatie in het menu.
Easy Catering Drachten samengegaan met A.J. Catering en Meer uit Harkema.
Eerderd dit jaar is Easy Catering Drachten samengegaan met A.J. Catering en Meer uit Harkema. Het nieuwe bedrijf gaat verder onder de naam A.J. Catering easy in party en events met vestigingen in Harkema en Drachten. Door het samengaan van de twee cateraarskan nu zowel de zakelijke als particuliere markt nog beter bediend kunnen worden. Zo kunnen wij binnen een groot gebied een betere service en een breder aanbod aan producten leveren. Daarnaast blijft de verhuur van horecabenodigdheden een belangrijk onderdeel binnen het bedrijf.
Easy Catering Drachten Nationale Onderwijsgids.

Contacteer ons

Op zoek naar catering drachten?