catering drachten
Uitjethuis Catering Drachten, Leeuwarden, Sneek en Heerenveen.
De prijs is dan inclusief kok en eventueel bediening, maar ook inclusief servies, bestek, linnen en eventueel chavingsdishes, buffettafels en barbecues. Wij verzorgen catering in Groningen, maar wij komen ook graag uw culinair evenement verzorgen in Drachten, Leeuwarden, Sneek of Heerenveen.
Catering in Drachten Triviant Catering.
In drachten en omstreken. U de lusten, wij de lasten. Triviant biedt u alle mogelijkheden om van uw evenement een geslaagde happening te maken. Van catering op maat voor bedrijven tot verhuur van meubilair en partytenten aan particulieren. We regelen het voor u, 24/7!
Catering Drachten hapjes, drankjes, bediening etc Restaurant Old Dutch.
Home Catering Drachten. Binnenkort iets te vieren in Drachten en op zoek naar een cateraar? Wij vervullen graag die rol voor u. Met onze zeer uitgebreide keuken hebben we altijd een passend buffet bij uw evenement. Dat kan een zakelijk iets zijn, maar ook gewoon een gezellig tuinfeest bij u thuis in Drachten.
Vreewyk Catering Fryslan.
Ook hebben wij de beschikking over een prachtige locatie voor uiteenlopende doeleinden. Meer informatie hierover kunt u vinden onder de link locatie in het menu. Vreewyk Catering Frysln 9205 BZ Drachten Tel: 0512 330254 of 06-38822460 Fax 0512 366 201 info@vreewyk.nl.
Easy Catering Drachten samengegaan met A.J. Catering en Meer uit Harkema.
Bredere inzetbaarheid door fusie. Eerderd dit jaar is Easy Catering Drachten samengegaan met A.J. Catering en Meer uit Harkema. Het nieuwe bedrijf gaat verder onder de naam A.J. Catering, easy in party en events met vestigingen in Harkema en Drachten.
Catering in Drachten Onder de Luifel.
Onder de Luifel, bóven verwachting! Catering in Drachten. 50 jaar lang ervaring, dat is wat ons uniek maakt. Onder de Luifel is in deze tijd uitgegroeid tot de cateraar van Noord-Nederland. Zo cateren wij niet alleen in Leeuwarden waar wij gevestigd zijn maar ook in Drachten en omgeving.
Alle catering in Drachten, overzicht van 19 bedrijven over catering in Drachten.
Bedrijven in Drachten. Catering in Drachten. Catering in Drachten. De volgende 19 bedrijven gerelateerd aan catering service uit Drachten zijn gevonden. Meer over catering. De bedrijven in onderstaande lijst bevinden zich in of in de omgeving van Drachten en behoren tot de categorie catering services.
Ami Catering Drachten indonesische specialiteiten catering Drachten.

Contacteer ons

Zoeken naar catering drachten