catering drachten
Home Catering drachten.
Geen produkten in bestelling. Catering Drachten is onderdeel van Hapjes aan huis, een partyservice voor o.a. hapjes, buffetten, bbq, high tea en salades voor elke gelegenheid. Catering Drachten biedt u de mogelijkheid om online het cateringassortiment te bekijken en te bestellen.
Uitjethuis Catering Drachten, Leeuwarden, Sneek en Heerenveen.
De prijs is dan inclusief kok en eventueel bediening, maar ook inclusief servies, bestek, linnen en eventueel chavingsdishes, buffettafels en barbecues. Wij verzorgen catering in Groningen, maar wij komen ook graag uw culinair evenement verzorgen in Drachten, Leeuwarden, Sneek of Heerenveen.
Catering in Drachten Triviant Catering.
In drachten en omstreken. U de lusten, wij de lasten. Triviant biedt u alle mogelijkheden om van uw evenement een geslaagde happening te maken. Van catering op maat voor bedrijven tot verhuur van meubilair en partytenten aan particulieren. We regelen het voor u, 24/7!
DSR food catering bestellen in Drachten, Haulerwijk, Oosterwolde, Bakkeveen.
Wij adviseren u hierbij graag. Het is immers al moeilijk genoeg om te kiezen uit onze vele hapjesschalen, uitgebreide tapasschalen, buffetten, salades, high tea en warme hapjes. Wist u dat wij ook nog eens zeer voordelige catering in Drachten en omstreken bieden?
Catering in Drachten Onder de Luifel.
Al 50 jaar is Onder de Luifel hét adres in Noord Nederland voor partyservice en catering. In al die jaren hebben we de broodnodige ervaring opgedaan. Ooit gestart als proeflokaal van de Friese Zuivelbond, maakte Onder de Luifel al snel faam als partycateraar. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot de grootste partyservice organisatie van Friesland en één van de grootste van Noord-Nederland. In 2006 is Onder de Luifel verhuisd naar een nieuwe locatie, die volledig is ingericht op de partyservice. Hierdoor worden service, kwaliteit en hygiëne nog beter gegarandeerd. Onder de Luifel is gevestigd in Leeuwarden en catert door heel Friesland waaronder ook Drachten, Heerenveen en Sneek.
Catering Drachten hapjes, drankjes, bediening etc Restaurant Old Dutch.
Home Catering Drachten. Binnenkort iets te vieren in Drachten en op zoek naar een cateraar? Wij vervullen graag die rol voor u. Met onze zeer uitgebreide keuken hebben we altijd een passend buffet bij uw evenement. Dat kan een zakelijk iets zijn, maar ook gewoon een gezellig tuinfeest bij u thuis in Drachten.
Astro Catering in Drachten Catering Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Astro Catering Drachten. De Rival 20 9207CR Drachten. Bedrijf nu anoniem bellen.: Waarom anoniem bellen? Privacy op uw telefoon, geen last van callcenters. Voorkom dat u op verkeerde momenten wordt teruggebeld. Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden.
KC Catering in Drachten Catering Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Kaartweergave KC Catering Drachten. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan KC Catering in Drachten. Gerelateerde bedrijven KC Catering Drachten. Grandcafé Restaurant t Smeln. Moleneind NZ 14. Brasserie de Waag.

Contacteer ons

Zoeken naar catering drachten