catering drachten
Home Catering drachten.
Komt u er niet uit bel dan 06-52335844 of vul ons offerteformulier in. Wij verzorgen al uw cateringopdrachten door heel Nederland vanuit 65 keukens! Catering Drachten is een uniek samenwerkingsverband van cateraars door heel Nederland. Door de landelijke verspreiding is het mogelijk om overal in het land onze hapjes te leveren. Dit betekent door heel Nederland hetzelfde aanbod dezelfde prijs en dezelfde kwaliteit. Het bestellen via onze website is snel en eenvoudig. U maakt een keuze geeft aan waar en wanneer de hapjes geleverd moeten worden en bevestigt de bestelling. Voor een uitgebreide partycatering zoals een uitgebreid buffet lunch tapas tuinfeest bbq of housewarming party kunt u ons offerteformulier invullen.
Uitjethuis Catering Drachten Leeuwarden Sneek en Heerenveen.
Catering Drachten Leeuwarden Sneek en Heerenveen. Sinds 2007 verzorgen wij al catering bij mensen thuis bij bedrijven en op unieke locaties. Onze catering kent een uniek karakter zo bereiden wij de gerechten zo vers mogelijk op locatie en geven wij volledige begeleiding van het culinaire gedeelde van uw evenement. Onze prijzen zijn daarom dan ook altijd inclusief kok en eventueel bediening. Wij kennen een uitgebreid assortiment culinaire mogelijkheden Wij verzorgen met enthousiasme en toewijding graag de catering van uw diner tapas barbecue borrel of buffet.
Catering in Drachten Onder de Luifel.
Onder de Luifel bóven verwachting! 50 jaar lang ervaring dat is wat ons uniek maakt. Onder de Luifel is in deze tijd uitgegroeid tot de cateraar van Noord-Nederland. Zo cateren wij niet alleen in Leeuwarden waar wij gevestigd zijn maar ook in Drachten en omgeving. Wij organiseren zowel intieme huisdiners voor 2 gasten als zakelijke evenementen voor 2000 gasten. Geef uw wensen aan ons door deze zullen als raamwerk gelden voor de verdere organisatie. Laat aan ons weten wat u in gedachten heeft en wij denken met u mee.
Vreewyk Catering Fryslan.
Ook hebben wij de beschikking over een prachtige locatie voor uiteenlopende doeleinden. Meer informatie hierover kunt u vinden onder de link locatie in het menu.
Easy Catering Drachten samengegaan met A.J. Catering en Meer uit Harkema.
Eerderd dit jaar is Easy Catering Drachten samengegaan met A.J. Catering en Meer uit Harkema. Het nieuwe bedrijf gaat verder onder de naam A.J. Catering easy in party en events met vestigingen in Harkema en Drachten. Door het samengaan van de twee cateraarskan nu zowel de zakelijke als particuliere markt nog beter bediend kunnen worden. Zo kunnen wij binnen een groot gebied een betere service en een breder aanbod aan producten leveren. Daarnaast blijft de verhuur van horecabenodigdheden een belangrijk onderdeel binnen het bedrijf.
Catering Hotel Drachten.
geclassificeerd met 4 vergaderhamers. 31 512 52 07 05 31 512 52 07 05 24u bereikbaar lokaal tarief Hotel Drachten.
A.J. Catering in Drachten.
Catering Easy in Party Event is een onderneming die jarenlang veel ervaring heeft opgedaan in de horeca catering en dienstverlening. Aandacht voor detail en presentatie is naast persoonlijk contact en een uitstekende kwaliteit het sleutelwoord voor onze onderneming. Megaspies specialist van het noorden. Passie voor eten en kwaliteit. Nieuw Onze Smoker XXL. De Flamma is een unieke beleving in outdoor cooking op de houtgestookte Flamma kan een diversiteit van producten bereid worden.
Alle catering in Drachten overzicht van 16 bedrijven over catering in Drachten.
De volgende 16 bedrijven gerelateerd aan catering service uit Drachten zijn gevonden. De bedrijven in onderstaande lijst bevinden zich in of in de omgeving van Drachten en behoren tot de categorie catering services. Onderstaande items zijn gerelateerd aan catering services. Klik een bedrijf aan voor onder andere de contactgegevens welke gerelateerd is aan partycatering in Drachten. Meer bedrijven in Drachten. Wij vonden meer informatie over partycatering.

Contacteer ons

Op zoek naar catering drachten?