catering bennekom
Catering kookstudio's.'
A tot Z Catering Bennekom. A tot Z Catering Bennekom, voor al uw catering op locatie of bij u thuis. De kreet Wij geven smaak aan uw ideeën' vertaald de achterliggende gedachte van Smaakidee. U kent het vast. Kook mee met René.
Alle ingredienten voor een lekkere barbecue!
Bel 0318 43 17 42 of mail naar bestel@lekkerbarbecuen.nu. Lekkerbarbecuen.nu is een onderdeel van A tot Z Catering Bennekom. U kunt kiezen uit verschillende Barbecue pakketten die u zowel per mail als telefonisch kan bestellen. Wij leveren vanaf 10 personen in de regio Ede, Bennekom, Wageningen, Renkum.
Catering Restaurant De Eetwinkel Bennekom.
kaart voor thuis. Voor al onze catering mogelijkheden geldt: Minimaal 10 personen en een week van te voren bestellen. Bij minder dan 10 personen of bestellingen korter dan een week van te voren graag even bellen. Restaurant de Eetwinkel. 6721 WV Bennekom.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Catering Bennekom De Telefoongids.
Edeseweg 124, 6721KE, Bennekom. Kasteel Heukelum en het naastgelegen Koetshuis worden tegenwoordig gebruikt voor trouwerijen, feesten, diners, recepties, catering, conferentieoord en overnachtingen Lees meer. Beoordeel dit bedrijf https//www.detelefoongids.nl/hoekelum-kasteel/20137429/5-1/sn20137429: 0318-632124 Toon nummer. 12 resultaten binnen een straal van Bennekom. Pizzafestijn Exclusieve Italiaanse Catering.
Refresh.
Feestlocatie Bennekom Vind je feestlocatie op DNLS.
Dus heeft u bijvoorbeeld entertainment nodig, dan kunnen zij u daarmee helpen. De meeste feestlocaties in Bennekom verzorgen zelf de catering, er zijn er maar een klein aantal die eigen catering toestaan op de locatie. Uiteraard staat dit duidelijk weergegeven bij de feestlocatie in Bennekom.
Groepsrestaurant A A te Bennekom bij Ede Wageningen voor feesten, bruiloften, recepties, vergaderingen, lunch, barbeceu's, renie, verjaardagen of gewoon zomaar!
Groepsrestaurant A A vindt u in het midden van Nederland., tussen Ede en Wageningen ligt het gezellige dorpje Bennekom. En in het midden van Bennekom is A A gevestigd. Wij beschikken over de juiste locatie voor uw activiteit, o.a.: Verjaardagen Reunie Bruiloft/receptie.

Contacteer ons

Op zoek naar catering bennekom?