catering apeldoorn
Binnenpret.
Makkelijk en zeer smaakvol. Keuze uit verschillende feestschalen en luxe hapjes plateaus Lees meer. Hoofd hart en binnenpret.
Catering De Pastafiets.
Iets te vieren of geen tijd om zelf in de keuken te staan? Naast de mogelijkheid de Pastafiets op locatie te boeken kunnen wij onze heerlijkheden ook op bestelling bereiden in De Pastazaak. Onderstaande opties zijn een greep uit onze mogelijkheden we maken graag een offerte op maat. Neem contact met ons op voor het aanvragen of direct bestellen van één van onderstaande specialiteiten. Bestellingen voor borrelplanken zijn op te halen in De Pastazaak aan de Asselsestraat 130A of in overleg thuis te bezorgen in Apeldoorn minimale bestelwaarde 4950. Buffetten bezorgen wij altijd aan huis en de volgende dag halen we het buffet inclusief afwas weer op!
Bielderman Catering in Deventer Catering in Apeldoorn.
Service tot aan uw deur! Wij verzorgen ook uw Catering in Apeldoorn voor overige plaatsen zie ons postcode bezorgingsgebied.
Traiteur Delicat.
Iets dat u terug ziet én proeft in onze verse kant-en-klaarmaaltijden vleeswaren vis oliën en azijnen delicatessen en exclusieve gekoelde wijnen. Koop het in onze winkel of laat ons zowel zakelijk als particulier uw catering verzorgen. Délicat Events heeft ruime ervaring in het regelen van events. Vaak omvat de organisatie veel meer dan alleen de catering. Organisatorisch zijn we sterk. Heeft u een groot event te organiseren waar de hele aankleding moet worden verzorgd de muziek moet worden geregeld gastheren/vrouwen aanwezig moeten zijn voor de ontvangst van uw gasten en waar de catering moet worden verzorgd? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee en delen met plezier onze ervaring.
Geurt Janssen Cateringservice Geurt Janssen Cateringservice.
Wilt u meer informatie of mij persoonlijk spreken? Welkom op de website van Geurt Janssen Cateringservice Apeldoorn. Welkom op de webwinkel van Geurt Janssen Catering en Barbecuespecialist. Hier ziet u een mooi uitgebreid assortiment aan heerlijke party producten. Winkelt u rustig verder en mocht er iets ontbrekenneem dan gerust even contact met ons op. Op dit moment hebben we ook weer nieuwe producten geuploaded. ik noem even onze gourmetschotels de verse vleesproducten zijn verder uitgebreid en wat dacht u van onze hapjes pan assortiment. Het laatste is ook heerlijk voor de komende feestdagen. Woont u buiten Apeldoorn? Geen probleemwe berekenen dan wel bezorgkosten.
Catering Apeldoorn Partyservice Apeldoorn Van hapje tot Happening!
Ons bedrijfsfeest was fantastisch complimenten voor de just in time levering! Voor volgend jaar zetten we weer een.
Catering Apeldoorn Partycare van tuinfeest tot business event.
met als doel u als gast naar alle tevredenheid van dienst te zijn. Elke feestelijke gelegenheid wordt een kwalitatief verrassend smaakvolle belevenis. Of het nu gaat om een sfeervolle locatie of creatieve catering. PartyCare is altijd stijlvol trendy persoonlijk en origineel. Onderscheidende catering voor o.a. Hapjes Tafelkistjes Sushi High Tea. Barbecues Grillbuffetten Veluws varken aan het spit. Smaakvol en hoge kwaliteit voor elk budget. Wij hanteren een hoge kwaliteit hygiëne standaard en werken uitsluitend met. Pure Verse en Eerlijke streekproducten. Die verantwoordelijke vaak Biologische en bewust gekozen gerechten vindt u terug in onze hapjes koud warme buffetten Veluwse barbecue en grillbuffetten culinaire gerechten en wijnen. Heeft u een allergie? Laat het ons weten!
Indonesische Catering Apeldoorn Selera Anda de Catering specialist!
Zoek jij een cateringservice in Apeldoorn? Dan ben je bij Selera Anda aan het juiste adres! Met overheerlijke gerechten zorgen wij er voor dat jou klanten vrienden collegas familie de lekkerste gerechten krijgt van de Indonesische keuken. Ook kan je bij Indonesische catering Apeldoorn terecht voor Indische rijsttafels. Met jarenlange ervaring in de Indonesische keuken weten wij precies welke smaak goed bevalt in onze klanten! Indonesische Catering Apeldoorn voor de beste service.

Contacteer ons

Resultaten voor catering apeldoorn