catering den haag
René Van den Broek Party-Catering in Den Haag voor Particulieren en Bedrijven Home. Home.
Wij hebben echt heel veel positieve reacties gekregen op het jubileum; en ook de catering. Catering van het seizoen; Een verfrissend zomerbuffet. Elk seizoen zorgt René van de Broek catering uit Den Haag voor een bijzonder buffet dat past bij het seizoen.
Tapas Catering Den Haag, voor bedrijfsfeesten en partijen.
Bekijk snel de buffetten! Catering op locatie in de regio Den Haag, proef de heerlijke tapas! Van Scheveningen tot Delft, van Haagse Hout tot De Uithof, catering in Den Haag op elke gewenste locatie. Vinilux met Tapas.nl verzorgt uw catering.
Professionele catering in Den Haag 360FOODEVENTS.
Professionele catering in Den Haag. U wilt door middel van catering in Den Haag goed voor de dag komen met een lunch, borrel of diner? U organiseert een feest, congres of evenement waarbij u uw gasten tot in de puntjes wilt verwennen?
CateringMeesters Kookkunst op Locatie, in Den Haag en omstreken.
Zo zijn wij huiscateraar van het Gemeentemuseum Den Haag en exclusief cateraar bij onder andere Escher in Het Paleis, het Museon en Pulchri Studio. Naast deze bijzondere culturele locaties, beschikken wij over een uitgebreid portfolio aan andere unieke locaties en gebouwen. Bent u op zoek naar een speciale plek voor uw evenement of wenst u catering bij u op kantoor?
Catering Den Haag? Floris V is uw cateraar Den Haag!
Catering Den Haag? Floris V is dé cateraar Den Haag. Wel een mooie locatie gevonden, maar nog geen catering Den Haag? Dan zijn wij de aangewezen partij als cateraar Den Haag. Ons restaurant is volledig voorbereid om van uw feest of evenement een geslaagde gebeurtenis te maken!
Your Choice Catering Den Haag Uw cateraar in Den Haag.
Your Choice Catering Den Haag voorziet uw receptie, bruiloft of zakelijke netwerk bijeenkomst van een heus diner terwijl u gewoon vrij rond kunt lopen. Niet alleen voor feesten en partijen kunt u aankloppen bij Your Choice Catering Den Haag, maar ook voor alle vormen van bedrijfscatering.
Italiaanse catering in Den Haag e.o. Sapore.
Sapore is dé Italiaanse traiteur in Den Haag die garant staat voor Italiaanse catering op maat. Dagverse gerechten volgens authentieke Italiaanse receptuur. Voor groepen vanaf 15 personen verzorgen wij Italiaanse catering op elke gewenste locatie in Den Haag en omstreken.
Catering in den Haag: de Buffetten Boer staat voor u klaar! Voor 1200: besteld, morgen bezorgd. Vlees, vis en verse ingrediënten. Inclusief BBQ, borden en bestek. Geen afwas.
Catering den Haag. Uw catering in den Haag laten verzorgen door de Buffetten Boer brengt veel voordelen met zich mee. Wij leveren en halen gratis alles bij u op. Een bestelling bij de Buffetten Boer brengt een lach op het gezicht van uw gasten.

Contacteer ons

Meer resultaten voor catering den haag