catering den haag
Catering Den Haag Sallo's.'
Health Food Hotspot FOAM Catering.
In een van de gezelligste buurten van Den Haag heeft FOAM sinds 2016 de deuren van haar gloednieuwe Health Food Hotspot geopend. Een frisse, lichte locatie met een heerlijke tuin waar je terecht kan voor lekkere biologische koffie, verse sappen en een heerlijke lunch of goed ontbijt.
Professionele catering in Den Haag 360FOODEVENTS.
Professionele catering in Den Haag. U wilt door middel van catering in Den Haag goed voor de dag komen met een lunch, borrel of diner? U organiseert een feest, congres of evenement waarbij u uw gasten tot in de puntjes wilt verwennen?
René Van den Broek Party-Catering in Den Haag voor Particulieren en Bedrijven Home. Home.
Wij hebben echt heel veel positieve reacties gekregen op het jubileum; en ook de catering. Catering van het seizoen; Een gezellig winterbuffet. Elk seizoen zorgt René van de Broek catering uit Den Haag voor een bijzonder buffet dat past bij het seizoen.
Leonore's' Catering Westeinde 137a 2512GW Den Haag.
te bedenken en daar een passende offerte bij te maken. Bel of mail dus gerust voor een afspraak. een kijkje in de keuken. Voor elke gelegenheid. iets heerlijks op tafel. of op de bar. 2512 GW Den Haag. 06 24 85 37 44. Copyright 2016 Leonore's' Catering.
Kersvers Catering Den Haag Cateraar Den Haag. Instagram.
Lunch op uw kantoor. Waarom Kersvers Catering? Welkom bij Kersvers Catering Den Haag Cateraar Den Haag e.o. Zoekt u naar echt lekkere, creatieve catering in Den Haag? Kersvers Catering is een modern, dynamisch cateringbedrijf Den Haag dat zich onderscheidt door flexibiliteit, verse producten, service en duurzaamheid.
Juni Catering Den Haag verse, huisgemaakte catering op maat.
Organiseer je een event en heb je hulp nodig bij het invullen en vormgeven van de catering of wil je weten waar je een geschikte locatie in Den Haag kunt vinden? Neem dan vooral contact met ons op, we helpen je graag verder.
Hof Catering Een grote passie voor goed eten en drinken.
Maar bij Hof Catering gaan we verder en zijn alle medewerkers vaardig achter het fornuis en hebben verstand van theoretische zaken als allergenen, diëten en hygiëne. En bovenal hebben zij vooral smaak. Dat daarover niet te twisten valt is niet waar, want dat doen zij dagelijks. Onze gasten merken dat aan heerlijke gerechten, maar ook aan de betrokken gastvrijheid. Het zijn ten slotte de medewerkers die het voor u doen. Begin het nieuwe jaar met een powerstart! Rob, de nieuwjaarsreceptie komt er weer aan. Kun jij die voor ons cateren? Voor hoeveel mensen vraag je? Tja, we hebben tweehonderd medewerkers, maar de animo is altijd zo laag. Ik hoop dat toch zeker de helft komt. Dit hoor ik vaker van onze relaties. Iedereen wil het nieuwe jaar tijdens een feestelijke bijeenkomst met zijn medewerkers aftrappen. Gezellig met een drankje en een lekker hapje elkaar weer zien na de feestdagen. Terugblikken op de resultaten van het vorige jaar, maar ook en vooral vooruitkijken op he. Jan van Nassaustraat 62. 2596 BV Den Haag.

Contacteer ons

Op zoek naar catering den haag?