catering den haag
Indische Catering Den Haag Indonesische Catering.
Home / Indische Catering Den Haag. Indische catering specialist Den Haag! Bel GRATIS de cateringlijn dagelijks tot 2000 uur 0800 888 888 5. In 1986 openden wij onze kleine maar fijne Indonesische toko aan de Appelstraat in Den Haag. Toko Asli Indonesia is dé specialist in het verzorgen van Indonesische catering. Een heerlijk Indonesisch buffet bij elke feestelijke gelegenheid. Volledige verzorging van decoratie tot personeel!
Catering Den Haag? Floris V is uw cateraar Den Haag!
Floris V is dé cateraar Den Haag. Wel een mooie locatie gevonden maar nog geen catering Den Haag? Dan zijn wij de aangewezen partij als cateraar Den Haag. Ons restaurant is volledig voorbereid om van uw feest of evenement een geslaagde gebeurtenis te maken! We regelen de hapjes van kleine amuses tot aan complete diners en uiteraard de drankjes zoals u van een cateraar Den Haag mag verwachten. De bediening is natuurlijk professioneel net als de ervaren koks. Aankleding en meubilair nodig? Ook dit is geen probleem bij onze allround catering Den Haag.
René Van den Broek Party-Catering in Den Haag voor Particulieren en Bedrijven Home. Home.
Vraag hier een offerte aan. Persoonlijke Catering voor alle smaken. René van den Broek Party catering verzorgt al vele jaren catering voor particulieren en bedrijven in Den Haag en omstreken. Bij René van den Broek is veelzijdig. Om u een indruk te geven van de mogelijkheden vindt u op deze website een aantal vaste arrangementen voor diners buffetten en hapjes. Indien gewenst past cateraar René van den Broek de catering volledig aan op uw smaak en uw budget. Want de gerechten die René serveert en bereidt moeten u passen. Ze moeten bij de gelegenheid passen. En vooral ook bij uw gasten. meer over René van den Broek. Een slagje Haagse bluf.
Tapas Catering Den Haag voor bedrijfsfeesten en partijen.
Dan heeft u gevonden wat u zoekt een bijzondere smaakvolle een wat anders dan een standaard buffet catering met heerlijke Spaanse hapjes. Uw catering in Den Haag compleet en goed verzorgd door Tapas.nl. 2016 special Ook dit jaar zijn wij graag uw tapas cateraar voor uw personeelsfeesten en bedrijfsfeesten. Wij helpen graag in de party catering voor uw personeelsfeest of bedrijfsfeest Vraag ons naar de mogelijkheden! Bekijk snel de buffetten! Catering op locatie in de regio Den Haag proef de heerlijke tapas! Van Scheveningen tot Delft van Haagse Hout tot De Uithof catering in Den Haag op elke gewenste locatie. Vinilux met Tapas.nl verzorgt uw catering.
Catering Den Haag Hoogeboom Partyservice.
U bent hier Home. Zoekt u catering in Den Haag voor het volledig verzorgen van uw feest of afleveren van een heerlijk buffet? Laat dan uw catering in Den Haag verzorgen door Hoogeboom Partyservice. Wij zijn een gerenommeerd bedrijf met veel ervaring op het gebied van catering in Den Haag en daar kunt u van profiteren. Onze vakkundige medewerkers zijn u graag van dienst met catering in Den Haag en kunnen uw happening tot in de puntjes verzorgen. Catering in Den Haag op maat.
EG Catering Den Haag Home.
klik hier voor uw bestellijst. BBQ van af 1000. Hapjes catering den haag.
Catering in Den Haag e.o. Restaurant De Tapperij Den Haag Nederland.
Een borrel diner of lunch kunnen wij bij u thuis of op locatie geheel voor u verzorgen. Er is veel mogelijk vanaf het leveren van hapjes tot aan een geheel verzorgde lunch diner.
Catering Juni Lekkernijen.
Van vergaderingen symposia debatten en lezingen tot grotere feesten filmvoorstellingen en bruiloften. Naast Het Nutshuis zijn we de huiscateraar van twee andere unieke locaties in Den Haag. Wil je daar meer over weten? Klik dan op de link voor meer informatie. Zie ons ruime klantenbestand Waar vliegt onze paradijsvogel overal heen? Klik de vogel voor ons klantenbestand. Juni staat niet alleen voor creatief koken maar ook voor creatief ondernemen én organiseren. Wist je dat we bij grote evenementen los van de catering met de organisatie kunnen meedenken denken over het hele concept en de uitvoering? Je kunt ons inhuren voor het verzorgen van grote zakelijke recepties op locatie maar ook op muziek kunst en filmfestivals.

Contacteer ons

Op zoek naar catering den haag?