catering hoogeveen
Catering International Hoogeveen.
Dan is onze catering service een aanrader! Lekker onbezorgd laat u het bestelde gerechten op locatie bezorgen. Waardoor u geheel ontspannen, alle aandacht en tijd overhoud voor uw gasten. De gerechten worden warm gehouden door middel van een warmhoudschaal. En na afloop halen wij deze spullen weer op. Indien nodig kunnen wij bestek en borden er bij leveren. Hieronder vindt u de samenstelling van de verschillende buffetten. Onze afhaal menukaart. Chinees Indisch Restaurant International Toldijk 23 7901 TA Hoogeveen 0528 270757 Kvk-nummer 6557955.
Catering voor bedrijven en particulieren in Hoogeveen en omgeving?
Catering op locatie voor bedrijven en particulieren in Hoogeveen en omgeving? Gasterij Catering De SchildHoeve heeft jarenlange ervaring in catering op locatie. Onze persoonlijke dienstverlening in een ontspannen omgeving zal een ware beleving zijn voor u en al uw gasten.
Catering J. van t Hooge Klooster Hoogeveen Klooster Hoogeveen.
Het Klooster Hoogeveen wil informeren en inspireren over gezond leven. Onze deuren staan altijd open; we zijn er voor jong en oud, ziek en gezond. Samen geven we elke dag invulling aan ons motto Fit door het leven. 7902 AC Hoogeveen.
Alle catering in Hoogeveen, overzicht van 11 bedrijven over catering in Hoogeveen.
Bedrijven in Hoogeveen. Catering in Hoogeveen. Catering in Hoogeveen. De volgende 11 bedrijven gerelateerd aan catering service uit Hoogeveen zijn gevonden. Meer over catering. De bedrijven in onderstaande lijst bevinden zich in of in de omgeving van Hoogeveen en behoren tot de categorie catering services.
PartyService Smand De beste cateraar in en om Hoogeveen.
Vakmanschap is meesterschap zegt men wel eens en bij ons is dat zeer zeker op zijn plaats. Onder de rook van Hoogeveen bereiden wij voor u in onze ambachtelijke keuken de meest uiteenlopende cateringsgerechten en daarbij leveren wij ook een geweldig goeie en professionele service.
Catering J. van t Hooge.
Middels een ruime verhuurvloot van diverse materialen en een goed logistiek apparaat maakt VTH van elke locatie een unieke feestlocatie. Van een steigerhouten statafel met gezellig haardje tot een compleet ingerichte feesttent met professionele verlichting, geluid en entertainment! Alle rechten voorbehouden Catering Party Service van t Hooge 2017.
Catering La Brochette HoogeveenLa Brochette Hoogeveen.
Kwaliteit Salades diverse keuzes. Borrelhapjes, luxe hapjes, Drentse hapjes. Warme maaltijden, compleet verzorgde lunches. Receptie, bedrijfsopening of bijvoorbeeld en familiefeest. Bedienend personeel of koks. Verhuur van praattafels, kramen, borden, bestek, glaswerk. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden!
Catering en partyservice t keukentje Nieuweroord nabij Hoogeveen, meppel, emmen, coevorden en hardenberg: Catering t keukentje.
Welkom op de website van catering en partyservice het" keukentje. Catering t keukentje te Nieuweroord nabij Hoogeveen is een full service cateringbedrijf dat gespecialiseerd is in het verzorgen van bijvoorbeeld bedrijfsopeningen, bruiloften, feesten etc. Bij ons kunt u terecht voor o.a.

Contacteer ons

Zoeken naar catering hoogeveen