catering hoogeveen
PartyService Smand De beste cateraar in en om Hoogeveen.
Buffetten koud of warm. Speenvarken aan het spit. Welkom bij PartyService Smand. Vakmanschap is meesterschap zegt men wel eens en bij ons is dat zeer zeker op zijn plaats. Onder de rook van Hoogeveen bereiden wij voor u in onze ambachtelijke keuken de meest uiteenlopende cateringsgerechten en daarbij leveren wij ook een geweldig goeie en professionele service. Voor iedereen wat wils! In 2009 zijn wij begonnen met ons bedrijf na jarenlang te hebben gewerkt voor diverse gerenommeerde restaurants zoals De Spaarbankhoeve in Fluitenberg en De Borken in Lhee. In 2012 waren we halve finalist bij het tv programma Topchef.
Catering Hoogeveen De Telefoongids.
25 resultaten voor Catering in Hoogeveen. Vind telefoonnummers adressen websites e-mail openingstijden en meer in De Telefoongids Gouden Gids
Catering Lotus Hoogeveen.
Gezien ons historie inmiddels meer dan 30 jaar hebben wij een reputatie opgebouwd dat wij kwalitatieve buffetten bezorgen in en rondom omgeving Hoogeveen. Vanaf 15 personen bij 10 tot 14 personen wordt 10 extra in rekening gebracht kunt u al een catering bij ons bestellen. Voor verzorgde maaltijden thuis of bij u op het bedrijf. Denk aan recepties personeelsfeesten of gewoon een gezellige avond. De buffet-vorm is zeer geschikt om grote groepen mensen samen te laten genieten van originele Chinese maaltijden. U kunt daarbij kiezen voor meer traditionele maaltijden of verschillende Chinese specialiteiten.
Catering International Hoogeveen.
En wilt u daarbij ook lekker Chinees serveren aan uw gasten? Dan is onze catering service een aanrader! Lekker onbezorgd laat u het bestelde gerechten op locatie bezorgen. Waardoor u geheel ontspannen alle aandacht en tijd overhoud voor uw gasten. De gerechten worden warm gehouden door middel van een warmhoudschaal. En na afloop halen wij deze spullen weer op. Indien nodig kunnen wij bestek en borden er bij leveren. Hieronder vindt u de samenstelling van de verschillende buffetten.
Catering Hoogenveen Hapjes Tapas Buffet.
Voedzame en gezonde salades dus die bovenal ook erg lekker zijn! Onze heerlijke dagverse salades komen uit onze eigen keuken. En de bezorging van de salade catering in Hoogeveen is geheel gratis. Hapjes en tapas catering in Hoogeveen. Heeft u hapjes nodig voor uw bedrijfsfeest uw verjaardag of een jubileum? Bestel dan uw hapjes snel en eenvoudig online bij Uitgekookt. Al onze hapjes en tapas catering in Hoogeveen wordt geheel gratis bezorgd! Van basic hapjes tot extra luxe hapjes of amuses met elk budget kunt u bij ons terecht voor onze hapjes en tapas catering. Steeds meer mensen weten ons te vinden voor onze hapjes en tapas catering in Hoogeveen!
Home Catering Lunchroom De Pulle.
Wie houdt niet van een lekker kopje soep? Of het nou winter of zomer is. Heel veel mensen hebben te weinig tijd om zelf soep te maken en daarom hebben we sinds kort een High Soup. Wij serveren 5 huisgemaakte soepen en lekkere plukbroodjes met pesto en kruidenboter. Klik hier voor uw reservering.
Catering van t Hooge in Hoogeveen De Telefoongids.
Actueel adres telefoonnummer en openingstijden voor Catering van t Hooge in Hoogeveen vindt u in dé lokale bedrijvengids Detelefoongids.nl
Catering en partyservice t keukentje Nieuweroord nabij Hoogeveen meppel emmen coevorden en hardenberg Catering t keukentje.
Catering t keukentje te Nieuweroord nabij Hoogeveen is een full service cateringbedrijf dat gespecialiseerd is in het verzorgen van bijvoorbeeld bedrijfsopeningen bruiloften feesten etc. Bij ons kunt u terecht voor o.a. Hapjesschalen Warm en koud buffet Salades Stamppotbuffet Wintersoepen Ontbijt Lunch Diner Barbecue en Verhuur van materialen. Uw feest of gelegenheid is onze uitdaging. Wij kunnen deze van A tot Z voor u verzorgen. Wij proberen onze buffetten altijd leuk aan te kleden met een thema of een jaargetijde. Daarmee willen we ons graag onderscheiden van anderen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor catering hoogeveen