catering hoogeveen
Catering De website van thekitchenhoogeveen!
Delicious, Catering Hoogeveen, DC/title.
over delicious catering. Delicious Catering is een dynamische onderneming die voor een ieder een gepaste aanbieding heeft. Voor informatie over wat Delicious voor u kan betekenen kunt u ons bellen en/of een e-mail sturen. Contact: myranda de groot. Delicious Catering Hoogeveen.
Catering International Hoogeveen.
Dan is onze catering service een aanrader! Lekker onbezorgd laat u het bestelde gerechten op locatie bezorgen. Waardoor u geheel ontspannen, alle aandacht en tijd overhoud voor uw gasten. De gerechten worden warm gehouden door middel van een warmhoudschaal. En na afloop halen wij deze spullen weer op. Indien nodig kunnen wij bestek en borden er bij leveren. Hieronder vindt u de samenstelling van de verschillende buffetten. Onze afhaal menukaart. Chinees Indisch Restaurant International Toldijk 23 7901 TA Hoogeveen 0528 270757 Kvk-nummer 6557955.
PartyService Smand De beste cateraar in en om Hoogeveen.
Vakmanschap is meesterschap zegt men wel eens en bij ons is dat zeer zeker op zijn plaats. Onder de rook van Hoogeveen bereiden wij voor u in onze ambachtelijke keuken de meest uiteenlopende cateringsgerechten en daarbij leveren wij ook een geweldig goeie en professionele service.
Catering J. van t Hooge Hoogeveen Culinair.
Hoogeveen Culinair presenteert. van t Hooge. Al 35 jaar richt Catering Partyservice J. van t Hooge zich op de beleving van zijn gasten. Het verzorgen van complete feesten en partijen, op het strand, in het bos, in schattige pagodetenten, enorme hallen of in uw bedrijf maar ook het compleet beheren van bedrijfsrestaurants behoren tot de activiteiten die wij uitvoeren.
Catering zoals u het wenst Catering van t Hooge.
Catering van t Hooge is specialist in het. Onze schijf van vijf. De vijf pijlers die hoog in het vaandel staan! Dit is onze schijf van vijf: Biologische en duurzame producten Waar. Grand café De Heeren van Coevorden. Brasserie Fair Het klooster Hoogeveen.
Catering Hoogenveen: Hapjes Tapas Buffet.
Partycateraar Van Marle, Uitgekookt, is al jaren een begrip op het gebied van catering in Hoogeveen. Wij bieden een breed assortiment aan partycatering zoals koude en warme buffetten, hapjes en tapas, bbq catering, gourmet en fondue en High Tea arrange menten.
Catering La Brochette HoogeveenLa Brochette Hoogeveen.
Kwaliteit Salades diverse keuzes. Borrelhapjes, luxe hapjes, Drentse hapjes. Warme maaltijden, compleet verzorgde lunches. Receptie, bedrijfsopening of bijvoorbeeld en familiefeest. Bedienend personeel of koks. Verhuur van praattafels, kramen, borden, bestek, glaswerk. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden!

Contacteer ons

Zoeken naar catering hoogeveen