catering drenthe
BBQ Drenthe catering verhuur Verrassend Culinair.
Uw barbecue feest compleet verzorgd met onze catering en bbq verhuur! Breed assortiment aan barbecue-menu's geschikt voor elk bbqfeest! Hapjes buffet Voor naast uw borrel. Hapjes Tapas buffet Voor naast uw borrel.
Catering Drenthe.
Met de catering van Restaurant Hotel Bieze haalt u de heerlijke gerechten die in het restaurant worden geserveerd zo bij u thuis! Geschikt voor al uw feesten en evenementen in de zakelijke en/of particuliere markt. Wij streven ernaar voor iedereen een passende catering te zoeken. Wij maken daarom graag een op maat gemaakt voorstel welke aansluit bij uw wensen. U krijgt geen kant-en-klaar buffet voorgeschoteld maar een op maat gemaakt voorstel waarin u al uw wensen kwijt kunt. Naast buffetten zijn er ook vele andere mogelijkeden voor catering.
Catering Drenthe diner thuis Kok aan huis Thuiskok Assen.
Hiervoor werken wij samen met Mennega Catering. Door onze krachten te bundelen kunnen wij de kwaliteit voor grotere gezelschappen blijven waarborgen. Maar ook zijn wij door de samenwerking in staat om naast het diner vele andere zaken rondom het diner aan te bieden. Wij bieden een totaalpakket.
Catering Welkom bij Tea Time! An English Tea Room One of Drenthe's best kept secrets!
Tea on Wheels is de eigen cateringservice van Tea Time. Zo wordt het mogelijk om een complete afternoon tea of high tea bij u thuis of in uw bedrijf geserveerd te krijgen. Wij zorgen voor personeel in traditioneel Engels kostuum de thee de hapjes het serviesgoed. kortom u heeft er geen omkijken naar. Ideaal voor verjaardagsfeesten presentaties tuinfeesten vergadering etc. Neem contact met ons op voor meer informatie over Tea on Wheels! 15 mei t/m 15 september. 10.00 tot 19.00 uur.
Catering in Drenthe Greencafe.
Voor een catering op locatie in Drenthe bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen graag langs met ons gezellige mobiele catering vrachtwagentje om u te voorzien van eerlijk eten en drinken. Wij hebben geen vaste menu's maar werken altijd op maat. U wilt een catering in Drenthe? Laat ons een vrijblijvend plan schrijven. Na een kort vraaggesprek en een inventarisatie van uw wensen krijgt u van ons een vrijblijvende offerte. Door onze kennis van de regio kunnen wij werken met lokale producten uit Drenthe.
De beste catering in de omgeving van Drenthe.
De beste catering in de omgeving van Drenthe. Bent u woonachtig in de omgeving van Drenthe en bent u op zoek naar de juiste cateraar? Schakel dan Gasterij De Schildhoeve in. Gasterij De Schildhoeve uit Fluitenberg omgeving van Hoogenveen kan de catering verzorgen voor grote feesten en partijen. Wij hebben de afgelopen tien jaar veel ervaring opgedaan bij diverse klanten en kunnen met trots zeggen dat wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van de catering op feesten en partijen. Bent u op zoek naar een goede cateraar?
Catering Drenthe Thuis of op locatie wij staan voor u klaar.
Geeft u een feest een receptie of een andere gelegenheid waar een lekker hapje niet vergeten mag worden? Maar heeft u niet alles is in huis om voor zoveel mensen te koken? Dan bent u bij Emotion Event catering Drenthe aan het goede adres. Ook is Emotion Event ervaren met het organiseren van privé ontvangsten catering en faciliteren. Laat alles over aan ons en u kunt zonder stress al het werk overlaten aan ons. Emotion Event catering Drenthe is voor organisaties thuis of op locatie.
Catering Drenthe Beijk Catering Service.
Verzorgde Catering Drenthe? Beijk Catering Creatief Vernieuwend Vele locaties Jarenlange ervaring. Bekijk nu de vele mogelijkheden!

Contacteer ons

Zoeken naar catering drenthe