catering dordrecht
Your Choice Catering Dordrecht Uw cateraar in Dordrecht.
Sergio Vroom Brouwersdijk Dordrecht. Voor ons 5 sterren. Goed geprijsd duidelijk en afspraak is afspraak. Mark Mandy Weenink Thorbeckeweg Dordrecht. Your Choice Catering Dordrecht. Als u gebruik wilt maken van catering dan zit u bij Your Choice Catering Dordrecht helemaal goed. Wij hebben u namelijk veel te bieden. Zo hebben wij al ruim twintig jaar ervaring in het cateren van feesten en evenementen. De ervaring heeft ons gebracht dat we heel wat aan kunnen een groot netwerk hebben opgebouwd en inmiddels heel goed kunnen aanvoelen wat men wilt en daar goed op kunnen inspelen. Door onze ervaring weten we ook hoe we alles efficiƫnt en accuraat moeten aanpakken.
Partycatering de Merwe Partycatering de Merwe te drechtsteden Dordrecht voor buffetten hapjes en diners.
Kijk proef en geniet! Kies uit ons uitgebreide assortiment. Ontbijt High Tea Koffietafel. Catering Events op maat! U heeft binnenkort een feest of evenement? Wij verzorgen het graag! Stuur ons een email met uw gegevens en we nemen direct met u contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak! ONTBIJT HIGH TEA KOFFIETAFEL. Partycatering De Merwe Per adres Galvanistraat 5 3316 GH Dordrecht Telefoon 078 6178488 Fax 078 6174953 E-mail info@partycateringdemerwe.nl.
Fles en Mes.
Een passende locatie voor iedere gelegenheid! Uw ideale partner voor een congres. tot een netwerkevent in een sfeervol park. Intiem borrelen vanaf 10 personen. tot een zakelijk evenement voor 500 personen. FLESMES is een full service cateringbedrijf dat zich onderscheidt door een frisse en klantgerichte aanpak tegen een FLESMES scherpe prijs. FLESMES is een uniek en flexibel cateringbedrijf gevestigd in Dordrecht Zuid-Holland. Wij maken arrangementen op maat en geven een persoonlijke touch aan elke opdracht.
Catering Restaurant Knollen Citroenen in Dordrecht.
Reeds velen hebben hun huwelijksdiner of hun etentje in verband met een bijzondere gelegenheid bij ons gevierd. Ook worden er regelmatig bedrijfsuitjes bij ons gehouden. Wanneer nodig kunnen wij u ook behulpzaam zijn om een programma samen te stellen voor een bedrijfsuitje met aansluitend een diner bij ons. In onderling overleg kunnen menus buffetten etc worden samengesteld. Bij voldoende gasten kunt u het hele restaurant voor u zelf hebben ook op dagen waarop het restaurant normaal gesloten is.
Cateringbedrijf Catering Dordrecht.
We verzorgen het eten en drinken voor bedrijven die een eigen kantine of restaurant hebben kantinebeheer maar ondersteunen ook bedrijven die hier niet over beschikken. Cateringbedrijf met een eigen grootkeuken. Voor bedrijven die geen eigen kantine of restaurant hebben verzorgt Ooyen maaltijden uit de eigen grootkeuken. We bezorgen die maaltijden vervolgens op de afgesproken tijd en locatie. De mogelijkheden zijn daarbij eindeloos. Of u nu eenvoudig belegde broodjes en snacks wilt of een luxe vergaderarrangement bezorgd in de ochtend middag of avond wij denken graag met u mee.
Refresh.
Tijdens de feestdagen hebben wij een apart assortiment uitgewerkt zodat wij u goed van dienst kunnen zijn. Dordrecht is de 4de stad van de provincie Zuid-Holland en de 9de stad van het land qua inwoners aantal. Bezienswaardigheden in Dordrecht zijn de rivier kade en de grote kerk waan van de toren niet helemaal af is gemaakt. Heeft u geen koksmuts op de zaak of aan huis? Bestel dan uw catering op Hapjes aan Huis! Corrie Smaakjes uit Puttershoek.
Restaurants in Dordrecht met catering Eet.nu.
Spring naar begin van de pagina. Restaurants in Dordrecht met catering. Alle Restaurants in Dordrecht met catering. Uit eten in Dordrecht? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Eindcijfer tussen 1 10. Eindcijfer tussen 2 10. Eindcijfer tussen 3 10. Eindcijfer tussen 4 10. Eindcijfer tussen 5 10.
Medewerker Catering vacatures werk in Dordrecht Indeed.nl.
functie trefwoorden of bedrijf. plaats provincie of postcode. vacatures voor Medewerker Catering in Dordrecht. Grote Internationale Bedrijven Veenendaal. Event Manager Den Bosch. Zelfstandig Werkend Catering Kok. Sorteer op relevantie datum. Afstand alleen deze plaats. Landelijke vacatures voor Medewerker Catering. Vacatures 1 tot 10 van 32. Plaats je cv In enkele seconden. Vaste baan als zelfstandige cateringmedewerker in Zoetermeer. YoungCapital 4.0 7 reviews Zoetermeer.

Contacteer ons

Op zoek naar catering dordrecht?