broodjes tilburg
Broodjes Vrijthof16.
De ovenverse, luxe broodjes zijn in de wijde omgeving bekend en worden dan ook in de gehele regio aan vele bedrijven bezorgd. De broodjes worden zoveel mogelijk belegd met ambachtelijk vervaardigde producten uit de streek. Wij bezorgen in de regio Tilburg.
Broodje Per Centimer Broodjeszaak Tilburg in Bank15 Spoorlaan 350.
IN DE MEDIA. Spoorlaan 350 Tilburg. IN DE MEDIA. Hoe lang kunde gij m hebbe? BROODJE PER CENTIMETER. Een unieke broodjeszaak zoals je nog nooit gezien hebt! Bij BroodjePerCentimeter kun je namelijk zelf kiezen hoe lang je broodje wordt! Het mooiste van alles is dat je dus ook meerdere broodjes kunt nemen zodat je verschillende dingen kunt proeven!
Broodjes bestellen Tilburg.
Broodjes bestellen Tilburg. Trek in een goede lunch? Bestel jouw broodjes dan eenvoudig online bij Thuisbezorgd.nl! Op deze website kun je verschillende soorten broodjes bestellen in Tilburg: mueslibol, croissant, wit bolletje Maak jouw keuze voor een broodje! Tilburg is een stad in de provincie Noord-Brabant.
Broodjes bezorgen Tilburg Frank van Gils Catering.
Broodjes bezorgen in Tilburg. Speciaal voor bedrijven in Tilburg, bestel op werkdagen vr 1000: uur en krijg tussen 1200: en 1300: uur de broodjes op de zaak bezorgd! Of bestel vr 1400: en krijg tussen 1630: en 1700: uur bezorgd.
Mixx Broodjes, koffie meer!
Ben er snel bij, over een week is hij weer weg. De juiste ingrediƫnten zijn in huis om de meest gezonde broodjes voor jouw klaar te maken. Wij zijn ervan overtuigd dat het maken van broodjes en salades echte ambacht is.
Pims Broodjeszaak Facebook.
van broodjes, het maken van broodjes. Stuur je C.V. Broodjeszaak Tilburg, Noord-Brabant, Nederland. 104 personen hebben hier ingecheckt. Pims Broodjeszaak eet broodje bij Pims Broodjeszaak. 14 december 2016. Wij bij Pims houden wel van een beetje snelheid en van lekkere broodjes natuurlijk.
Broodjeszaak, lunchroom en afhaalrestaurant.
We serveren een uitgebreide assortiment broodjes, maar ook soep, dagmenu's' en smoothies en nagerechten. Het is ook mogelijk om af te halen. Al onze producten zijn van biologische of eerlijke handel. Zo komt ons rund en varkensvlees van biologische veehouderij boeufnature. Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag 10.30 20.00 zaterdag 11.00-20.00 Zondag en maandag gesloten. Eigenaresse / kok. Op dit moment hebben we geen vacatures beschikbaar. Ben je toch geinteresseerd? Open sollicitaties zijn altijd welkom. We bewaren brieven altijd in ons archief. Wat bieden wij. Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures. Smoske tante Caatje. stokbroodje met kipfilet nootjes en fruit. Broodje met garnituur saus en roompate. HIGH TEA van 1850, per persoon. U krijgt 4 zoete en 4 hartige hapjes en een soepje vooraf. Het is ook mogelijk uit andere hapjes te kiezen. Thee is tijdens de high tea gratis. PRIVATE DINERS afhuren van de locatie en personeel voor een x bedrag per persoon. Meer informatie 013 3030066. Adres: Koestraat 131. Tilburg, 5014 EC.
Broodjes Catering Net Als Toen Hoogstraat 42a, Goirle.
Chantal Broers opende ruim vier jaar geleden haar eigen zaak, Net als Toen, op het gebied van broodjes en catering aan de Hoogstraat in Goirle. Bij Net als Toen staat zij samen met haar team voor u klaar om dagelijks de lekkerste broodjes en gerechten te bereiden.

Contacteer ons

Zoeken naar broodjes tilburg