catering wijchen
Sterrebosch Wijchen Zaalverhuur Bruiloft Catering.
Unieke samenwerking tussen 5 toonaangevende Wijchense Horecabedrijven die van ieder groot evenement weer een groots succes weten te maken. Met veel succes heeft deze samenwerking o.a. de Eindejaarsfeesten Wijchen Schaatst De Wijchense Kasteelfeesten Wijchen Culinair On Tour mede mogelijk gemaakt. Heeft u ook een groots evenement en zoekt u nog een geschikte partner? Wij staan met onze ruime ervaring garant voor een groot succes! Magic Cabaret Theater Diner 26-10-2017. Charter Tafelronde Wijchen 15-04-2017.
Medewerker Catering vacatures werk in Wijchen Indeed.nl.
functie trefwoorden of bedrijf. plaats provincie of postcode. vacatures voor Medewerker Catering in Wijchen. Thuisbezorgd Postcode 1301 in Almere. Sorteer op relevantie datum. Afstand alleen deze plaats. Landelijke vacatures voor Medewerker Catering. Vacatures 1 tot 10 van 18. Plaats je cv In enkele seconden.
Catering Nijmegen Beuningen Malden Wijchen Cuijk Bemmel Oosterhout Groesbeek Catering Nijmegen.
De zomer is onderweg! Heerlijk genieten met vrienden of familie! Vlees en vis BBQ. 2 Italiaans buffet Large. 3 Koud Warm buffet Extra Large. 4 Hapjes plateau 3 hapjes. 5 High tea L. Catering voor ieder budget. Op en top culinair.
Catering Cafetaria Lepoutre.
Alle buffetten worden franco thuis bezorgd ter plaatse opgebouwd en inclusief vuile afwas weer opgehaald. Bruikleen van bestek en borden is bij de prijs inbegrepen. Bediening op locatie is niet in de prijs inbegrepen maar behoort wel tot de mogelijkheden. Alle gerechten worden aangeleverd in warmhoud-apparatuur zodat u enkele uren de tijd heeft om van uw buffet te genieten.
Catering Vacatures in Wijchen Vacatures.nl.
Catering vacatures in Wijchen. Dit formulier mag geen extra velden bevatten. Vacatures 1 10 van 11. Catering in Wijchen Vacatures 1 10 van 11.
Catering in Nijmegen Wijchen en omgeving.
U plaatst de bestelling en wij regelen de rest! Catering in Nijmegen en omgeving. Uit-Koken levert diverse soorten catering. Liever nog maken wij in overleg met u een offerte volledig op maat. Wij kunnen voorzien in ontbijt lunch diner maar ook de invulling van uw borrel feest of zakelijke bijeenkomst. Ook verzorgen wij met veel plezier uw bbq of lopend buffet. Voor alle catering geldt dat u zelf niet hoeft af te wassen. Al onze prijzen zijn inclusief het gebruik van borden bestek en servetten. Wij nemen alles weer vuil mee terug.
Cateraar Partyservice Exclusieve Cateraar Gelderland.
Catering Den Bosch en omgeving. Trouwen bij Den Bosch. Cateraars de Exclusieve Perfecte Cateraar Gelderland en omgeving Arnhem. Cateraar gespecialiseerd in luxe catering voor de omgeving Gelderland Nijmegen Elst Wijchen Beuningen etc. Cateraars de Exclusieve Perfecte Cateraar Gelderland en omgeving Arnhem. Cateraar voor verschillende feesten en partijen. Het cateringbedrijf La Casserole verzorgt bij u thuis de catering voor uw gouden zilveren of koperen bruiloft huwelijksfeest bruiloftsreceptie verjaardagsfeest en diner. Voor ieder feest hebben wij wel een catering die er goed bij past.
Wij verzorgen graag uw catering t Verlangen Wijchen Wereldtapas. Reserveren via 024 64 17384.
Iedere maand nieuwe gerechtjes uit een ander land. Wij verzorgen graag uw catering. Wij verzorgen graag uw catering. Verras en verwen uw gasten ook eens met onze culinaire uitspattingen. Met de catering van Wereldtapas het Verlangen weet u zeker dat uw feest een succes wordt. Met ontelbare mogelijkheden in huis verzorgen wij graag uw catering. Of het nu gaat om een warm/koud buffet borrelhapjes lunch of high tea wij zijn van alle markten thuis. Graag stellen wij samen met u een pakket samen waarin we u adviseren over de talloze opties.

Contacteer ons

Zoeken naar catering wijchen