catering venlo
The Scelta Kitchen in Venlo zoekt Kitchen Chef Banquets Catering Kokswereld.
Kitchen Chef Banquets Catering. The Scelta Kitchen in Venlo zoekt Kitchen Chef Banquets Catering Type horeca bedrijf. 9 november 2015. Vanwege een flinke groei en interne ontwikkelingen willen we ons team graag uitbreiden met een KITCHEN CHEF Banquets Catering M/V.
Catering Venlo Van A tot Z verzorgd Van Melick.
Van Melick is dé specialist in catering. Wij verzorgen al jarenlang catering in Venlo en omstreken, de mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Of het nu gaat om koffietafels, catering voor bruiloften en communies of bedrijfscatering, wij zijn uw partner voor een geslaagd en verzorgd evenement.
Catering Buffetten Rayer Arcen Noord-Limburg.
Catering Service Rayer. Voor een prima feestje, receptie of bruiloft kunt u uiteraard terecht in het café, in de zaal of in de ruime achtertuin. Maar heeft u thuis, in de kantine van uw vereniging, op uw bedrijf of in uw eigen achtertuin een feest?
Ton Hendrikx.
Speciaal voor al uw partys en legio andere cateringactiviteiten hebben wij deze website ontwikkeld, zodat wij u als bedrijf of particulier optimaal van dienst kunnen zijn. Sinds 1992 zijn wij actief bezig als partyservice met de catering en traiteursactiviteiten voor particulieren en bedrijven.
Restaurants in Venlo met catering Eet.nu.
Restaurants in Venlo met catering. Alle Restaurants in Venlo met catering. Uit eten in Venlo? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
Party Cateringservice Ton Hendrikx V.O.F. in Venlo Catering Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Catering en Maalti. Monseigneur Nolensplein 53. El Mundo de las Tapas. Burgemeester Conraetzstraat 23. Aanverwante rubrieken in Venlo. 2016 Telefoonboek B.V. personen en bedrijvengids van Nederland! Via onze website maken wij gebruik van cookies en scripts voor een betere werking van de website.
Referenties.
Lees meer Kerkeveldlaan, ROC Gilde Opleidingen Op deze kleinere locatie van Gilde Opleidingen is Limburg Catering verantwoordelijk voor de kantine en andere cateringactiviteiten. Lees meer Laaghuissingel, ROC Gilde Opleidingen In Venlo wordt de catering op de Laaghuissingel verzorgd door Limburg Catering.
Catering laten verzorgen in Venlo Hapsalons.
Catering in Venlo. Plaats: Limburg / Venlo. Eten catering in Venlo. Organiseer je een verjaardag, huwelijk, jubileum, receptie, bedrijfsfeest of ander evenement in Venlo of omgeving? In Venlo vind je de volgende cateringbedrijven. Afhalen in Venlo 100. Bezorgen in Venlo 55.

Contacteer ons

Op zoek naar catering venlo?