catering venlo
Catering Venlo Van A tot Z verzorgd Van Melick.
Jorrit van Melick Jos van Melick Gaston van Kooten Edwin de Vries. U bevindt zich hier home catering venlo. Van Melick is dé specialist in catering. Wij verzorgen al jarenlang catering in Venlo en omstreken de mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Of het nu gaat om koffietafels catering voor bruiloften en communies of bedrijfscatering wij zijn uw partner voor een geslaagd en verzorgd evenement. U kunt bij ons terecht voor catering voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Dus of het nu gaat om een communie of bedrijfsfeest wij zorgen ervoor dat de catering met de puntjes op de i is geregeld.
venlo bbq partyservice catering slagerij barbecue gourmet belegde broodjes kerstpakketten.
Via deze weg willen wij u graag een rondleiding geven in ons bedrijf en langs de mogelijkheden die wij u kunnen bieden m.b.t. catering evenementen en onze winkel. Wij hopen U snel in ons bedrijf te mogen begroeten. Combineer je BBQ of hapjesbuffet. eens met een bier of wijnproeverij.
Indonesische Catering Venlo Indonesia Indah.
Indonesische Catering Venlo MarwanIndonesiaIndah 2016-10-09T1407410000. Indonesische Catering in Venlo. Wilt u ook genieten van een heerlijk Indonesisch buffet-menus op uw feest in Venlo? En wilt u zich geen zorgen maken over alle bijzaken zoals de afwas? Dan is de Indonesische catering van Indonesia Indah een goede keuze. U kunt bij ons zelf uw menus samenstellen vanaf de website. Een ruime waaier gerechten staat tot uw beschikking al vanaf 850 p.p. voor een compleet menu. Bestel nu of vraag vrijblijvend een offerte aan! Tot ziens in Venlo en eet smakelijk selamat makan!
Cateraar in Sevenum en Venlo catering-info.nl.
Az Barbecue en Partyservice Kronenberg. Online Catering Nederland Hapjes en Buffet BBQ LunchTapas Venlo regio Venlo. Voor Hapjes buffetten tapas catering borrelhapjes hapjesbuffet een buffet warm of koud barbecue op uw verjaardag receptie bedrijfsfeest bruiloft tuinfeest op. Galerie De Hoeve Venlo. Galerie de Hoeve is een unieke locatie gelegen aan de rand van Venlo. Galerie de Hoeve is gevestigd in een meer dan 110 jaar oude kloosterhoeve met een unieke. Excellenz Quality Catering Events Venlo.
Catering Qucina.
Kokos Amandel Taart met Cashew Crème. This is a placeholder. Zoek jij catering die anders dan anders is? Qucina verrast al enkele jaren met verse en smaakvolle catering. Dat gaat van een goede bedrijfslunch via gezellig feestjes bij mensen thuis tot aan evementemencatering en personeelsfeesten. Hoe zou je onze stijl het beste kunnen omschrijven? Wij houden van authentieke gerechten met smaak. Die recht doen aan het seizoen. Inspiratie doen we overal ter wereld op Italië Marokko Japan Israël V.S. en nemen we mee naar onze eigen keuken. Plus onze kookboekencollectie die inmiddels uit honderden boeken bestaat. En daar hebben al heel veel mensen van genoten.
Welkom bij CS Catering.
Catering Venlo Daamen Party Design.
Tapinstallaties en toebehoren 15. Tenten vloeren en parasols 15. Verlichting en elektromaterialen 48. Venlo handels transport en industriestad aan de rand van Limburg en het Ruhrgebied. Daamen Party Design ontzorgt hier veel organisaties met luxe catering prachtige verhuurmaterialen en complete feesten op maat. Een greep uit ons klantenbestand.
Restaurants in Venlo met catering Eet.nu.
Spring naar begin van de pagina. Restaurants in Venlo met catering. Alle Restaurants in Venlo met catering. Uit eten in Venlo? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Eindcijfer tussen 1 10. Eindcijfer tussen 2 10. Eindcijfer tussen 3 10. Eindcijfer tussen 4 10.

Contacteer ons

Meer resultaten voor catering venlo