catering veldhoven
Refresh.
Catering Veldhoven, Cateraar Veldhoven, Cateringbedrijf Veldhoven Catering Content.
Meer weten over ons cateringbedrijf in Veldhoven? Als u meer wilt weten over onze catering in Veldhoven, neem hier dan gewoon even contact over op met ons. We gaan graag eens met u in gesprek om al uw wensen met u door te nemen.
Catering vacatures, werk in Veldhoven Indeed.nl.
Ontvang dagelijks een e-mail met nieuwe vacatures. Ontvang gratis e-mail updates voor de meest recente vacatures voor Catering in Veldhoven. Mijn e-mail: Alert opslaan Stuur mij ook een e-mail met voor mij aanbevolen vacatures Je kunt vacature-alerts op elk moment annuleren.
De Wok Veldhoven Catering.
Heuvel 15 A/B Veldhoven 040-2554870. Heeft u een feestje of een bedrijfsuitje, dan verzorgen wij graag de catering voor u. U kunt kiezen uit twee menu's' vanaf 20 personen. De bezorging vindt plaats in onderling overleg. Foe Yong Hai. Foe Yong Hai.
Home Catering veldhoven.
Geen produkten in bestelling. Catering Veldhoven is onderdeel van Hapjes aan huis, een partyservice voor o.a. hapjes, buffetten, bbq, high tea en salades voor elke gelegenheid. Catering Veldhoven biedt u de mogelijkheid om online het cateringassortiment te bekijken en te bestellen.
luca catering.
Bourgondisch, creatief, smaak kwaliteit is onze specialiteit. Luca catering is een vers bedrijf met veel ervaring, gespecialiseerd in het geheel verzorgen van al uw feesten partijen, buffetten, walking diners en hapjes. Luca staat dan ook voor Luxe Catering. Mocht u bijvoorbeeld op zoek zijn naar een bourgondisch buffet of een diner op maat, dan kunt u uiteraard ook bij Luca terecht.
Home Catering Heesterakker.
Heesterakker catering is jouw unieke cateraar met passie voor de ambacht en gastvrijheid! Met eigentijdse presentatie, volle smaken en kleurrijke gerechten maken we niet alleen jou blij, maar vooral je gasten. Verras eens met een landelijke lunch of bourgondisch diner. Maak het jezelf gemakkelijk en bel team Heesterakker om je te laten verrassen. We geven vrijblijvend advies en denken met je mee. Zoek je een leuke locatie voor je feest? Wij hebben er genoeg! Uiteraard maken we iets leuks van je eigen bedrijfshal of tuin, maar wil je een kerk, congrescentrum of kasteel? Wij helpen je! Heesterakker is dus niet alleen cateraar maar ook nog eens jouw partner bij ieder evenement, zowel groot als klein! Benieuwd naar ons aanbod? Wij hebben locaties door heel Brabant als Nuenen, Geldrop, Eindhoven, Veldhoven, Waalre, Valkenswaard, Den Bosch, Helmond, Deurne, Best, Oirschot, Boxtel, Venray, en daarbuiten!
Catering Veldhoven Catering De Hurk.
Proef het zelf en laat de catering voor uw gelegenheid in Veldhoven verzorgen door Catering de Hurk. Meer informatie over catering voor in Veldhoven. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden omtrend catering voor in Veldhoven contact met ons op via: 040 251 78 58 of stuur een e-mail naar bestellen@cateringdehurk.nl.

Contacteer ons

Meer resultaten voor catering veldhoven