catering son
Flavours Catering in Son en Breugel Eet.nu.
Flavours Catering in Son en Breugel. 6 Word een fan! Word de eerste fan van Flavours Catering! Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor de zaak aanwezig. Bus lijn 156 157. Hotels in de buurt Omgeving. In het centrum Voorzieningen. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Eten drinken niet van toepassing. Service niet van toepassing.
Culinaire Catering / Tapas Catering in Eindhoven Best Boxtel Son en Breugel Nuenen Geldrop Waalre en Veldhoven.
Met als catering invulling luxe barbecue wokken live cooking en show cooking. De partytent was 5x5 meter groot. De Partytent model Pagode was 10x10 meter groot. Verder was er nog een toiletwagen. Catering Eindhoven Waalre Best Veldhoven Nuenen Son en Breugel Boxtel en Geldrop. Namens een leverancier mochten wij bij deze bedrijven culinaire borrelhapjes leveren. In totaal leverde wij voor deze dag 5000 lekkere culinaire hapjes en werden gekoeld geleverd. Ook zorgde wij dat op ieder bedrijf een aantal prachtige statafels stonden. Vip Catering Boxtel aangeboden door de ouders een 8-gangen Diner met exclusieve wijnen. Elk kwartaal voor het beste personeelslid een champagne ontbijt barbecue of hors d oeuvre of culinaire borrelhapjes. Huwelijk van Winters van Boxtel. Culinaire bruiloft catering in Oirschot zelf.
Pop Up-restaurant Van der Vleuten in Son en Breugel.
Van donderdag 21 tot en met maandag 25 mei verzorgt het bedrijf daar vastgestelde menu's van drie of vier gangen. Pop Up-restaurant Van der Vleuten in Son en Breugel. SON EN BREUGEL Van der Vleuten Catering uit Son en Breugel begint met Pinksteren een Pop Up-restaurant in de voormalige winkel van Terstal aan de Nieuwstraat 22.
Catering in Eindhoven Son Geldrop Veldhoven en Waalre.
Hierbij zat ook een gezellige high tea met gelukkig mooi weer begrepen evenals een ontvangst walking diner luxe borrelhapjes bittergarnituur en hele mooie wijnen in Kelken. Catering in Son bij de familie van Aalst. De zaken die zijn gehuurd van de partyverhuur bestonden uit een partytent van 5x5 meter en parasols. Het was een leuk en gezellig feest geworden met steigerhouten statafels en lounge banken. Alles goed voorzien van culinaire lekkere borrelhapjes lekkere wijnen en drankjes. Catering opdrachten uit Son en Breugel voor maar liefst 350 personen. De totale inrichting is hier gedaan met o.a. tafels stoelen statafels thema-aankleding wanddecoratie. Het was een personeelsfeest/bedrijfsfeest op het industrieterrein Ekkersrijt. Voor de medewerkers was het een themafeest om nooit te vergeten.
Catering Van der Vleuten Son en Breugel.
U hoeft niet meteen te bestellen maar kunt ook heel makkelijk uw offerte online berekenen. Maak een keuze uit een buffet lunch high tea of iets anders. Van der Vleuten Catering kent een grote variatie van catering zodat iedere partij op een eigentijdse en passende manier verzorgd kan worden. Onze catering kan variëren van een eenvoudig borrelhapje tot een compleet luxe buffet.Omdat elke catering anders is geven wij de voorkeur aan een persoonlijke aanpak. Om uw wensen en ideeën te kunnen combineren met onze capaciteiten kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze gespecialiseerde medewerkers kunnen u desgewenst adviseren en gebaseerd op uw wensen een vrijblijvende offerte op maat opstellen maar u kunt natuurlijk ook alvast onze webshop bezoeken.
Catering op maat.
Laat het ons dan weten. Stuur een email of bel ons. Wij staan u graag te woord zodat ook uw feest of gelegenheid een succes wordt. 5694 AL Son en Breugel. Telefoon 0499-47 45 82. Mobiel 06-30 47 71 56. Kun je emailen naar. 5694 AL Son en Breugel. Telefoon 06-304 771 56.
Catering Scharrelslagerij Royackers Son en Breugel.
Om uw feest de sfeer te geven die u wilt. Catering van 10 tot 500 personen. Bekijk of download hier onze speciale catering-folder. Bekijk de folder hier. De folder is ook af te halen in onze winkel. Naast het lekkerste eten verzorgen wij ook de rest van uw feest of evenement. Voor al uw verzoeken bel ons voor een offerte of kom even langs in onze winkel. Nieuwstraat 34 5691AD Son Breugel.
Home Flavours Catering EvenementenFlavours Catering Evenementen voor thuis of op de zaak.
Al onze mondvermaakjes worden geserveerd in kleine glaasjes bordjes op een stokje of op een amuselepeltje. Wat denkt u van een zalmtomaatje. Op het eerste gezicht een gewone tomaat maar niets is minder waar! Like Flavours Catering Evenementen op Facebook.

Contacteer ons

Op zoek naar catering son?