catering delft
Buitengewone catering Firma van Buiten.
kwaliteit maatwerk lokale producten maatschappelijk verantwoord leer-werkbedrijf. Bij Firma van Buiten is catering altijd een feestje! Firma van Buiten maakt van elke gelegenheid een belevenis. Door buitengewone catering te bieden met eerlijke en heerlijke producten en natuurlijk is alles huisgemaakt.
Catering Delft Drankjes en hapjes Partyservice-Nederland.nl.
Vacatures Werk in de Horeca. Home Catering in Delft gezocht? Catering in Delft gezocht? Bent u op zoek naar diverse culinaire mogelijkheden voor een bijzondere gelegenheid? Bent u op zoek naar een goede en persoonlijk samengestelde catering in of rondom Delft?
Catering Delft Uitjethuis kok en bediening aan huis.
Vanuit onze vestiging in Delft verzorgen wij sinds 2014 catering bij gasten thuis of op locatie. Of het nou gaat om een bruiloft, jubileum, verjaardag of receptie, met enthousiasme en toewijding verzorgen wij graag de catering van uw diner, walking dinner, buffet, lunch, high-tea, barbecue of borrel.
Catering Italiaans Buffet voor op werk en thuis Delft.
Home Italiaanse Cateraar en Traiteur Delft. Zoekt u een ervaren traiteur of cateraar die voor allerlei gelegenheden de catering verzorgt in de regio Delft? Dan hoeft u bij deze niet meer verder zoeken. Vinilux Catering verzorgt al jaren Italiaanse buffetten op verschillende feesten en evenementen.
Catering Delft.
Voor de particulier of de zakelijke klant, HiP Catering is de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering haar klanten biedt.
Catering Delft Boer Salades Westland Koude en warme buffetten Barbecue Thema Buffetten Salades en Hapjes Broodjes Lunch en Brunch.
Belegde midi broodjes. Lunch en brunch. Saladebuffet Boer Salades. Saladebuffet Het Westland. Saladebuffet De Glazenstad. Salades en hapjes. Barbecue surf turf. Belegde midi broodjes. Lunch en brunch. Neem contact op. Nassaustraat 13 2676 AX Maasdijk Tel. 0174 512 360 E-Mail info@boersalades.nl sitemap.
Catering Delft Cateraar Delft kok aan huis NJ-Cook4You.
Mocht u een locatie op het oog hebben waar de catering ontbreekt dan bent u bij ons op het goede adres. Heeft u al eens gedacht aan hoe u de catering het liefste ziet, is het bijvoorbeeld een locatie met een grote tuin waar u op Italiaanse wijze van een zomers buffet kunt genieten.
De Plattelander Voor al uw catering in Delft en omgeving.
Voor al uw catering. Nieuwe Langedijk 49 2611 VJ Delft tel. 015 2159070 fax 084-8391704. Buffetten en meer. Uw online Lunchroom. de lekkerste sandwiches. luxe broodjes/standaard broodjes. een ruime keuze aan salades. koude en/of warme lunch buffetten. Gegarandeerde dagverse producten.

Contacteer ons

Resultaten voor catering delft