catering delft
Buitengewone catering Firma van Buiten.
kwaliteit maatwerk lokale producten maatschappelijk verantwoord leer-werkbedrijf. Bij Firma van Buiten is catering altijd een feestje! Firma van Buiten maakt van elke gelegenheid een belevenis. Door buitengewone catering te bieden met eerlijke en heerlijke producten en natuurlijk is alles huisgemaakt.
Catering Delft.
Boer Salades is een vertrouwd adres voor overheerlijke catering in Delft en omgeving. In 1936 is Boer Salades in de omgeving van Delft opgericht. De locatie is nooit veranderd, het bedrijf wel. Boer Salades is uitgegroeid tot een modern cateringbedrijf voor zowel de particuliere als de zakelijke afnemer.
HAKA pure catering in regio Delft.
Omdat het makkelijk, snel en gezond is. Wij bedienen de regio Delft. samen met onze grote broer. Oude Langendijk 6. 2611 GK Delft. Catering in regio Delft. Gezonde lunches met salades, broodjes, soepen en sappen. Complete shared dinners inclusief bediening.
Catering Delft Cateraar Delft kok aan huis NJ-Cook4You.
Mocht u een locatie op het oog hebben waar de catering ontbreekt dan bent u bij ons op het goede adres. Heeft u al eens gedacht aan hoe u de catering het liefste ziet, is het bijvoorbeeld een locatie met een grote tuin waar u op Italiaanse wijze van een zomers buffet kunt genieten.
De Plattelander Voor al uw catering in Delft en omgeving.
Voor al uw catering. Nieuwe Langedijk 49 2611 VJ Delft tel. 015 2159070 fax 084-8391704. Buffetten en meer. Uw online Lunchroom. de lekkerste sandwiches. luxe broodjes/standaard broodjes. een ruime keuze aan salades. koude en/of warme lunch buffetten. Gegarandeerde dagverse producten.
Salsa Verde Catering.
Tapas Catering en Traiteur Delft op kantoor en thuis.
Tapas Traiteur voor uw catering op locatie in Delft. Vinilux Catering verzorgt de catering en partyservice op de locatie naar wens, catering bij uw bedrijf of thuis, Tapas.nl biedt u de perfecte service aangepast naar uw wens. Bent u toe aan iets anders?
Primi Cucina Italiana Italiaanse Catering Delft.
Alle tijd hebben voor je gasten en niet zelf telkens naar de keuken lopen, maar lekker aan tafel blijven zitten en ten volle genieten van een overheerlijke Italiaanse lunch of diner. Eerlijke Italiaanse catering in Delft en omstreken, dat is wat Primi biedt.

Contacteer ons

Meer resultaten voor catering delft