catering beverwijk
Catering Gasthoeve Adrichem Restaurant Partycentrum in Beverwijk.
Op een boot bij u thuis of op het werk wij kunnen op iedere locatie de invulling geven die u wenst. Enkele gerenommeerde bedrijven waar wij de catering voor hebben mogen verzorgen.
Ik Kook catering lekker en makkelijk Kook Beverwijk.
KooK-Beverwijk is actief in Beverwijk Velsen-Noord Wijk aan zee Heemskerk Castricum Zaanstad en Haarlem. Catering bij Kook voor bedrijf en particulier lekker makkelijk! Krijgt u vrienden op bezoek of geeft u een groot feest thuis? Daar wilt u zelf natuurlijk ook van genieten en niet dagen vooraf in de keuken staan. Laat uw diner hapjes of buffet dan door ons verzorgen! Hoe gaan we te werk? We luisteren naar uw wensen. Zorgen voor een duidelijke offerte. We doen de meeste voorbereidingen in ons bedrijf. Op de dag van het feest brengen we de gerechten warm of koud OF.
Slagerij Worstmakerij Besteman 0251 223 892 De Zaak Vol Smaak Aandacht voor lekker!
Wij geven u graag een goed bereidingsadvies. Product van de week. Ovengondel met botermalse biefstuk mozzarella en verse basilicum.
Ome Pietje Catering.
Bij u thuis of op locatie. De catering mogelijkheden van Ome Pietje zijn zeer uitgebreid. Van de verhuur van een bar tot aan compleet op maat gemaakte thuisdiners waarbij bedienend personeel en een kok behoren. Ome Pietje maakt graag een afspraak met u om al uw wensen door te nemen. 0251 22 88 58. Baanstraat 53c 1941 CG Beverwijk. 023 58 34 224.
Catering I Aziatisch buffet I Toko Murni I Beverwijk.
Bel en bestel 0251-216434. Een feest waar bakken met rijst en bami gestoofd rundvlees sateetjes zoetzure groenten en kroepoek staan. Dat is gewoon lekker. Doe uzelf een plezier en vraag Toko Murni de catering bij uw volgende verjaardag te verzorgen. Toko Murni zet Indonesië op tafel in Beverwijk en omstreken. Wij kennen de geheimen van de Indonesische keuken. Wij maken de lekkerste gerechten met authentieke kruiden en specerijen. Misschien een idee om op uw feest een Indonesisch buffet van Toko Murni neer te zetten? Wij cateren zowel voor grote als kleine bijeenkomsten. Wij hebben voor u een basismenu opgesteld. Wilt u het liever wat pittiger of juist zoeter? Het menu is naar wens uit te breiden met andere gerechten.
Party support Catering Beverwijk.
Zonder lekkere hapjes geen feest. Heerlijke lekkernijen speciaal geserveerd voor bij de borrel of op uw receptie. Lunch borrel saté bbq! Samengesteld in overleg met de klant. Wilt u liever een luxe belegd broodje of vergaderlunch kijk dan eens naar ons aanbod.
Tapas Catering Partyservice Beverwijk.
Tapas.nl biedt onder andere event catering voor. Tapas event catering uw tapas cateraar in Beverwijk! Wilt u uw tapas catering graag laten verzorgen door Vinilux met Tapas.nl? Neem dan gerust contact met ons op of vraag hiernaast een offerte aan voor uw partyservice en wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wilt u toch net een iets andere samenstelling van het tapas buffet? Neem dan ook contact met ons op zodat we alle opties met elkaar kunnen bespreken. Wij dragen graag bij aan een geslaagd feest! Bekijk snel de buffetten! Waarom is Tapas.nl de Tapas Cateraar van Nederland?
Lust Culinair Genieten. Lust Culinair Genieten.
Mini broodje wit zacht 35 g. Extra bij te bestellen. Heeft u alle benodigdheden voor uw catering? Servies bestek partymaterialen dranken of gastvrije medewerkers? Bestel uw catering in Beverwijk. Voor particulier of zakelijk vraag nu vrijblijvend een offerte aan. vraag een offerte aan. Tel 075 616 15 39. Tel 075 631 88 01. Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Blijf op de hoogte van het laatste Lust nieuws. Schrijf je nu in! Lust Culinair Genieten is een onderdeel van Kos Kroes B.V. B.T.W NL8505.42.170.B01 K.v.K 52663663.

Contacteer ons

Meer resultaten voor catering beverwijk