catering amsterdam
Cateringclub.
Op deze wijze is Catering Club betrokken bij alle publiekstoegankelijke evenementen. Op jaarbasis ruim 100 evenementen met in totaliteit meer dan 2 miljoen bezoekers. In de Amsterdam ArenA exploiteren wij 50 kiosken zijn wij tijdens concerten ook op het veld actief en doen wij alle mobiele catering. In de Heineken Music Hall zijn wij tijdens publiekstoegankelijke evenementen verantwoordelijk voor het foodcourt. Bij een evenement speelt de beleving een zeer belangrijke rol.
Nadia Catering Amsterdam in Amsterdam De Telefoongids.
Nadia Catering Amsterdam in Amsterdam. Da Costakade 18/B 1052SJ Amsterdam. Schrijf als eerste een review. Bloemetje bezorgen Plan route. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens. Da Costakade 18/B 1052SJ Amsterdam. Een Connectionkit op uw website. Een Connectionbox verhoogt de kans dat bezoekers van uw website contact met u opnemen.
Amsterdam Tapas Catering.
Bedrijfsfeest catering in Amsterdam. Als u op zoek bent naar een cateraar of traiteur in Amsterdam voor uw bedrijfsfeest of ander event dan heeft u gevonden wat u zoekt! Wij bieden iets bijzonders smaakvol wat anders dan een standaard buffet heerlijke hapjes borrelhapjes Spaanse Hapjes kortom Tapas.nl. Wij verzorgen met onze hooggewaardeerde partyservice voor heerlijke Spaanse borrelhapjes bij u in de regio Amsterdam! Bekijk snel de buffetten! Ook in 2o16 staan wij met meer dan 10 jaar ervaring in tapas catering weer voor u en uw evenementen klaar.
catering amsterdam Anna Haen in Abcoude Eten drinken vergaderen koken en vieren.
By Anna Haen 0 comment. Laat een reactie achter. Click here to cancel reply. Name required Mail will not be published required Website Comment.
Restaurants and catering Amsterdam Science Park.
There are various catering and conference facilities at Amsterdam Science Park for staff visitors and students like Polder Sports Café Oerknal Meet amp Eat and conference halls.
Nina Catering Nina Catering.
E-Mail Address Sign me up. Amsterdam Based Catering Company. Biologisch fairtrade en lokaal. Nina Catering is gevestigd in het centrum van Amsterdam maar wij geven met veel plezier acte de présence door het hele land. In Amsterdam werken wij samen met gerenommeerde en gewaardeerde leveranciers en locaties om van uw evenement een succes te maken. Voor meer informatie kunt u onze website bekijken. Nina Catering is een veelzijdige cateraar onze streven is om een evenement te organiseren dat aansluit op al uw wensen en verwachtingen.
Catering Amsterdam door Delight catering Culinair Amsterdam.
recepties huwelijksfeesten evenementen high-teas diners walking dinners koude en warme buffetten seminars vergaderingen trainingen en tal van andere bijeenkomsten in de omgeving Groot Amsterdam. Kies uw catering Selecteer een catering. Een borrel met familie vrienden of relaties. Genieten van een goede sfeer en heerlijk koud bier en de lekkerste wijnen. Van klinken op uw huwelijk tot een wijnproeverij op uw evenement. Ons brede assortiment dranken is voor iedere gelegenheid in te zetten en geheel door uzelf samen te stellen. Klik hier voor meer informatie. Een walking dinner misschien heeft u er nog nooit van gehoord maar deze nieuwe trend is een hele bijzonder vorm van dineren.
Catering in Amsterdam. Catering in Amsterdam.
Een cateraar die niet alleen goed kan koken en mooie menus kan maken maar ook actief met je mee denkt? Laat van je horen! Lekkere originele borrel-en receptie-hapjes en goed eten met bijzondere smaken. Catering van recepties en bedrijfsborrels in Amsterdam. Niet alleen koude lunch catering maar ook warme lunch catering met menus die afgestemd zijn en aansluiten op uw gasten en doelgroep. Snelle duidelijke en gespecificeerde catering offerte. Catering die aansluit bij uw budget.

Contacteer ons

Meer resultaten voor catering amsterdam