catering amsterdam
Catering Amsterdam gratis bezorgd overheerlijk De Mobiele Kok.
Vraag dan nu een offerte aan. Bent u opzoek naar catering in Amsterdam voor uw gelegenheid of evenement? Verras dan uw gasten met lekkere en creatieve gerechten. Wij verzorgen graag de catering voor u in Amsterdam of omstreken. Wij bereiden alle gerechten zelf maar ook met alleen verse ingrediënten. De Mobiele Kok is een ambachtelijk cateringbedrijf en ons wij verzorgen catering bezorgen gratis in de regios Amsterdam en Utrecht. Wanneer uw feest of evenement in een andere regio plaats vindt neem dan even contact met ons op. Ons aanbod in Amsterdam.
Tarieven Cateraars De Hortus Botanicus Amsterdam.
TarievenLaranjazaaleuro 33485 per dagdeel particuliereuro 37510 per dagdeel zakelijkMuseumcaféKorte borrel tarief ma di woensdagavond euro 56265 Normaal tarief euro 82885Beide zalen euro 114950 Indische vleugel vd Palmenkas 15 mei t/m 30 septembereuro 786-Palmenkas amp museumcaféeuro 151250J.P. Thijsse Bibliotheekeuro 45375 per dagdeelPrijzen inclusief BTW exclusief personele kosten en cateringVoor uitgebreide tarieven van zaalhuur personeel en catering kunt ons tarievendocument raadplegen PDFReserveringsvoorwaardenDe afspraken tussen u en de Hortus leggen we vast in een contract. Alle kosten inclusief een waarborgsom van euro 225 en een voorschot voor de consumpties dient u bij vooruitbetaling te voldoen. Lees hier onze overige reserveringsvoorwaarden voor de Laranjazaal Vleugel van de Palmenkas Oranjerie en de J.P. Thijsse bibliotheek. CateraarsWendy Welvaars Koken op LocatieDeze dame gaat voor kwaliteitscatering met persoonlijke aandacht en veel gevoel voor presentatie en gastvrijheid.http//www.wendywelvaars.nl/Aan Tafel GraagEva Peek amp Kenneth RobertAan Tafel Graag staat voor catering met passie. Samen met onze geweldige medewerkers zien wij in alles een uitdaging. Uw feest diner of bijeenkomst is onze zorgwww.aantafelgraag.nlPEPERWORTEL Traiteur amp CateringPeperwortel is al vijftien jaar de lekkerste en leukste cateraar van Amsterdam. Elianne en Bart koken met liefde en enthousiasme voor u van tapas-borrelbuffet tot Bourgondische maaltijdbuffetten uit alle windstreken.www.peperwortel.nlSaen CateringOnze diners en hapjes zijn pure producten op ambachtelijke wijze bereid. Wij hebben een voorliefde voor de Franse en mediterrane keuken maar werken graag naar uw wensen.www.saencatering.nlPeter Pan CateringDe koks van Peter Pan koken heerlijke menursquos met zoveel mogelijk biologische ingrediënten. Groenten nemen een belangrijke plaats in en we verzorgen uw feest precies zoals u dat wilt. We leveren maatwerk met enthousiast en vriendelijk personeel.www.peterpan.nl Muziek / DJAlleen akoestisch gespeelde live muziek is toegestaan in de Hortus. Wij hebben ook een selectie DJrsquos die allen ervaring hebben met spelen in de Hortus en bekend zijn met onze wettelijke voorwaarden. Mocht u twijfels hebben over uw eigen gekozen DJ/Band neem contact met ons op.
Gooische Catering Amsterdam Partycateraar in Amsterdam.
Gooische Catering Amsterdam Uw partycateraar voor bedrijfs Feesten Bruiloften Diners Borrels Salades Buffetten High Tea en Barbecue.
Catering Almere Amsterdam Spaanse tapas gezonde lunch bbq.
wij overleggen onze culinaire invulling! Wij zijn een betrouwbare partner in de verzorging van uw evenement. Wij brengen je wensen in kaart denken met je mee en organiseren hét perfecte feest! Catering Almere Catering Amsterdam. Catering Utrecht Catering Amersfoort. 036 535 01 66. 06 5461 39 93. Heb je een vraag of wil je een offerte? Neem vrijblijvend contact op middels het contactformulier de mail of telefoon. 31 36 53 50 166. 31 6 54 61 3993. Klaas Hamminga op Reacties. Familie Daalder op Reacties.
Cateringclub.
Als publiekscateraar beschouwen wij onszelf als een verlengstuk van de evenementorganisator en zorgen wij voor een passend assortiment dat afgestemd is op het profiel van de bezoeker.
HOME MEINDERS CATERING.
In de pauzes en tijdens bijeenkomsten. Samen met onze collegas medewerkers klanten en zakenpartners. Meinders Catering zorgt voor heerlijke gerechten en dranken vers puur en gezond. Doet dat met aandacht voor kwaliteit op maat met gevoel voor stijl en sfeer. Meinders Catering maakt uw bijeenkomst uw ontmoeting tot een smaakvolle belevenis. Bedrijfscatering van een nieuwe generatie. Benieuwd naar ons volledige aanbod tarieven of heeft u bijzondere wensen? Bel ons salesteam 020 511 00 02. Wij zijn door het Nationale Business Succes. Award Insituut uitgeroepen tot winnaar 2016. Onderweg maar wel lekker eten? Meinders Catering heeft speciale lunchpakketten voor onderweg of op locatie.
Indonesische Catering Amsterdam Selera Anda de Catering specialist!
Dan zit u bij Indonesische Catering Amsterdam zeker goed! Wij maken uitsluitend gebruik van verse producten en ingrediënten. Maak kennis met de kwaliteit van Indonesische Catering Amsterdam! Uitgebreide Indische Catering Menus. U kunt bij Indonesische Catering Amsterdam zelf uw menu samenstellen. Wij hebben alvast 3 basismenus samengesteld die u geheel naar wens verder kunt uitbreiden! Wij laten u graag kennis maken met de Indonesische keuken! Bij ons is de klant koning u zult dus altijd de beste service geleverd krijgen! Kom langs of reserveer eenvoudig en snel online via onze website! Dé Indonesische Catering Specialist! Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit gerechten. Wij werken uitsluitend met verse ingrediënten en producten om u de beste kwaliteit te kunnen leveren.
Goedkope catering in Amsterdam Hoge kortingen tot 70% op caterings in Amsterdam GROUPON.nl.
Nederland Vakantieland Typisch Nederlands De stad in Plezier aan zee Rust in de natuur. Onze dealzoekers konden geen Catering-deals vinden op dit moment. Ze voelen zich daar rot over en hebben daarom voor jou deze andere deals gevonden om het goed te maken. Kortingsbon voor catering in Amsterdam. Het is altijd leuk om een feestje te organiseren maar het kost wel veel werk om iedereen tevreden te houden. Het belangrijkste van een feest is misschien wel het eten en drinken want dat mag natuurlijk niet ontbreken. Maar wat als je geen tijd of zin hebt om uren in de keuken te staan?

Contacteer ons

Meer resultaten voor catering amsterdam