catering venray
Restauration, Services, Catering vacatures, werk in Venray Indeed.nl.
Ontvang dagelijks een e-mail met nieuwe vacatures. Ontvang gratis e-mail updates voor de meest recente vacatures voor Restauration, Services, Catering in Venray. Mijn e-mail: Alert opslaan Stuur mij ook een e-mail met voor mij aanbevolen vacatures Je kunt vacature-alerts op elk moment annuleren.
Catering Pelgrimshuis.nl.
Huisgemaakte huzarensalade en verschillende pastasalades, gegarneerd met gevulde eieren, asperges gerold in ham, rauwkosten, perziken, ananas, fruitschaal, stokbrood met kruiden en roomboter. Visbanquet met o.a: zalmforel, crabflakes, gerookte forel en garnalen. Vleespateau met o.a: ardennerham met meloen, paté en kip, kippenpoulet in zoet-zure saus en rijst.
Catering D'n' Oesterham Oostrum / Venray Noord-Limburg.
U kunt uw feestje, bijeenkomst of cursus bij D'n' Oesterham compleet maken met een hapje, lunch of maaltijd. Van high tea tot uitgebreid warm en koud buffet, in overleg met onze gastvrouw kan de catering geheel naar uw wens ingevuld en verzorgd worden.
Catering Venray Your Choice Catering.
Heeft u binnenkort een meeting of een feestelijke aangelegenheid waarvoor u catering in Venray zoekt? Neem dan contact op met Your Choice Catering Venray. Wij zijn al vele jaren de specialist op het gebied van catering en kunnen ook in Venray de catering leveren.
Henk Aarts Barbecue Buffet Barbecue en buffet in Venray v.a. 795, p.p. Bestel online!
Bestel uw complete barbeque arrangement in Venray online. Hier bestelt u eenvoudig uw barbecue arrangement. Het is belangrijk om twee dagen van te voren te bestellen zodat wij alles in orde kunnen maken voor een heerlijke en gezellige barbecue. In Venray bezorgen wij gratis.
Catering Venray Joris en Martijn Party en Catering Deurne.
Heeft u plannen voor een feest thuis of borrel op bedrijf bij u in Venray? Joris Martijn party en catering verzorgt elke gewenste invulling voor u, ook in uw woonplaats Venray. Lekkere hapjes, smakelijke buffetten, partyverhuur, bbq, net zoals u wenst precies naar wens voor u samengesteld.
Ria Joosten Catering Evenementen in Limburg Ria Joosten Catering Evenementen.
oprichter en eigenaar van Ria Joosten Catering Evenementen. en Zakenvrouw van het Jaar 2014, winnares van de Prix Veuve Clicquot. Holiday time maar wij kunnen niet stil zitten! De vakantieperiode is in volle gang. Toch leek het ons leuk even iets van ons te laten horen in de vorm van een blog.
catering venray.
Catering Venray Joris en Martijn Party en Catering Deurne. Joris Martijn party en catering verzorgt elke gewenste invulling voor u ook in uw woonplaats Venray. Lekkere hapjes smakelijke buffetten partyverhuur bbq net zoals u wenst precies naar wens voor u samengesteld.

Contacteer ons

Op zoek naar catering venray?