catering utrecht
Maria's' Biologische Eetwinkel en Catering Maria's.'
Zie de links op onze homepage. Kijk voor onze cateringlunchkaart onder het kopje Catering. Onder Eetwinkel staat nu het kopje Broodjes. Hier vindt u de broodjes die wij in onze keuken vers voor u beleggen. Geen zin om te wachten? Kijk onder catering' en diners en buffetten voor ons.
Catering restaurants in Utrecht IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Zoek een restaurant. Restaurant in Utrecht /. Catering restaurants in Utrecht. Catering restaurants in Utrecht. 124 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Deel deze zoekopdracht.
Antoine Catering Utrecht de nummer één cateraar regio Utrecht.
Catering Utrecht marktest dijs 2017-04-10T2117160000.: Antoine Catering, gevestigd in Nieuwegein, verzorgt kwalitatieve catering in Utrecht en omstreken voor zowel particulieren als bedrijven. Naast tapas catering, lunches, barbecues en buffetten bent u bij ons ook aan het juiste adres voor bijzondere biologisch verantwoorde producten en ook wanneer u speciale dieetwensen heeft.
Dik Trom Catering Welkom.
Bel of mail ons en we gaan met u in gesprek om een passende offerte te maken voor dagelijkse catering. Nieuw bij Dik Trom: Tapas. Dik Trom Catering Nachtegaalstraat 29-a 3581 AB Utrecht Telefoon: 030-2314776 E-mail: info@diktromcatering.nl. Catering tijden van maandag t/m vrijdag zijn van 08.00 tot 18.00.
Catering in Utrecht nextkitchen.nl.
Next Kitchen catering is een jong en energiek cateringbedrijf in Utrecht dat professioneel, creatief en met liefde voor het vak invulling geeft aan uw evenement. Wij verzorgen catering voor bedrijven en particulieren die niet alleen houden van lekker en eerlijk eten, maar ook verrast willen worden met een eigenzinnige presentatie en trendy aankleding.
catering Utrecht catering in Utrecht cateraar Utrecht, bedrijfscatering utrecht DADO eetwinkel en catering.
Wellicht heeft u speciale wensen of advies nodig voor een andere vorm van catering dan door ons aangeboden. In onze keuken werken 5 ervaren koks en we kunnen veel. Uiteraard moet het wel in onze planning en filosofie passen maar we overleggen graag met u. U kunt het offerte formulier invullen met uw wensen dan komen we er zsm op terug. VERDER VAN BELANG Onze vleesgerechten zijn bereid met ambachtelijk, biologisch vlees of in ieder geval een duurzaam alternatief Waardse boerderijkip, Keten duurzaam varkensvlees Wij werken zo veel mogelijk met duurzame vis, houden rekening met het seizoen en proberen te werken met Utrechtsche waar. Bij onze buffetten ziet u een minimale afname, indien u met minder personen bent kunt u van onze winkelkaart kiezen. Borden en bestek kunnen wij leveren tegen huurprijs 050, per item, het mag vuil retour. U kunt het definitieve aantal personen bijstellen tot 3 dagen voor levering/afhalen. BEZORGVOORWAARDEN Wij bezorgen alleen bij bestellingen boven 15000, in de stad Utrecht, 1800, bezorgkosten, buiten Utrecht stad in overleg.
Tip Top Catering Catering Utrecht Ook uw partycateraar.
Tip Top Catering is al ruim 80 jaar een solide familiebedrijf waar inmiddels de vijfde generatie is aangeland. Wij verzorgen graag uw Catering in Utrecht en omstreken. Tip Top Catering voorziet groot-cateraars en bedrijven, opleidingsinstituten, ziekenhuizen en zorginstellingen van totale catering in Utrecht.
De Reiger Catering in Utrecht De Reiger Catering.
De Reiger Catering in Utrecht is een full service cateraar die u werkelijk alle zorg uit handen neemt. Van belegde broodjes voor een vergadering, heerlijke hapjes voor uw borrel, een diner met een fantastisch themabuffet tot de complete verzorging van uw feest.

Contacteer ons

Zoeken naar catering utrecht