catering rhenen
Catering voor Veenendaal e.o. Cateringservice t Noorden.
De catering voor Veenendaal en omstreken. Bent op zoek naar een cateraar voor de complete verzorging van uw feest of bruiloft? Of wilt u dat voor de jaarlijkse BBQ met de familie een cateraar de barbecues en diverse gerechten bezorgt? Dan bent u aan het juiste adres. Wij Cateringservice t Noorden regelen de catering voor Veenendaal en omstreken. Cateraar voor particulieren én bedrijven. U kunt bij ons kiezen uit een groot assortiment waaronder buffetten barbecue broodjes stamppotten en tapas. Wij verzorgen de catering niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven.
dinnersite banner.
Utrechtsestraatweg 2 Rhenen 51.95820408 5.56306243 Internationaal Aziatisch Mediterraan. toon telefoonnummer telefoon 0317 61 20 85. Ga naar de restaurant website. Zeker van een tafel. Binnen 5 seconden bevestigd. In twee stappen gereserveerd. Catering van Restaurant De Koning van Denemarken. Hier voor kunt u het beste even contact opnemen. Geef hier uw mening over dit restaurant. Jouw mening telt laat hieronder weten of dit restaurant in een van de onderstaande categorieën thuishoort. Mooie aankleding van het restaurant en een rustige ambiance. Ruimtelijke en rustige opzet van de tafels titleromantisch /. zakelijk Is er een garderobe aanwezig waar personeel de jassen ophangt. Is een Business lunch mogelijk. Wordt iedere gast persoonlijk ontvangen.
Catering van Residence Rhenen.
High Tea of High Wine. Feest borrel of receptie. De Residence Rhenen kwaliteit bij u thuis of op de zaak? Al meer dan 20 jaar jaar weet Residence Rhenen catering uw wensen te vertalen naar een geslaagd evenement. Wat de reden ook is een verjaardag een huwelijk een personeelsfeest of zakelijk evenement Residence Rhenen Catering biedt haar ervaring aan om samen met u uw ideeën uit te werken. Dat doen wij door de inzet van professionals op elk terrein. Wij verstaan de kunst om u te begeleiden en de organisatie uit handen te nemen.
Restaurants in Rhenen met catering Eet.nu.
Spring naar begin van de pagina. Restaurants in Rhenen met catering. Alle Restaurants in Rhenen met catering. Uit eten in Rhenen? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Afhaal en bezorg 1. Eindcijfer tussen 1 10. Eindcijfer tussen 2 10. Eindcijfer tussen 3 10. Eindcijfer tussen 4 10.
Gebroeders Drost Catering en Verhuur.
Bekijk ons ruime aanbod tenten. Wij bieden een uitgebreid assortiment partyverhuur. Van meubilair tot bar en van borden tot verwarming. Bekijk ons assortiment partyverhuur. Wij bieden een uitgebreide catering voor allerlei feesten en evenementen. Bekijk de catering mogelijkheden. Regelmatig stellen wij speciale aanbiedingen voor u samen. Momenteel zijn de volgende aanbiedingen actueel. Neem contact met mij op. Addenshoeve 11 3911 TG Rhenen.
Cateringbedrijf Rhenen Partycatering de Vallei Rhenen.
U bent hier Home Catering Rhenen. Cateringbedrijf Rhenen Catering in Rhenen. Ook als u uit de omgeving Rhenen komt kunt u bij Partycatering de Vallei terecht. Bij een feest mag bier wijn en fris natuurlijk niet ontbreken. Met een drankarrangement hoeft u zichzelf niet druk te maken om de hoeveelheid drinken. Wij nemen genoeg mee zodat er nooit iemand droog komt te staan. U kan bij ons terecht voor verschillende arrangementen. Heeft u wensen of vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Partycatering de Vallei is het adres voor uw catering in o.a.
Van Roekel Catering.
Neem direct contact op via info@cateringvanroekel.nl. Heb je iets te vieren of wil je een zakenlunch bestellen? Wil je een geheel verzorgde bruiloft of zoek je het beste barbecue vlees? Dan is van Roekel de cateringspecialist. Wij bezorgen buffetten hapjes en lunches of komen met onze mobiele snackwagen naar particulieren en bedrijven in de hele regio Arnhem Nijmegen en omstreken. Al ons vlees is heerlijk en komt van lokale boeren maar ook voor de vegetariërs is er volop keus. Wil je meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Contacteer ons

Op zoek naar catering rhenen?