catering hapjes
Hapjesgigant catering Zwolle catering hapjes buffet lunches.
Catering Zwolle de cateraar Hapjesgigant verwent u en uw gasten! Wilt u catering hapjes bestellen omdat u thuis of op uw bedrijf iets te vieren hebt? Zoekt u een cateraar die heerlijke lunch hapjes verzorgt tijdens een vergadering de gehele catering op zich neemt tijdens een feest of culinaire catering hapjes bezorgt op een receptie zodat u zelf nergens omkijken naar heeft en alle tijd hebt voor uw gasten? Hét catering bedrijf voor ieder feest partij of gelegenheid!
Warme en koude hapjes catering in Zwolle en Kampen.
Warme en koude hapjes. Om het u gemakkelijk te maken met het organiseren van een feestje stellen wij een breed assortiment aan hapjes catering tot uw beschikking. U kunt kiezen tussen koude hapjes en hapjes die u zelf op kunt warmen. Tijd voor een onbezorgd feestje! Onze koude hapjes catering bestaat uit onder andere. Grillworst naturel en/of met kaas.
Borrelhapjes bestellen Hapzekidee. Borrelhapjes bestellen Hapzekidee.
Bestel online of bel ons op 31 06 25 295 244 voor vragen en speciale wensen. Hapzekidee Catering levert borrelhapjes voor elk budget. Van hapjes voor uw verjaardag tot de verzorging van uw bruiloft of bedrijfsfeest. Met onze hapjes kiest u voor vakmanschap ambachtelijkheid en een luxe uitstraling! U kunt bij ons luxe borrelhapjes en/of warme borrelsnacks bestellen in mooi opgemaakte schalen. U kunt de borrelhapjes bestellen vanaf 50 stuks. Kies hieronder zelf welke 50 hapjes u wilt. U kunt ook de kiezen voor de borrelhapjes schaal of de meter luxe hapjes en tapas! Heeft u allergieën of speciale wensen? Informeer gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag!
Catering hapjes UitjeThuis Kok en bediening aan huis.
Wij staan garant voor een goed verzorgde borrel of receptie met heerlijke luxe hapjes en een gastvrije bediening. Wij bereiden de hapjes zo vers mogelijk op locatie. Daarnaast zijn onze tarieven ook inclusief bediening. Wij serveren een luxe selectie hapjes en vaak net even anders als u gewend bent. Voor een klein gezelschap komt de kok alleen hij bereidt de hapjes vers op locatie en serveert deze aan u en uw gasten. Bij grotere groepen komt er aparte bediening mee.
Cateringservice en Partyverhuur koud en warm buffet barbecue bestellen borrelhapjes bestellen.
Cateringservice De Gelegenheid begon ruim 15 jaar geleden met De Saladehapper maar is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige catering en partyservice. Wij verzorgen de catering voor ieder evenement klein én groot. Denk aan borrelhapjes High wine en lunchbroodjes maar ook aan een barbecue en uitgebreide koude en warme buffetten. We verzorgen niet alleen de catering maar ook de levering van materialen en aankleding van evenementen. Een totaal pakket waarbij u maar één aanspreekpunt heeft. Zodat u zorgeloos kunt genieten van uw evenement. Heeft u binnenkort een evenement en bent u benieuwd naar wat Cateringservice De Gelegenheid voor u kan betekenen?
Hapjes Catering De Heerlijkste Hapjes en Canapes van uit Amsterdam. Hapjes Catering De Heerlijkste Hapjes en Canapes van uit Amsterdam.
Klik hieronder door op onze lijsten met borrel en party hapjes luxe happen en onze selectie met zeer luxe happen. Prijzen per party hapje van 150 tot 225 afhankelijk van de aantallen per smaak en het totaal aantal hapjes. Prijzen per luxe-hapje van 200 tot 325 afhankelijk van de aantallen per smaak en het totaal aantal hapjes. Prijzen per luxe hapje van 275 tot 450 afhankelijk van de aantallen per smaak en het totaal aantal hapjes.
Catering en Hapjes.
Gratis bezorging voor bedrijven! Wij verzorgen en bezorgen voor u de lekkerste catering op locatie. Hierbij moet u denken aan o.a. Stamppotbuffet extra 1050 Stamppotbuffet compleet 1350. Aanvulling met visplateau 350. Koud Warm Buffet 1 1650. Koud Warm Buffet 2 1500. Koud Warm Buffet luxe 1850. Klik op de afbeeldingen om de zeer uitgebreide cateringlijst van Bakkerij Ritsma te bekijken.
Bestel hapjes tapas catering online.
Hapjes en Tapas maaltijdbuffetten. Hapjes en Tapasbuffet voor bij de borrel. Hapjes en Tapas plateau's. Hapjes Catering Tapas Catering. Op zoek naar een hapjes en/of tapas cateraar die van alle markten thuis is? Dan zijn wij de partij die u zoekt! U kunt bij ons terecht voor de lekkerste koude en warme hapjes voor bij de borrel maar ook voor een compleet tapas buffet of heerlijke sushi en amuses. En het makkelijke is dat u dit gewoon online kunt bestellen. Wij zorgen er vervolgens voor dat u de catering precies op het juiste moment in huis heeft! Luxe hapjes én borrelhapjes online bestellen. Bent u op zoek naar lekkere partyhapjes voor uw feestje?

Contacteer ons

Meer resultaten voor catering hapjes